Vreau si eu un foisor
Vreau si eu un foisor, cam despre asta e vorba :) si as vrea mai intai sa ma sfatuiesc cu voi.
Este vorba despre un foisor pe care as vrea sa il am in gradina parintilor mei, in nordul tarii. Am tot vazut modele si idei de foisoare insa sunt ingrozitor de scumpe. De aceea, va intreb poate stiti voi niste mesteri care fac foisoare sau aveti deja aceasta experienta cu modele sau idei de foisoare.
Cine imi da un sfat?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
Pai,Mirela..in nordul tarii e imposibil sa nu gasesti un tamplar/sculptor intr-un sat care sa iti faca unul.Tu sa ai modelele!
*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
danyelana spune:
Si eu imi doresc unul dar preturile sunt exagerat de mari. Abia astept sa vad ce raspunsuri primesti.
manuelacrina spune:
Eu am un foisor , mi l-a mesterit un prieten din Codlea Brasov. Va trimit pe PM datele lui.
... caut si o poza cu foisorul si vi-l prezint ca idee.
manuelacrina spune:
Am gasit cateva scheme pe calculator. Mai caut si o poza cu foisorul finalizat.
https://picasaweb.google.com/109638119718162511099/FoisorInConstructie#
b.nica spune:
Indiferent de care mester va bazati sa va construiasca Foisorul f. important este sa va documentati cu ce "smacoline" trebuie uns ca sa fie rezistent la intemperii.
Eu am avut unul cu multi ani in urma.Am vazut la niste prieteni unul cu forma hexagonala si am regretat ca nu m-am gandit sa-l fac si pe al meu la fel.
Acum dupa multe mutari si aranjamente la tara,am o gradina in care apreciez Foisorul care nu este foisor: este un pavilion mare care acopera un spatiu destul de mare cu scaune si masa mare si care are in vecinatate o zona de bucatarit ceva mai complicata.
Va rog sa-mi scuzati exprimarea!
Nu stiu cum sa va prezint acea zona pe care am construit-o ca sa fie:gratar vara,cuptor de paine dar si spatiu de afumat carnurile.
Daca sunteti ff.curiosi incerc sa va fac o schita ca model.
claudia_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Indiferent de care mester va bazati sa va construiasca Foisorul f. important este sa va documentati cu ce "smacoline" trebuie uns ca sa fie rezistent la intemperii. Eu am avut unul cu multi ani in urma.Am vazut la niste prieteni unul cu forma hexagonala si am regretat ca nu m-am gandit sa-l fac si pe al meu la fel. Acum dupa multe mutari si aranjamente la tara,am o gradina in care apreciez Foisorul care nu este foisor: este un pavilion mare care acopera un spatiu destul de mare cu scaune si masa mare si care are in vecinatate o zona de bucatarit ceva mai complicata. Va rog sa-mi scuzati exprimarea! Nu stiu cum sa va prezint acea zona pe care am construit-o ca sa fie:gratar vara,cuptor de paine dar si spatiu de afumat carnurile. Daca sunteti ff.curiosi incerc sa va fac o schita ca model. |
Eu sunt curioasa! mersi
claucia spune:
Si pe mine ma intereseaza.
Eu as vrea sa amenajez langa Bucuresti, in curtea foarte mare a socrilor, un spatiu de joaca pentru copii, mai precis cu gazon (cam pe 100mp), cu role de gazon si un foisor. Sotul l-ar vrea mai dreptunghiular, cu un gratar zidit intr-o parte. Sa incapa o masa maricica cu scaune si eventual jos, de la jumatate in jos sa punem niste usi de dulap in care poti tine diverse. Nu mi-e clar acum ce, dar poate ce tine omul normal intr-o magazie. Nici asta nu stiu :)
Am fost in weekend spre Dej/Targu Lapus incolo, o frumusete de foisoare am vazut, deosebite, facute din barne (ca niste truchiuri de copac orizontale dar mai mici), mai lungi, pe un gazon superb verde, cu o mini piscina alaturi, o frumusete de vara...
Si eu vreau mesteri pentru foisor si preturi, si modele.
Multumesc mult
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
michelle-usa spune:
eu visez la un foisor asa(dar un pic mai mare si cu acoperis alb):
http://www.hayneedle.com/sale/suncast10x10gazebo.cfm?srccode=cii_10043468&cpncode=00-70402628-2&source=channel_intelligence_shopzilla
michelle
desprecopii spune:
haideti va rog - inca nu am foisor - dar il vreau (cat mai este un pic de vara). Ce preturi sau idei aveti?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook