Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

he he he...
am reusit sa ma uit si la pozele lui scrish
absolut superbi toti trei
ai avut o rochie frumoasa!!!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ma duc sa mufez o piscoata mica si flamanda ca s-a trezit dintr-un nani mic si e ora de si mai trec eu pe aici dupa, ca afara nu stiu daca ies ca e gri si mohorat si sta sa ploua dar poate fac o plimbare prin cartier ca sa ia aer donsoara si mami sa miste fundu asta mare

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

multumim de urari fetele!
Noi incercam de cateva zile cu diversificarea, dar nu ne prea iese, tot tztitzi e mai buna...
marul nu i-a placut deloc, piureul de legume (morcov, cartof, pastarnac, patrunjel) parca un pic mai bine
Dar ghici cine sugea ieri o bucata de lubenitza si o tinea cu manutzele lui? Bebelinul meu drag... ca noi stateam la masa si papam si i-am dat si lui si tragea la sucul din ea... nu stiu daca o fi rau, dar a dormit super bine si nu l-a durut burtica... si sa vedeti ce s-a suparat cand i-am lat lubenitza, ca a trbuit sa i-o dau inapoi...

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

multumim de urari fetele!
Noi incercam de cateva zile cu diversificarea, dar nu ne prea iese, tot tztitzi e mai buna...
marul nu i-a placut deloc, piureul de legume (morcov, cartof, pastarnac, patrunjel) parca un pic mai bine
Dar ghici cine sugea ieri o bucata de lubenitza si o tinea cu manutzele lui? Bebelinul meu drag... ca noi stateam la masa si papam si i-am dat si lui si tragea la sucul din ea... nu stiu daca o fi rau, dar a dormit super bine si nu l-a durut burtica... si sa vedeti ce s-a suparat cand i-am lat lubenitza, ca a trbuit sa i-o dau inapoi...

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

la multi ani si de la noi..si un pupic de la andra

pai cine ar refuza o bucata de pepene..mai ales pe caldurile astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki am card la Transilvania. o sa merg si azi sa verific. tu i-ai primit deja?

fetelor ce storcator de fructe este mai bun sau maipractic? toate sunt la fel? vreu sa cumpar unul sa mearga pentru toate fructele si legumele. de care sa iau oare?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor ce storcator de fructe este mai bun sau maipractic? toate sunt la fel? vreu sa cumpar unul sa mearga pentru toate fructele si legumele. de care sa iau oare?

roxy - eu am un robot de la philips, si sunt foarte multumita de el; face sucul suc si pulpa o alege separat, pentru cazurile in care nu vrei sucul cu pulpa

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca in weekend l-am tuns pe vlad..e baiat mare acum, asa mi se pare schimbat..parca nu mai e bebe mi-a luat ceva s ama obisnuiesc cu el asa..eu nu l-am tuns deloc pana acum..

am fost luni cu ei la oftalmolog, se pare ca amandoi au cate ceva genetic la oki..vlad o depigmentare pe o zona a unui ochisor, andra o alta afectiune - pupile inegale-sindrom Adie..se pare ca asa raman, vom vedea pe viitor cum evolueaza, in sensul sa nu afecteze si altceva..
deci se pare ca unul din noi avem o gena purtatoare defecta sau combinatia genelor noastre da aceste anomalii la okisori..desi nici unul din noi nu avem probleme cu okii..
maine mai merg cu ei la pediatru si la eco sold pt andra..si sper sa termin, ca de mult mi-am propus si n-am ajuns..cu vlad trebuia sa ajung al controlul de 2 ani si n-am ajuns cu andra ptn eco sold, sper sa nu fie p[rea tarziu acum la 4 luni si ceva..cred ca am reprogramat-o de 5 ori pana acumca nu puteam niciodata sa ajung
sper sa rezolv si sa ne luam de-o grija..

cam atat , fug si eu la treburi ca am intrecut norma..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

i-am primit dar la mine era mai copmplicat ca mi-am transferat si dosarul din bucuresti in ilfov si aveam si continuare de cic..si i-am primit dar cu ceva ajutoare prin buzunarele functionarilor
ce sa-i faci, aveam rate de platit la banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Termin salata de vinete si varza cu afumatura si revinnnnnnnnnnnn!

pt fiecare!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxy am uitat de tort dar vine si el

http://i378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/poze/P1040750.jpg

Mergi la inceput