Prietene la bine si la greu - 127

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza si de la noi

No, m-am mai calmat. Noaptea e sfetnic bun.... Nu stiu daca e bine sau nu ca plec dar plec. Ce mi-e clar e ca nu am de gand sa ma incarc negativ aiurea ... asa ca....

Cel mai probabil Mihnea va merge cu noi din cateva motive:
1. nu adoarme fara mine decat dupa macar 1 ora de plans disperat. Nu cred ca mi-ar tihni noaptea sa stiu ca se chinuie copilul atat. Daca nu sunt cu el se si trezeste din ora in ora si plange pana la duc la el. Nu vrea nimic, nici apa, nici lapte nimic... pe mine si atat. Daca sunt langa el doarme fara nicio trezire toata noaptea.
2. e inca alaptat... sa plec 2 zile si sa ramana si fara mami si fara sisi......
3. mama e de garda pe 23 si numai cu ea am sanse sa-l las macar fara proteste semnificative( ca na, a mai stat cu ea din cand in cand cand noi am fost plecati in varii locuri peste zi, dar oricum, ne-am invatat sa-l luam peste tot cu noi)

Asa ca da, e cam complicat ca cel mai probabil il iau cu noi si va trebui sa suport si sfaturi marete referitoare la relatia mea cu Mihnea.... si ma astept si la replici tampite de genul:"vecina a fost la camp pana a venit salvarea si a dus-o la maternitate...." si tare ma tem ca la astea voi exploda...
De ce spun ca m-am calmat? simplu: maxim ce pot pierde e sa nu mai vorbeasca in veci socrii cu mine .... acu' o fi rau? o fi bine?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Revenind

Sper sa fim ok si sa ajung si eu la intalneala , doar ca noi venim iar in trupa completa adica 4( sau 3 si 1/2)

Raluci, Cezar e fain... asta cu Ioan iti spune un patit: e de prea multe ori in calendar Ion/Ioan ca sa fie un nume ok pentru mine.... Eu urasc faptul ca am 2 nume de sfinti.... sot zice mereu ca il bag in faliment daca ia in seama fiecare onomastica a mea... si sa nu uit ca mai e un 8 martie, craciun, paste... etc. Asa ca... ma aleg cu nica mai mereu de la cei din jur ca oricum ziua mea e si luna viitoare
A nu se intelege ca vreau cadou sau ceva.... ci ma enerveaza ideea asta cu"toata ziua e ziua ta, asa ca nu-i bai de ratez 1-2-3-4"

Multumesc tuturor de raspunsuri, chiar m-au ajutat. Si eu la 6 luni jum mergeam la Piatra Craiului( pe munte, evident) , dar trecusem pe la medic inainte. Acum, sunt constienta ca si daca merg la medic joi si vineri plec nu-mi garanteaza nimeni ca peste 2-3 zile de la control lucrurile stau ca in momentul controlului. Un risc exista... Dar asa, e riscant si sa iesi pe strada, ca poa'sa-ti cada o caramida in cap..... si sa nu uit ca marea majoritate a deceselor survin in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

'Neatza si de la noi!

Eu sunt chiorosh de somn dupa o noapte de insomnii. Acum, cand Timi e ok cu sanatatea si nu mai trebuie pazit toata noaptea, nu pot eu dormi... Ba mor de cald (desi m-am mutat pe un pat exact sub aerul conditionat dat la 19 grade! ), ba nu am aer, ba isi incepe mandra gimnastica de noapte, ba fac drumuri la baie, si tot asa pana se face dimineata.
Of, of....Licu, tu cum mai esti? Nu ai mai zis nimic de cateva zile...esti ok? Chiar ma gandeam azi-noapte la tine cum rezisti pe caldurile astea, mai ales ca dormi si cu Amalia in camera. Se mai trezeste noaptea? Te poti odihni?

ione, si eu zic sa te duci la nunta, dar cum spuneau si fetele: cu precautie maxima: pauze pe drum, Mihnea pasat la sot/neamuri in timpul zilei ca sa nu alergi non-stop dupa el, stat putin la orizontala intr-o camera (macar 20-30 de minute la cateva ore), si...rabdare si nervi de fier cu socrii.

laura
, ce ordonata e Giuliaaa!!!!!!!!! Pfoooaiii, si ce inteligentaaaa!! Mi-as dori si eu asa o nora.

Tina, cred ca iti este tare greu cu Geo, mai ales ca esti obisnuita ca el sa pape foarte bine, felul 1, 2 si desert. Glumesc. Oricum, sunt sigura ca e ceva trecator si isi va reveni in cateva zile. Sper sa nu-ti puna nervii pe moatze pana atunci.
Ceva afte nu are prin gurita? Sau maselutele sunt toata vina si pricina...?

Monis, voi cum sunteti? Nu trimiti si la noi niste racoare si aer de munte?

raluci, imi place mai mult combinatia Cezar Ioan decat Robin initial. Suna foarte melodios si "se potriveste" cu Remus Andrei.

lili , Lila - mica actrita vorbareata cu ochi superbi. Tot astept si eu ziua cea mare, cand va incepe si Timi sa spuna ceva mai mult decat mama, tata, dada, papa, baba, nana...

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat. Ma duc sa strang un pic de prin casa si sa ma bag sub dus, ca se topeste toata slanina de pe mine.

Mami de Timi nazdravan si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ioenla ma bucur ca ai luat decizia asta, inainte de plecare ia-ti si niste doape de urechi sa nu auzi comantariile binevoitorilor Stiu ce zici de sfinti, si eu am prenume care se serbeaza si in august si in septembrie Ioan e doar pe 7 ianuarie si gata

Smara hai ca mai e nitelus si iese frumusetea la lumina

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 17+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Ioenla ma bucur ca ai luat decizia asta, inainte de plecare ia-ti si niste doape de urechi sa nu auzi comantariile binevoitorilor Stiu ce zici de sfinti, si eu am prenume care se serbeaza si in august si in septembrie Ioan e doar pe 7 ianuarie si gata

Crezi? oti: www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/soborul-sfantului-ioan-botezatorul-73108.html" target="_blank">1 sf Ioan,www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-trei-ierarhi-98987.html" target="_blank">al 2 - lea, www.crestinortodox.ro/sfinti/sfantul-ioan-gura-aur-97687.html" target="_blank">al 3-lea,www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfantul-apostol-evanghelist-ioan-cuv-arsenie-mare-36051.html" target="_blank">al 4-lea www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/nasterea-sfantului-ioan-botezatorul-sanzienele-dragaica-sf-niceta-remesiana-aducerea-moastelor-sf-mare-mucenic-ioan-nou-la-suceava-35792.html" target="_blank">al 5-lea ,www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-cuviosi-ioan-casian-gherman-99453.html" target="_blank">al 6-lea

si nu ampus la socoteala www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/taierea-capului-sf-prooroc-ioan-botezatorul-cuv-teodora-36272.html" target="_blank">taierea capului sf Ioan, si sfintii Ioan ce au cruce neagra ( acum si ala de pe 7 ianuarie are cruce neagra, dar na, eu l-am trecut la cruce rosie)

Mergi la inceput

Smara, stii tu ca mai e putin.... uffff... imi pare rau ca nu te odihneasti

Chiar asa, de Licu, iar nu mai stim nimic. Scumpica, mamica... daca ne citesti da-ne si noua 2 vorbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

Crezi? oti: www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/soborul-sfantului-ioan-botezatorul-73108.html" target="_blank">1 sf Ioan,www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-trei-ierarhi-98987.html" target="_blank">al 2 - lea, www.crestinortodox.ro/sfinti/sfantul-ioan-gura-aur-97687.html" target="_blank">al 3-lea,www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfantul-apostol-evanghelist-ioan-cuv-arsenie-mare-36051.html" target="_blank">al 4-lea www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/nasterea-sfantului-ioan-botezatorul-sanzienele-dragaica-sf-niceta-remesiana-aducerea-moastelor-sf-mare-mucenic-ioan-nou-la-suceava-35792.html" target="_blank">al 5-lea ,www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-cuviosi-ioan-casian-gherman-99453.html" target="_blank">al 6-lea

si nu ampus la socoteala www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/taierea-capului-sf-prooroc-ioan-botezatorul-cuv-teodora-36272.html" target="_blank">taierea capului sf Ioan, si sfintii Ioan ce au cruce neagra ( acum si ala de pe 7 ianuarie are cruce neagra, dar na, eu l-am trecut la cruce rosie)

e, asta este o prostie, parerea mea, oricum tb sa ma uit in calendarul catolicilor sa vad cand si daca este

Mergi la inceput

Citat:

e, asta este o prostie, parerea mea, oricum tb sa ma uit in calendarul catolicilor sa vad cand si daca este

ce e o prostie: ca e cruce neagra pe 7 ianuarie? ca sunt asa multi altii cu cruce rosie???
curiozitate: tu esti catolica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Offf...nu va lasati pana nu scoateti omu de la umbraSunt prin zona, tot in aceeasi stare, ba mai rau, ma enervez ca incep sa imi treaca nervii pe persoanele cu pricina, si ma oftic si mai tare.
Ce sa zic decat ca era sa nu mai ajung azi dimineata acasa intreaga cu fata de la plimbare(eu o plimb acum, si nu am de gand sa cer ajutoare nici pe viitor cand vom fi 4),era abia 9 si se murea de cald pe afara, mi s-au inmuiat picioarele si abia am impins tricicleta pana acasa..
Ionela ,eu zic sa mergi linistita la nunta, eu cu burtoiu mare si tot mai fac fata la una alta, sunt convinsa ca tu esti muult mai in forma!
Smara, eu nu am aer conditionat la apartamentul nostru si recunosc ca deja nu mai suport, imi vine sa ma lungesc ca rama pe jos, si sa nu ma mai ridic de calduraDorm cu Amalia in pat, si cand imi e lumea mai draga o apuca miorlaitul noaptea, sincer nu stiu cum o sa fie cu doi. Ma trezesc de enspe ori sa merg noaptea la baie, si cand aude ca plec se ridica in fundulet si se pune pe plans. Apai cand o sa planga cel mic de foame, sigur se va trezi, o sa fie tare frumos..
Incerc oricum sa ma imbarbatez singura , ca doar nu sunt singura mama cu doi copilasi, primul an va fi mai greu, pe urma o scoatem noi la liman. Ideea e ca nu vreau ajutor nici de la socri, nici de la ai mei, mi-a ajuns cate comentarii si .....de toate cate am parte. Si la urma tot eu sunt aia rea si cu coada pe sus, nu stiu sa respect parerea altora, si nu stiu sa port respect pt ajutorul primit. Nah, ca am zis.
Raluci, frumos nume, Cezar era si pe lista noastra, iar la Ioan era varianta Ionut.
Tina, hai ca ii ies maselutele si isi revine blondinul tau, te cred ca iti e greu, stiu cum e cu grevele.
Cory, varianta cu plecatul noaptea la drum mi se pare excelenta pt copil, in felul asta doarme si va tihneste si voua.
Monis, trimite incoace muuulta racoare de la munte, caci aici nu se mai poate respira.
Dankutz, ai scapat de otita? Dar Pinky de tuse?
LauraA, cum am zis, sunt mai ok, dar tot cu nervi..Super tare Giulia, e un copil exceptional!!
Pup toate fetele fara exceptie, sper sa mai scot capul din barlog..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 32+ cu Radu Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Licu, si imi pare rau ca acumulezi stres inutil acum... numai asta iti lipseste.
Da, sper sa ma descurc pana la Bv ca am companie aleasa dáia care m-a "ajutat"enorm si "mi-a dat baiat grozav" si eu nu stiu sa apreciez ca sunt nerecunoscatoare Stii tu, cred , ce spun

Ma bucur ca ai scos nasucu'. Sigur te vei descurca.... va fi greu, n-are cum fi altfel, dar va fi ok, ai sa vezi

Mergi la inceput