Prietene la bine si la greu - 127
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Tot la tara, tot la tara si cred ca o sa stam mai mult decat am crezut. O sa plece tati cu treburi la Buc. si o sa vina la noi la 4-5 zile, la primul drum imi aduce si masina si daca ne hotaram sa nu mai plecam pe nicaieri stam pana incepe gradi. Voi cum sunteti? cum este burtica? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
hihih ce-mi place treaba asta cu avatarele, apar poze haioase
burtica creste, si e mare, asa cum era si la remus. pot spune ca am simtit cate ceva, dar de fiecare data renus ma calarea, deci astept miscarea aia atunci cand sunt calma sa ma pot bucura.
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 17+cu
many_bani spune:
Raluci, primii fluturasi ce frumos, cred ca au trecut si starile de rau, trim. 2 este cel mai frumos. Pupam fam. de Renusi de la bunica si bunicu la burtica)si ne este tare, tare dor de voi.
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Raluci, primii fluturasi ce frumos, cred ca au trecut si starile de rau, trim. 2 este cel mai frumos. Pupam fam. de Renusi de la bunica si bunicu la burtica)si ne este tare, tare dor de voi. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
exact
of of mai mai si noua de voi, dar o veni el momentul reintalnirii, daca nu om veni peste voi la tara
si-a facut treaba, 17+cu
dankutza spune:
Buna,
Am aparut si noi de la mare. Am fost la turci cu copii. A fost super misto, numai ca Pinky s-a intors cu o tuse magaresca si eu sunt ... surda. Am aterizat duminica pe la 5 si pe la 7 eram deja la camera de garda. Am otita medie micotica... luata din piscina si intretinuta bine de aer conditionat si presiunea din avion. Zac pe canapea cu mese imbibate in urechi. Imi urla televizorul ca sa aud si eu ceva. Aproape zilnic ma duc la dr ca sa mai vada ce mai fac cu urechile. Azi, a reusit s vada timpanul stangul. M-am linistit ca nu am dopuri deloc, dar pana scap de otita ma mai distrez ceva timp.
Nu stiu ce ati mai facut dar sper ca toata lumea e bine.
Raluci felicitari pt culoarea caruciorului.
Ancutza_Bro spune:
Raluci merci mult de raspuns, suntem fix in perioada de M galbeni...nu stiam de colargol, apa de mare tot am folosit
burtica
Dankutza imi pare rau de otita, sper sa te "repari" curand
Licu hai fata si mai zi doo vorbe acilea
Strumfilici noi venim sigur maine, deci zi-mi te rog pe la ce ora si unde sa ne vedem cu mandrele
Monis mai pune niste carbuni la internetul ala de la munte si mai scrie ceva de voi...cum e? banuiesc eu ca de la foarte bine in sus
Cory Sabina mea nici nu vrea sa se aseze pe olita...intinde genunchii si refuza categoric
edit: hai sa va las si -ua, poate va ademenesc incoa'
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ionelamaria spune:
Mneatza
Dau eu
Incercam si noi sa venim maine, numai sa ne spuneti cand si unde
Oare ce mai voiam sa spun????
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
Ramonika spune:
asta voiam sa intreb si eu: cand si unde
cine ia hotararea? banuiesc ca va fi pe la ora 18, insa unde?
incercam si noi sa venim, insa, ca de obicei, nu promitem.
oricum la cum a plouat ieri, nu prea mergea de parc...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ancutza_Bro spune:
m-am uitat putin la meteo pe net si cica o sa fie ok vremea...cand si unde ziceti voi, ca eu vin oriunde
eu de pe la 5 sunt disponibila, daca nu e foarte cald , iesim si va asteptam pe undeva si pe voi
edit: parcul expozitiei este ala de langa copou? are un loc de joaca cu intrare pe laterala vis-a-vis de un stadion?
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Raluci merci mult de raspuns, suntem fix in perioada de M galbeni...nu stiam de colargol, apa de mare tot am folosit burtica |
sa cauti in farmaciile cu laborator ca este preparat in farmacie, dar garantat este cel mai bun si fara balauri
intalneala placuta
si-a facut treaba, 17+cu
Cory_B spune:
HelloHai cu frappe-ul , inghetata...si alte chestii racoritoare Eu sunt la job, fara chef I-am comandat lui bubu o jucarie care sper sa-i capteze atentia pe drumul spre munte, este un "volan minune" , o jucarie pt. masina. Mai sper si sa nu se plictiseasca de ea in 10 min. Nu am mai fost cu el la drum lung de anul trecut, cand avea 8 luni Sa vedem cum ajungem la destinatie...ma voi inarma cu muuulta rabdare.Revin