Chiftele care se pot congela?

Chiftele care se pot congela? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Extsta vreo metoda speciala de facut chiftele pe care sa le congelez? Ma gandesc ca mi-ar fi usor sa le fac cand am mai mult timp si doar sa le pun in cuptor pentru cina.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

m-am uitat la mai multe retete de chiftelute de pe Good Food - ei spun ca faci chiftelele, le lasi la racit in frigider si, odata ce sunt reci si tari, le pui in congelator. apoi le poti pune la copt, congelate, in cuptorul incins la 220C. uite: www.bbcgoodfood.com/recipes/453623/spaghetti-and-meatballs" target="_blank">aici, www.bbcgoodfood.com/recipes/1603/meatballs-with-vine-tomato-sauce" target="_blank"> si aici

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

uneori, cand fac sarmale, si realizez ca totusi sunt prea multe le congelez, apoi le scot din congelator si le pregatesc.
le pun direct in vasul de lut/oala si adaug suc de rosii, condimente si le bag la cuptor sa fiarba.
cred ca poti congela si chiftele nepregatite, si apoi le scoti, le lasi la temp camerei ceva vreme si apoi le prajesti/coci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pai pregatesti ca de obicei carnea pentru chiftele si o bagi ca atare in congelator. Cand ai nevoie, o decongelezi, formezi chiftelele si le prajesti ca de obicei.
O precizare: bineinteles, congelarea/decongelarea se pot face o singura data (asa cum se recomanda de fapt la orice preparat de carne).

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da,se pot congela,conditzia este ca tocatura sa nu fie din carne congelata!

Carne proaspat tocata,facuta chiftele eok,se poate congela fara probleme!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa NU fie din carne congelata, adica o decongelezi faci chiftele si apoi congelezi iar.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Sa NU fie din carne congelata, adica o decongelezi faci chiftele si apoi congelezi iar.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Am editat,scuze!

Deci carne proaspata, nu congelata anterior!
Carnea nu se congeleaza in general de 2 ori!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu pun in congelator carnea preparata pentru chiftele daca imi iese prea multa. Si sarmale congelez, gata facute, doar decongelate cat sa nu aiba gheata si le pun in cuptor.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput