Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Gabita,ce mai faceti voi?Cum merge terapia?Am vazut ca sunteti in cautare de carut nou!L-ai achizitionat?

Mulmtu de intrebare,suntem ok... caldura ne omoara.Pt mine e clar... urasc vara
Despre "terapie" tocmai am postat cateva cuvinte la prietene...
Caruciorul l-am achizitionat e super,are 2.5 kg, e foarte mobil , se deschide doar cu o mana.... poate voi aveti ceva similar dar eu am avut mereu doar duble asa ca nu se compara
Este bataie pe el, amandoi ar sta doar in el in casa ( pt ca e ceva nou) se plimba pe holuri unul pe altul ...uneori ma bate gandul sa il iau si pe al doilea la fel, dar pe de alta parte ma gandesc ca in curand fac 2 ani mucosii,e iarna si la primavara deja vor fi mari si poate nu vor mai vrea in carucior....
Oricum,pe asta il dau urmatoarei mamici diin familie (sora, cumnata, nepoate ) e prea ok ca sa-l vand...de la un an e super pt copil

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

personne?

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Despre "terapie" tocmai am postat cateva cuvinte la prietene...

am citit azi...

si am citit si postarea referitoare la"al saselea mesaj..."-dar ma asteptam(unii nu obosesc sa emane rautate si sunt ingrijorati de "capra vecinului",cu care nush ce treaba mai au inca).

so...AFIRMATIE:cine citeste la noi,stie ca sunt ...cine nu..nush ce le-ar interesa!M-au felicitat fetele de la prietene cu care tin legatura si la care tin(cauza pentru care le citesc)..iar restul "binevoitoarelor" le rog sa se abtina si sa nu "mocirleasca" noua viatza ce-o port in mine prin mesaje"informative" ce sunt imbracate in straie inofensive!Pentru mine sunt "atacuri de joasa speta",mai ales cand vin de la persoane care si-au exprimat clar punctul de vedere la adresa mea aici si acolo(cand s-a reunit sub numele de prietene.am citit tot si stiu parerea fiecaruia).tocmai de asta ma simt insultata!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !n
Slaba activitatea pe aici, ce faceti, pe unde sunteti ?Camy este la mare, la soare, ce-i pasa...abia astept sa vina si sa ne povesteasca ...dar pana atunci...Camy - profitati cat puteti!.

Cu Stefan cred ca am scapat usurel, ieri cand m-am dus dupa el,in momentul in care m-a vazut, mi-a zambit si apoi si-a vazut de treaba lui,alerga si se juca prin clasa, dar nu venea la mine...lui ii era bine acolo.Sunt convinsa ca din septembrie va trebui sa o luam de la capat, ba chiar va fi mai greu.Acum doar el este nou, dar din sept vor fi toti...si sa vedeti acolo bocete ,vreo doua saptamani pana se acomodeaza va fi jale...si daca plang aia...cu siguranta va incepe si el...
Voi ce faceti in weekwnd ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata si de la mine (inainte sa plec la culcare).

Allexa, ce bine ca cel mic s-a adaptat asa de usor la gradi... Noi nu suntem foarte multumiti de unde merge acum Sophia. O sa trebuiasca sa incep iarasi sa caut day care, ideal ar fi sa fie si mai aproape de casa.

Lady, ce e cu "al saselea mesaj"?
Pune si tu o poza cu rochia de nasa.

M-ati facut curioasa cu terapia Gabiztei- trebuie sa caut postarea de la celalat subiect.

A_driana, poate totusi reusiti cu apartamentul. Scuze ca nu am retinut, de ce nu reusiti sa vindeti? E o perioada proasta pentru vanzare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Lady, ce e cu "al saselea mesaj"?

eh, iti explic io pe FB,acu's ZEN,m-am calmat!Aseara eram.

Citat:

Mergi la inceput

Alexxa..ce super!ma bucur!

Noi cu finii, in w-e.

Lauriciu,poze cu rochiile pun dupa nunta

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
lady daaa, si eu vreau poze cu rochia de nasa
laura sincer nici nu stiu de ce nu reusim sa vindem, probabil ii un moment prost pt vanzari....nici nu cerem mai mult decat ii piata, si ii toata aranjata si mobilata, asa o dam...nu stiu

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ne-am intors..sunt rupta de obosita, va pup..vb poimaine!!
A fost si bine, a fost si rau....o zi Fla a fost f bolnav, am chemat salvarea la hotel, a luat un virus..sui nu-i scadea deloc temperatura..si au venit astia cu slvarea si ne-au chelit de bani... ne-au luat toti banii..noroc ca mai aveam si alt card la noi, ca altfel

aveam asigurare, dar acolo totul se plateste si iti recuperezi banii din Ro...candva

altfel a fost ok , Fla nu a vrut sa intre DELOC in apa, cum vedea soarele urla cat putea, ziceai ca e vampir, nu alta, la masa nu manca si urla cat il tineau plamanii...dar...hotelul a fost frumos, i-a placut liftul...am stat 2 ore dimineata si 2 ore seara la plaja...zilele astea o sa pun si cateva poze..

nu am citit nimic din urma, va pup, revin in vreo 2 zile, ca am casa "un munte de bagaje"

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Camy - of, imi pare rau sa aud ce s-a intamplat cu Flavius, de asta imi era si mie frica sa plec cu copil mic...dar asta este, asta se poate intampla oriunde si oricand...asa sunt astia micuti , cand iti este lumea mai draga , fac cate ceva...si nu a vrut deloc in apa ? Dragutul de el.Asa am patit si noi cand am fost prima data cu Razvan la mare, nu vroia sa iasa din hotel sau sa stea pe plaja daca batea vantul si " se misca nisipul ".Astept pozele sa va vad

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput