Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

nici o noutate...suntem cam dezamagiti putin, o sa va pove candva...

Adriana, mamica pufarinului David

??????? imi scapa ceva??????
dezamagiti, dezaMAGITI, DAR NOI SA NU STIM??????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

INTERVIUL...NU STIU CUM SA ZIC CA A MERS
nu prost, dar nici stralucit....concluzia: cred ca asta a fost tot...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

ati vazut schimbarile de deasupra numelui???? oare la barbati cum e? tot o lady??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

;)da...eu asteptam schimbarea,ma bucur ca s-a adeverit!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'neata

am pt voi cate o buna, serviti!!!

Mergi la inceput

NEATZA!!!!poftiti la o nectarina acra!

Adriana-ce-i cu tine??

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Camy...silentium stampa si incredere:un job al tau,pentru tine,sunt convinsa ca se va gasi!RABDARE&INCREDERE!

alexxa,iubito..voi?cum sunteti?mami tau,e ok cu moralul?sorua ta statea cu ea,in aceeasi locuinta?Solutii la necazul vostru-sunt?

busy-deci s-a amanat tabara,sa-nteleg?Imi pare rau!

Lauriciu-unde esti...miss u!!!

Ragapie???

Magda??(felicitari pentru evolutia ascendenta a micului luptator)

Gabitza???

restul moatelor care nu mai scrieti??/

Getik???pe aici nu mai dai

Citat:

Mergi la inceput

Lady sunt convinsa ca voi gasi, am incredere in DD, stie el c e stie mai bine decat toti

am inceput sa fac lista pt vacanta, deja azi am tot ce mai era de spalat ca sa fie curat, acum Fla a adormit, fac ceva papa si mergem sa-mi iau banutii si un mic ..dar maine va fi o zi de mare, am foarte multe de cumparat, plus un epilat si inca un interviu

pe joi las efectiv de aranjat bagajul, vreau sa merg la cimitir sa stau putin cu Darius si apoi ma intalnesc cu mamicile de ingerasi , pentru ele am cate un cadou mic, dar din inima, asta ca sa simt ca Dariusica al meu va primi un cadou de ziua lui de la mine, un cadou din suflet...apoi, cu ajutorul de la DD vom pleca noaptea la

o zi cat mai frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua,
ce de schimbari pe aici
camy mult succes cu serviciul...sa-ti gasesti unu asa cum iti doresti...

sa va zic dezamagirea noastra: ne chinuim de vreo 2 luni sa vindem garsoniera sa luam un ap. cu 2 camere, si aproape nimeni nu ne suna...banca ne da exact cat ne-ar trebui diferenta, pe 30 ani evident...am si gasit un ap. intr-un bloc nou aproape de mami la pret f bun...dar suntem legati de maini pana nu vindem, nu avem ce face...suntem tare suparati...la pret nu mai putem lasa ca si asa am fi la limita cu banii...si toate astea ar trebui sa se intample pana sunt in CIC, ca apoi ne da banca fix ciuciu...ooofff....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

buna ziua,
ce de schimbari pe aici
camy mult succes cu serviciul...sa-ti gasesti unu asa cum iti doresti...

sa va zic dezamagirea noastra: ne chinuim de vreo 2 luni sa vindem garsoniera sa luam un ap. cu 2 camere, si aproape nimeni nu ne suna...banca ne da exact cat ne-ar trebui diferenta, pe 30 ani evident...am si gasit un ap. intr-un bloc nou aproape de mami la pret f bun...dar suntem legati de maini pana nu vindem, nu avem ce face...suntem tare suparati...la pret nu mai putem lasa ca si asa am fi la limita cu banii...si toate astea ar trebui sa se intample pana sunt in CIC, ca apoi ne da banca fix ciuciu...ooofff....

e greu,Adriana,mai ales in perioada aceasta de criza.Sa gasesti cumparatori si un pret rezonabil.Piata imobiliarelor e sub nivelul marii.Acum se cumpara pentru a se vinde mai tarziu si a aparea averile de peste noapte!
Sa va ajute D-zeu sa reusiti!

Ps:in caz ca va intrebati de semnul meu de exclamare.E meritat,conform regulamentului am gresit,conform logicii-nu!

Citat:

Mergi la inceput