Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
Ziki..bag si eu o cafea..fara tigaride doi ani aproape
raportez ca nu mai pot de somn..al meu bebe s-a fatait toata noaptea si a dormit in final pe burta mea,ca atunci cand era bebe,numai ca acum are 9 kile asta e..dormim noi intr-un final
si eu vreau amprenta..nu ma gandisem la ruj..ci la acuarele..nush daca sunt bune cred ca mai bun e rujul

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ziki io n-am ce sfaturi sa-ti dau ca sunt mai varza ca tine.
Sapt. trecuta m-a pocnit o depresie crunta. Incercam sa ma epilez, ma contorsionasem sa ajung la locurile alea unde nu intra soarele. Parul nu se smulgea, eram plina de rani, ma durea ca dracul si am facut si prostia sa ma uit in oglinda. M-a apucat un plans cu sughituri. M-a gasit sotul isterica. S-a speriat saracu, ma tot intreba unde m-am lovit Printre sughituri i-am spus ca sunt grasa, imi atarna pielea, parul nu se mai smulge si ma simt ca o maimuta. S-a amuzat teribil.
Mi- a zis sa fac tot ce vreau io numai sa nu ma mai vada plangand pe tema asta.
Bon, azi am intalnire cu antrenorul de fitness si sper peste 2 sapt. sa merg la prima sedinta de epilat cu laser. Rad tot, nu las nimic.
Io am probleme mari cu parul, e mult si geu de smuls, plus ca apare prin locuri pe unde nici nu gandesti. M-am dus la cosmetica acilea, mi-au luat o poala de bani si mi-au scos 3 fire. Nici cu ceara de barbati n-a mers. Evident ca in ro tantile alea ma faceau super dar acilea n-am cuvinte sa descriu incompetenta si prostia cosmeticienelor.
Deci gata, fac ce-am vrut sa fac toata viata si am amanat mereu. Ce naiba, am 30 de ani, daca nu ma simt acum bine in pielea mea, la 40 ce fac, ma inchid in casa?
Sa-l ia naiba de buget, ca nu ma duc cu banii in mormant.
Noi cica strangem bani sa-l trimitem pe bubu la harvard. Il tot intreb pe sotsi ce ne facem daca bubu vrea sofer de tir. Si el imi raspunde ca-i cumparam tir si-l trimitem sa conduca pana la harvard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

ma bag si eu ca musculitza in lapte:
idei cu stampilele:
1. exista la IKEA un set de carioci cu 6 culori cu o parte carioca si o parte stampila, e micutza is cu tot felul de modele: gen inimioara delfinas floare, si altele.
2. acuarele acrilice din alea care merg de pictat pe orice si nu se mai iau ever, am eu din alea pt pitic dar le-am ascuns ca mi-a terminat doua lenjerii deja.
3.sunt stampilutze pt copii cu tus la librariiile astea mai mari cu tot felul de maimutzoi cred am vazut eu la libraria de la noi de pe Iuliu maniu dar nu am luat tot de frica pt ca se mozoleste tot si o face si pe sora-sa la fel.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si de la noi

stau planton si-o astept pe Anais sa se trezeasca ca poate ajungem si noi in parc la o ora rezonabila nu la 12 ca sa mor de cald
dar ea mandra s-a trezit la 6 si s-a frichinit vreo doua ore, iar acum doarme de rupe patul

in asteptarea parcului v-am citit pe voi

Ziki, in afara de ce-au spus fetele referitor la kg eu nu am ce spune, eu am fost pufoasa de cand ma stiu, acum am intrecut limita dar asta este. Eu m-am ingrasat de cand am nascut, nu mi se trage de la sarcina. Acum am mancat haotic si numai prostii
Mie mi se pare ca esti super ok, dar stiu, important este sa te simti tu bine in pielea ta
Vazut si poze, sunteti superbi. Va sta tare bine impreuna

La multe lunite inainte sarbatoritilor de zilele astea, ca eu sunt intarziata, nu reusesc sa intru in fiecare zi

mai voiam sa zic ceva dar am uitat
hai ca s-a trezit si mandra

am fugit

Mergi la inceput

Si acuma ca vazui ca Anka zice ceva de cosmetica iti recomand epliatul cu zahar e f. usor, smulge tot parul il faci si tu , e simplu iti trebuie termometru de lichide si zahar , evident , vezi ca e pe you tube un film cu o spanioloaica de explica tot acolo,eu zic de el pt ca sunt si cosmeticiana , pe langa medic vet(combinatie bomba, fac trat faciale la caini si pisici), e super eu l-am incercat, sunt la cap epilat cu ata asa se epileaza araboaicele.

Mergi la inceput

Sa mai zic ceva pro epilat cu zahar, pielea ramane fff.fina, nu se formeaza punculetele alea rosii dupa ce te epilezi cu ceara , nu ramane firul sub piele(daca e mai scurtla epilatul cu ceara nu poti sa-l smulgi), si nu doare asa de tare, plus ca e rec pt radacinile groase, deci pt persoane cu pilozitate mai bogata, la mine nu e cazul ca nici nu mai creste , mai deloc, dupa 12 ani de epilat incontinuu si nu am dat ever cu lama, pot sa zic ca nu mai am par absolut deloc, s-a redus drastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata fetele!

Si io cafea, dar fara tigari...m-am lasat in martie 2008 si e asa bine fara...nici nu le duc dorul.

Anca - foarte tare faza cu sotul si Harvard:))))))))))))

Ziki - si eu am folosit ruj ptr amprentare. La picioruse am reusit, dar la maini e durere:))

Am dormit si io in sfarsit...de atata urlat ieri in drum spre casa in carut (se uita lumea la mine ca la circ) fi-mea a adormit aseara cu ochii deschisi... la ea in patut singura...bine o adormisem io initial dar la transfer a facut ochii cat cepele...azi dimi la 6 si apoi la s-a trezit...parca ma simt si io om acu...nu extraterestru.

Va pupez si va doresc o zi excelenta!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza,

anka eu m-am epilat pe picioare inainte de sarcina cu IPL (impuls luminos), sunt mega multumita. in alte zone, n-am reusit sa fac decat 4 din cele 6 sedinte, ca a aparut maimtzica si n-am vrut sa risc. oricum, e rezonabil si acolo. si eu eram ca tarzan si n-o mai scoteam la capat.
asa pateam si eu, cu puncte rosii si par sub piele cum zice magnetism. apropo de zahar care lasa pielea fina dupa epilare, precum si de faptul ca bem tone de cafea (virtual), sa stiti ca zatul de cafea e un excelent gomaj, ca sa nu mai punem la socoteala mirosul cu adevarat natural de dupa.
o zi buna sa aveti!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina, pe unde mai misunati?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput