vacanta cu copilul. Acte necesare?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

andiaroro clar de la sine ca nu-ti zice nimica daca mama/tata si copilul au acte "straineze".. dar daca mama/tata au acte ro si copilul acte x atunci deduc ca si copilul are cetatenia ro nu numai catatenia x. Eu cel putin asta intrebam din experienta mamicilor daca vreun parinte are acte ro si copilul acte x imi mai trebuie procura?! pt ca asta-i cazul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

andacos statul roman nu face nimica pt acesti copii, iti mai trebuie ceva de cat "darul ceresc" primit automat si aproape obligat doar pt faptul ca ai iesit din burta sau testicule unui cetatean roman.. doar obligatii domle.
Cand am trimis certificatul romanesc la mama s-o inscrie pe Patri la primarie iau spus ca poate sa depuna cerere pt bani de pampersi si inca ceva premiu care nu cred ca in total au fost 2 milioane vechi. In rest nimica, cel putin eu nu stiu sa fie ceva. Probabil mai incolo daca ar vrea sa mearga sa invete in tara sau sa lucreze ar fi considerat cetatean roman, dar sa fim seriosi cati s-.ar duce in tara sa faca asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bely...suntem bine, merci
fiecare tara isi protejeaza cetatenii cum crede de cuviinta. pt cetatenii romani asta e situatia. initiatoarea topicului nu a venit sa ne zica ce cetatenie are es si copilul, ca sa ii fie mai usor

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 30-daisy spune:

legiile astea din romania ma omoara,nu stim exact ce vor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 30-daisy spune:

urmeaza sa mergem si noi la ambasada din londra sa vedem ce sugereaza ei.din tot ce am citit aici ,nici nu stiu ce sa mai cred [

Mergi la inceput