Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)
Raspunsuri - Pagina 19
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel nyny Atzi inceput cu "coltzul"? Eu am pomenit mai devreme de el, dar nu l-am aplicat... Eu le amenintz ca le trimit la ele in patutz (deshi nu le displace oricum) si nu le mai las sa devasteze prin casa... dar nici asha nu aplic prea des si cand o fac nu rezist sa urle acolo mai mult de 1 minut... si urla pt ca a ramas singura, nu pt ca nu-i place in patutz. |
E, stai ca am zis ca ma duc la culcare si nu m-am dus.
Si la noi e mai mult verbala treaba asta cu "du-te la colt"... il luam de mana si il duceam acolo dar cum am spus, nu sta mai mult de 5 sec si nici nu pot sa-l fortez, iti dai seama. Acum vad ca se duce singur cand il trimit, stie de el si isi da seama ca a facut ceva rau. Tot 5 secunde sta, dar e asa haios pana ajunge acolo
Mai aplic din cand in cand si statul in patut, dar numai in cazuri extreme, cand nu ma mai inteleg deloc cu el. Mi-e teama sa nu-l considere un loc de pedeapsa si sa refuze sa mai doarma acolo.
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
Va las cafelutza de rigoare
...
nyny Ai dreptate cu pedepsitul in patutz. Uite, la chestii de genul asta nu ma gandesc cand ma plangeam mai devreme(la consecintzele consecintzelor)
.
Cica se anuntzau ploi torentziale incepand de aseara... sa vedem daca reushim diseara a 4-a plaja pe 2011. Le contorizez sa vad daca imi ies cele minim 14 
.
O martze frumoasa sa avetzi!
ale1212xa spune:
neatza
iuiuu cafea de la mare..ce frumos
, larisel
si mersi de pontul cu olita..il intreb eu azi pe gogule![]()
si noi am incercat treaba cu coltul, nu funtie...urla si nu sta nici alea 5 secunde...eu pentru time off il pun in patut...nu a manifestat reactii adverse la el..stie cand e de nani..fuge la el si incearca sa il escaladeze iar daca il pun eu in timpul zilei cand e rau se incolaceste in jurul meu, ridica picioarele...totul sa nu il las...dar se calmeaza relativ repede acolo...e sufiecient sa ies eu din camera, miorlaie oleaca si gata...trag si eu o tigara virtuala si uite asa revenim la sentimente mai bune![]()
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
tomaca spune:
Buna dimineata,
Of, am ratat petrecerea de ieri !
Tocmai cinstea de la Sorina, care dupa obisnuinta cu Iris are tot timpul prin buzunare cate o supriza
.
la multi ani Sorina, cat mai multi luminosi, voiosi, cu Iris papand de toate si cum mai vrei tu, retraind o adolescenta frumoasa cu Diana (ca sa ai practica la a 2-a), si bineinteles si cu tati in peisaj, ca sa nu-l ignoram de tot.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
tomaca spune:
Din motive de treaba multa, nu am apucat sa recuperez, dar am vazut ca se ingorasa operatiunea olita - pampersi.
Asa ca incerc sa va trimit maine (daca n-oi uita) cateva pagini scanate, dintr-o carte ce descrie cu umor multe dintre momentele acestea care scot peri albi in aceasta perioada a primilor ani.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
| citat din mesajul lui larisel tomaca Imi place profilul tau... de copil cuminte. ![]() Mi-ai dat si mie idei ... ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Merci
Am vazut ca l-ai schimbat pe al tau.
Eu l-aveam de mult, dar nu functiona. Am incercat ca am vaut optiunea incarca foto, dar degeaba... era timid
Povestea unui Dor

tomaca spune:
Observ ca mai este o petrecere astazi.
La multi ani ! Lillyka
Poate treci pe la noi astazi sa ne mai povestesti despre voi.
Povestea unui Dor
larisel spune:
| citat din mesajul lui tomaca Observ ca mai este o petrecere astazi. La multi ani ! Lillyka Poate treci pe la noi astazi sa ne mai povestesti despre voi. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Subscriu!

decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe larisel....wow...cafea pe terasa...la mare..mmmmmmmmmm.....
sunt la zi dar nu mai tin minte nik....
eu am fost ieri cu jiji , la 5 la un dr...n-are nik la plamani....doar mucozitati urate rau...caretrebuiesc scoase....
dr respectiva cik e zgarcita la medicamente si nu mi-a dat antibiotic...( l-a prescris doar in ultima instanta) si mi-a dat pt tuse si curatarea cailor respiratorii...cu recomandare sa ma duc la spital ..victor gomoiu...park asa...unde e ea profesor....sa-i faca alea aspiratie...
m-am dus aseara....nemancat...asa mi-a zis...( nu ca s-ar omori cu mancatul) si era de stat nenik...asa ca l-am luat acasa...am bagat aspiratorul in fct ai asta e...
prb e ca nu mai accepta nik...pe gurA..niciun sirop..i-am dat cu forta....nu mai pot nici asa...
aseara s-a trezit..s-a tot trezit...mucii se fac la loc...sa vad cum evolueaza..oricum park e mai bine...park...
ta-su e racit si el...si pe je ma doare in gat...dar eu tre sa fiu fresh, nu?![]()
nu mai stiu ...am aj si eu la munca....ca de obiei cand a vz pe tanti a fc ca naiba....cand a iesit cu ea afara...la fel...offfffffff....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...