LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Azi dimi am mers iar cu el la piscina, eu cu el in brate, si cu o geanta grea pe umar (prosoape, creme, sucuri, apa, aparat foto, portmonee, telefoane, haine de schimb, scutece, etc- era mare geanta si plina , ca tot plecam spre casa dupa piscina). No, sotul a mers la masina sa duca caruciorul. SI cand am trecut pe langa piscina in zona dusurilor, era ud pe jos si am alunecat. Am cazut. Noroc ca am tinut copilul strans de mine, mi-am aruncat cumva gentoiul in fata, si am cazut in genunchi, cu o mana pe geanta. COpilul s-a speriat ca l-am zdruncinat un pic si a plans. Sotul atunci intra in curte cand eu ma ridicam de pe jos. |
ioi, tu cris, cred ca ai tras o spaima! macar eu n-o aveam pe Isa in brate, nici pe-aproape! ti-ai facut si tu poze la genunchi?
racusor, puiutz, felicitari pentru dintisori!!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu sa va mai spun despre noi. Am doua feluri de vesti si voi incepe cu cele proaste. Se pare ca Theo are viroza, asa ca de miercuri seara suntem pe nurofen, zyrtec si aerosoli cu adrenalina. Singurul simptom a fost laringita (raguseala) iar ieri pediatrul ne-a confirmat ca are gatul rosu.
Vestea buna este ca l-a vazut un medic ortoped si a spus ca nu se poate pronunta acum referitor la orteze. Si asta pt ca el nu are mersul format inca asa ca ne vom mai vedea la control peste 6 luni.
rodyka spune:
palomina, bine-ati revenit! hai, povesteste-ne cum a fost in vacanta, arata-ne poze! noutati cu copii, haha, doar daca vi tu cu vreuna!
. Mara lui Alice va avea 90% un fratior 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Roxana_Theo spune:
Fetelor m-am uitat si eu pe vreo 2 link-uri puse de voi referitor la ROR. Si noi il avem in schema propusa de pediatru. Ar trebui sa-l facem la 1 an si 2 luni. Nu stiam despre atatea efecte secundare.
Si asa sunt eu sceptica, caci, ca o coincidenta, la cateva zile dupa ce i-am facut infarixul, a racit. Si asta dupa ce in ultimele 4-5 luni n-a mai racit deloc.
Voi incerca sa aflu si eu mai multe despre acest vaccin.
Roxana_Theo spune:
Ca tot vorbeati de torturi .... Maine dau si eu caci este ziua sotului. Rac ca si Theo. Si poate si ceva sampanie insa nu si pentru mamicile gravidute.![]()
Aelita mi te inchipui alergand dupa trei copii deodata. Balamuc curat. Deci cu atat mai mult esti tu de admirat.
bumblebee spune:
Palomina, welcome back!
Roxana, sanatate puiului mic!
Poate nici nu veti mai auzi de orteze
.
sotului!!
Crisu', ce patanie! Si pe mine ma certa sotul daca o pateam.. 
Nu stiu daca maine reusesc sa intru, ca dimineata avem disertatiile
, mai pe seara un party de piscoti (desi V e bine, nu a mai facut febra, nu stiu daca sa mergem, mi-e teama sa nu fie contagios)..
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
rodyka spune:
roxana, poate ca nu mai e nevoie de nimic ptr piciorusele lui Theo 
bumble, multa bafta maine, noi iti tinem pumnii. si distractie placuta la baby-party, daca mergeti. noi ramanem aici ca avem vreo 2 soti de sarbatorit ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
eladea2005 spune:
bumbleeeeeeeeeeeeee, tinem pumnii pe maine, da? o sa fie bine, mami! astept sa dai de baut...![]()
roxana, imi amintesc ca ziceai ca Theo s-a imbolnavit dupa vaccin...si Filip a patit la fel dupa Infanrix hexa...
ma bucur ca ati scapat pe moment de orteze, si paote da DD si scapati de tot...
crispro, uf, draguta, imi pare rau de genunchiul tau, bine macar ca Vladut n-a patit nimic...
adriana, 
palomina, bine ati revenit...asteptam pozeeee si sa ne povestesti cum e pe acolo...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
Bumblebee speram sa nu mai faca febra mare Victoras iepuras al tau!m-am uitat pozele de pe fb.e un frumos!!!!!cu o fata senina!!!!
si eu confirm 100% pt MI
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana