Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
Alexxa-tu cum esti?nu mi-ai raspuns...
.Ati rezolvat ceva?Apartamentul era asigurat?Cum e mama ta cu moralul?Sora ta locuia cu ea?
*Blackmoon Lady
10+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ady..si daca v-ati lua casuta prin programul "prima casa"...si intre timp,pana mobilati,vindeti garsoniera,ati sta la mama ta..nu ar fi o solutie?
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
My Lady - da, scuze ca nu ti-am raspuns, cam greu cu timpul la calc
,acum sunt singura ( Marcel este acum pe alta functie si alt program ) si toata ziua singura cu strumfii...imi cam iese par alb !.
Deci,apartamentul nu era asigurat.Sora mea locuieste impreuna cu mama.In ziua respectiva ea era la biserica si maica-mea era la mine,statea cu baietii, sa pot pleca eu cu Marcel in oras,doar noi !

.Pana acum doua zile, au stat la noi, amandoua, caci nu se putea locui/dormi acolo.A fost distrusa sufrageria in totalitate( acolo a izbucnit incendiul )restul camerelor sunt doar afectate de fum,dar din cauza fumului trebuie aruncata mobila din dormitor,un pat,o biblioteca...parchetul de pe holuri si dormitor scoc, caci s-a umflat de la apa ( cand au stins incendiul pompierii ).Tot apartamentul ( 3 camere )raschetat varul de pe pereti pana la tencuiala,in sufragerie si tencuiala data jos pana la caramida , si renovat totul...mirosul de fum nici acum nu a iesit din apartament!
Maica-mea nu a mai vrut sa mai stea la noi, am insistat...degeaba, ea vrea acasa la ea , indiferent cum e !.Pe de o parte o inteleg,pe de alta parte mi-e frica sa nu se imbolnaveasca.Geamuri la sufragerie nu mai sunt, nici usa,era asrsa si a scos-o cu tot cu toc...si cred ca urmeaza sa mai scoata inca trei, ca nu se merita reparate.
Cam asa sta treaba, le-or face incet-incet...dar dureaza si este o cheltuiala enorma...Dar cu ajutorul lui Dumnezeu mergem inainte,noi suntem multumiti ca nu era nimeni in casa, ca nu a patit nimeni nimic !Asta este cel mai important,restul se fac...
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Alexxa,daca pot sa te ajut cu ceva,cu cea mai mare placere
*Blackmoon Lady
allexa06 spune:
Esti o draguta, dar nu ai cum sa ne ajuti, multumim oricum 

http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Sper sa rezolvati.Daca avea asigurare-era ok,primea niste banuti!Si noi ne facem luna asta.ca deh..niciodata nu zi niciodata!
*Blackmoon Lady
A_driana spune:
si noi am facut asigurare pe locuinta luna asta, sincer, doar pt ca ii obligatoriu pana in 15 iulie....ca altfel nu stiu daca faceam...
lady treaba sta asa: despre ,prima casa' discutam...ne-am gandit sa scoatem tot creditul pt ap si garso s-o dam in chirie, ne-a fost taiata macaroana automat cand banca ne-a spus ca ne da maxim numa jumate....asa ca trebe sa vindem garso, si diferenta sa o scoatem de la banca....azi am fost la o alta banca care culmea ne da cu aproape 10 mii mai mult decat prima....si sunt putin usurata....si iese bine treaba si daca ma intorc la servici si am salar mic...
sper sa intelegi ceva de aici...
am fost azi si la servici sa vad colegii si sa vb cu sefu de intoarcere...a zis ca in principiu da, dar nu-mi poate garanta 100%...daca merge treaba la firma ma ia, daca merge rau atunci nu.....si daca ma ia, atunci cu acelasi salar cu care am plecat, adica f mic....
deocamdata n-am luat nici o decizie.
despre David ce sa va zic...ii un copil extraordinar de cuminte, papa fff bine, se dezvolta super....ce mai, sunt tare fericita in privinta lui...
cam atat de la mine
va pup 
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Stiam ca voi lua avertisment,insa am riscat pentru a spune verde in fata unei persoane-adica fix exact ce e!E o persoana care ma hartuieste,adica apare pe la subiectele pe unde scriu si din senin ma ataca,jegos si fara logica!mi-a ajuns la gat si i-am facut "portretul" |
Lady, nu te lasa atrasa in astfel de curse... singurul lucru care deranjeaza cu adevarat pe hartuitor este sa fie ignorat, ca si cum nu ar exista !
Tactica asta are drept bonus faptul ca nu iti aduce avertismente.
rares - clipe in spirala norocului
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Lady, nu te lasa atrasa in astfel de curse... singurul lucru care deranjeaza cu adevarat pe hartuitor este sa fie ignorat, ca si cum nu ar exista ! Tactica asta are drept bonus faptul ca nu iti aduce avertismente. rares - clipe in spirala norocului |
te apuca de gat*Blackmoon Lady