**Buburuze de 2009 in actiune(18)**
Raspunsuri - Pagina 13
anna-mama spune:
Mai, ce chiulangioaice, n-am vazut asa ceva! Da' ce faceti, fetelor? Pe Picky o inteleg, face bagaje, Simina are scutire cateva zile ca e cu declaratiile, Mady a chefuit ieri, azi recupereaza cu renovarile! Si gata, restul unde sunteti????? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
18+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Fii-mea doarme,iupiiii..asteptam sa se trezesca ca sa iesim un pic cica "la plimbare" 
lali sincer,numai la poze nu imi statea mie minte aseara![]()
ana hai fata ca am oleaca de sunci,ca sa nu mai zic cat m-am chinuit acum cateva zile sa incap intr-o pereche de jeans si nu mi-a intrat curul sub nici o forma
.Pai la voi azi nu a plouat?
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
anna...
ha ha, sa nu credeti ca mai am vreo treaba cu renovarea deocamdata. sunt barbatii la capitolul darmat si injurat
, iar eu sunt dadaca. n-am avut net ca a trasnit ieri asa tare ca a facut flama in spatele calculatorului si mi-a fost frica sa-l mai deschid ieri. si apoi azi dimi era picat si netul.
cris si lali, ati mancat bine?????? mi-ati facut pofta si ma duc maine chitita pe shaorma. poa' sa fie si de la tigani (scuzati rasismul) ca tot mananc una maine
.
lali, eu ma mir cum de te mai misti... parca mi s-a facut dor de o burtica...
anna, mie nu-mi mai trebuie sarcina ca nu mai fac 6 luni injectii nici sa ma impusti
. poate sa fie din greseala... si apoi am facut o mica socoteala pana sa nasc: am dat la doctori si pe medicamente un pic peste 10 000 de lei (toate inclusiv nasterea)... asa ca zic pas... imi ajung 2...
andreea, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa 

...
puturosul de mihaita doarme de la 13.30 si nu se trezeste cu toata tastarnita mea... si imi e o foameeeeeee....
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
Cris, tu ai sunculite? Sa fim serioase, in toate pozele arati super
In ce blugi voiai sa te imbraci, singur nu erau ai lui Miru?
Oricum, mi-a placut tare mult de voi toate in poze!
La noi nu a plouat azi, doar aseara.
18+ cu
madyrizi spune:
aaa... am uitat sa va dau raportul: am fost cu alex la endocrinolog (stiti voi, cu inaltimea micaaaaa...). si a intrat in pubertate precoce 
. era doctora foarte multumita de el, ca a luat 5 cm in cateva luni si cateva kile. singura problema e ca pubertatea asta precoce cica ii ia din vitamine/minerale si alte asemenea care ii sunt necesare la crestere. asa ca in noiembrie face bilantul de 1 an de urmarire si ne da tratament serios
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
Mady, f bine, recupereaza super Alex, ma bucur ca merge totul bine
Si Mihaita baga somn sa creasca, stie baiatul ce-i mai bun
Nu-mi spune de costurile unei sarcini ca incerc sa nu ma mai gandesc la asta 
18+ cu
emanouela spune:
pazeaaaa ca anuta noastra are chef de tastat
sper sa reusesc sa fac foto inainte de a se duce de tot, deci.....mai bine nu faceti, pe bune.....mai bine si mai durabil e cu spray, acasa.....in afara de fptul ca e relativ uniform si nu se ved pete, probl e la picioare, talpi, calcaie,...arat de parca am mers prin mal....nu e nici ft intensa culoare, ok, s-au acoperit urme dar nu wowwwwww.
in rest mor de caldddddddd, chiar de a plouat azi si ieri, in casa tot ft ft cald e.
niste nesuferite sunteti, numai de mancare vb, enervantelor
va pup oi tati, ma duc sa pap ceva ca m-ati starnit
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
![]()
Va mai amintiti de mn ???
nu mai am timp nici sa mor 
Va spun repejor ca suntem fff bn, am terminat de zugravit dormitorul si am terminat si curatenia generala.
Razvanutz e bn, mananca din ce in ce mai bn si vb continuu.
Acum va las i merg la nani ca imi cad ochii in gura de somn, [per sa intru cat mai curand ca mi-e tare dor de voi.
Va pup pe toate si sper ca sunteti bn sanatoase si buburuzele la fel. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
Fetele remember me?
Va pup pe toate, imi este tare tare dor de voi, sper sa revin in forta. Aseara tarziu a terminat sotul cu calculatorul, l-a facut cat de cat sa mearga
. Noi acum suntem bine, am fost si eu si Rares foarte bolnaviori saptamana asta dar acum suntem inspre bine....in rest muncim si iar muncim
. N-am citit nimic din urma, dar promit sa revin cu autostrazi ![]()
Acum va las o
, o cioco calda, ceai ce vreti voi si fug la servici.
Va
pe toate cu drag
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
anna-mama spune:
Neata,
Dau
calda!!!!
Ema, sa stii ca sunt in lene mare si cum nu am chef de nimic stau mai mult cu ochii pe forum
Dar sper ca de saptamana viitoare sa-mi revin cu treaba ca nu e de glumit
Offf, imi pare rau ca nu e chiar ideal bronzul, dar cred ca merita ca e uniform. Astept sa te vad in pozici!!!
Zici de mancare, stii ce-mi fac eu acum ca poftesc, friganele 
Sorina, ma bucur ca sunteti bine si ca Razvanelu papa. Bravo si pt renovarile din casa, te asteptam cand ai timp cu poze si cu mai multe povestiri despre voi 
Lavi, ce ma bucur ca ati rezolvat cu calculatorul si ca ai dat un semne
Sanatate multa si tie si lui Razvi! Asteptam multe povesti despre voi si sa ne spui ce mai face si micutul Andrei! Sper ca toti sunteti bine! Si poze ca ne e dor de voi! 
O zi buna sa aveti 
18+ cu