Prietene la bine si la greu - 127

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Tina, ma bucur tare!

Lili, cat, cat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

Smara,spune-i tu mamei tale ca e clar superstitie. Eu lucrez intr-o multinationala,cam 1000 angajati in departamentul meu,si,fara sa exagerez, cam o treime erau zilnic la curent cu operatiuile : injectii, tratament, FIV,sarcina,eco,etc... Nu am tinut nimic secret...si am doi mucosi si niciunul nu vorbeste

Dragos e mai bine, a inceput si sa mamaie nu numai sasaiala si tataieli, se joaca si mai ok, mai arata si niste parti ale corpului, cateii de pe strada,etc mai avem si nervi...si de luni incepe scoala. Sotul zice ca nu e necesr ca e acum cam cum era Eva cu vreo 2 luni in urma... eu il duc totusi,nu ii strica putin ajutor...

In WE plecam pe undeva prin zona Buzaului,ceva parca "hanul de piatra" ... habar nu am ce e acolo..
Vom pleca si la mare,prin august...inca nu s-a hotarat destinatia si daca mai luam pe cineva de ajutor

Tina,noi suntem de 2 saptamani cel putin in greva,azi de dimi au mancat impreuna cu greu un iaurt mic....ne ies niste canini si masele, caldura.....si cred ca Eva si-a gasit un dragut care i-a soptit sa mai slabeasca

Mai aveam ceva de zis...nu mai stiu ce....poate la noapte cand mai citesc sa-mi amintesc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am citit si eu cate ceva din urma, dar nu am ajuns inca la zi.

Vreau sa felicit pe tati de Firicel, alias sot de Many pentru ca se gandeste la un nou Fiv. Doamne ajuat sa fie bine de data asta!

Raluci felicitari pentru culoare caruciorului. Imi place numele de Cezar.

Lavi felicitari pt bebe care se naste de Oktoberfest!

Strumfi chiar esti o surpriza! Felicitari! Parca nu ai mentionat ca ... munceste pt asta. Sa fie sanatos!

Smara hai mai e un pic si o sa tii in brate si tu pe Pinky a ta.

Eu, tot surda sunt, dar macar nu ma mai doare canalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Tina, ma bucur tare!

Lili, cat, cat ?

Europe is the best!

cine cat? ce cat?
gabitza ai fost foarte tare cu dragutul Evei care o pune la slabit Ma bucur ca Dragos prinde din urma
dankutza ma bucur ca te simti mai bine, ceva poze nu ne pui si noua?
Ca veni vorba, strumfi cum te simti?
Va doresc o noapte racoroasa tuturor, ma duc sa va pregatesc o surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Va las proaspata si niste poze de la intalnirea de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
si de la noi cateva poze
multumesc fetelor ca au venit, le pup pe toate ...
mi-e tare drag sa ies cu voi si imi pare rau ca nu reusesc mai des lucrul asta
multumim tati de Ariana pt poze si mai bagam si niste scuze pt el, speram sa ne ierte, ca suntem mici si gogute si n-am vrut (stie el pt ce)

aaa, inca ceva, dupa ce a povestit Lalu de Ari si Andra, va vine sa credeti ca fii'mea s-a impacat cel mai bine cu ea? ...s-au luat de manuta si au plecat la colindat parcul fara urma de violenta/iubire...la capitolul asta doar saracul tatic a avut de suferit

Andruta a fost putin mai sfioasa decat o stiam, dar la fel de simpatica...Mihnea a fost atat de cuminte ca nici nu mi-am dat seama ca era pe-acolo ...Ruxi, un fotomodel adevarat

asa as mai fi stat, dar am ajuns la 10 fara ceva in Piatra si deja Sabina era cam maraita, taica'su la fel dupa o zi de munca la 40 de grade

hai ca pun de capitol nou ca sa avem unde povesti mai multe

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

capitol nou racoros

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput