Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, CAMI, . Se pare ca nu e chiar grava problema noastra, e ceva de la mancare, dar nu imi dau seama ce, ca am mai mancat toti aceleasi legume/fructe si a fost ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

de cateva zile s-a umplut in zona cefei si a pieptului de bubite rosii (spuzeala); sigur sunt de la caldura; nu stiu cu ce solutie s-o dau sa treaca..
ii fac 2-3 dusulete pe zi si nu o mai dau cu crema pe corp dupa tocmai sa las pielea sa respire...dar vad ca nu trec, parca mai rau se intind, iar zona a devenit usor aspra..

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

incerca gama trixera de la avent
e pe baza de apa de mare si e fff buna pt piele cu tendinta atopica!

la maria merge fff bine!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna fetelor!
nico, am mai auzit si eu de legatura dintre transpiratie abundenta si lipsa de calciu, deci ar fi bine sa faceti niste analize! Darius transpira la cap cand papa tzi dar calciu la analize i-a iesit ok..deci...
bebecris, felicitari pt minunatul cuvant rostit!!!!
mari_paun, din pacate asta se intampla in romanie, sistemul e de tot kktul si cand e mai mare nevoie de rapiditate si profesionalism, o dau cel mai rau in bara! bafta multa sa rezolvati problema micutei Ema si sa se poata bucura de tabara!
moshulik, superbe pozele!!!!
Mariuk, hidrasec pt rehidratare, pe langa multe lichide si alimentatie corespunzatoare! pupam Vladutu!
cu vremea asta calduroasa am ajuns sa-l las prin casa doar in pampers si la fiecare kk(vreo 4/zi de cand papa mai bine) il bag si sub dus cu totul sa se racoreasca si uneori il mai bag si in piscinuta lui micuta pe balcon...astfel nu avem probleme peste zi cu transpiratia, decat atunci cand suge...

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Haideti la o cafea, un sandvis cu ,,de toate'' si apoi un mar/o nectarina.
In dimineata asta cred ca incercam plaja din orasul nostru, pe malul lacului; daca ne place, vom mai merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Ce buna e cafeluta. Va dau si eu un frappe, asta ca deja e tare cald.

Nu m-am gandit ca ar avea Elisa vreo lipsa, cu toate ca sapt viitoare aveam de gand sa-i fac niste analize. Ea e alaptata, papa bine fructele, legumele, branzica si iaurtul. Cu toate ca la masa de pranz a inceput sa faca mofturi, dar punem iaurt si se rezolva.

Sa aveti o zi minunata si cu racoare.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si d la noi!!!!luam si cafeluta, sandwich-ul

Si Dimitris transpira la cap , in special cand suge......mai transpira la spate atunci cand sta in scaunelul d masina..

Bebecris felicitari pt minunatul cuvant
Moshulik....vazut poze superbeeee
mari paun sper sa rezolvati repede si sa fie totul bine ot micuta ema
mariuk multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

apropo de lipsa de calciu

de vreo cateva ori lui Dimitris i s-au exfoliat unghiutele la manute si p vreo cateva dintre ele are cate o pata mica mica alba......asta poate fi asociata cu lipsa de calciu????????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna ziua!

Si noi transpiram la greu si la analize avea valorile calciului aproape de cele maxime. Eu una nu vad nicio legatura. Doar ca trebuie hidratat foarte bine.
Am fost la plaja azi si am descoperit ca nu ne place apa.
Cu mancatul avem mari probleme, adica mancam 2-3 lingurite si apoi pauza. Noroc cu lapticul de la mami, dar cica mai am 2 luni de gratie din partea medicului endocrinolog.
o zi racoroasa

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Cu impresii de la plaja: noua ne-a placut apa ffff foooooarte mult, a chiuit si s-a balacit V al meu de imi venea si mie sa ma bag cu totul in apa. In schimb, comparativ cu Ionut al Ancai-un cuminte!!!, V nu sta locului, a vrut doar pe langa cearceaf sa misune, sa ,,manance'' pietricele (cred ca a reusit sa inghita cateva...vad eu maine in olita). Cel mai bun lucru este ca le-a placut enorm sa faca nudism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!
David e tot mai agitat de la dintii de sus, se vad amandoi foarte bine in gingie dar nu mai ies odata .
Mari, Anca, pozeeeee

Mergi la inceput