Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Camelia bravo pentru concert!
Noki n-a fost foarte frig la Ranca, vreo 25 de grade as zice. Ne-am si ars putin la urcus pentru ca abia in varf ne-am dat cu crema de soare. Era soare dar era si un vanticel asa ca nu il simteai cum arde.
Maria partea cea mai spectaculoasa e intre Ranca si Obarsia Lotrului. Intre Obarsie si Sebes e drum prin padurea de brad, treci si pe langa lacul Oasa si lacul Tau, e frumos dar nu e asa alpin -spectaculos. Noi nu am coborat chiar pana in Sebes, la Sasciori am luat-o prin Dumbrava spre Calnic, am vrut sa evitam blocajele care se mai fac in Sebes. E drum bun prin ratacaniile alea, chiar daca un pic ingust.
Despre Transalpina, detalii la zi aici: http://www.transalpina.biz/harta.html
Interasant de citit si graficul de altitudine pe care il dau ei.
Noi am stat si a fost bine acum catva ani la Pensiunea Cheile Oltetului, la Polovragi si au fost apoi si prietenii nostri si a fost OK. Au si apartamente. In Ranca Silvia a stat la Hotel NT care in ciuda a 2-3 review-uri proaste - a fost foarte Ok.
Eu pe Valea Jiului intre Petrosani si Tg Jiu n-am fost decat cu trenul, e si asta pe lista de dorinte.
maria_alexia spune:
'Neata :)
Ati vazut ce iconite am capatat la profil? Banuiesc ca va trebui acum sa ne coafam si sa ne aranjam
.
Noki, wow, ce mai pozati, gacicilor! Faine poze.
Stiu diferenta, dar pentru noi olimp-neptun era o plimbare. pe jos pe vremuri
.
Lavi, fain traseul. Imi spunea Alex ca e peisaj frumos pe la Calnic (chiar ieri a dat o tura, cu serviciul...)
Noki_Lara spune:
Wooooow, deci sunt super-mega-extra incantata: mi-au dat DVD-ul cu poze din tabara. E atat de frumoooos, de parca as fi fost eu cu plozii. Tare ma bcuur pentru Sarah ca are oportunitatile astea. Eu, din pacate, nu le-am avut.
Pe vremea aia, nici vorba de tabere la varste asa de mici. De fapt in unica mea tabara am fost la 16 ani, cand eram ditai omu'.
O sa pun poze diseara, daca reusesc sa le sortez.
Aventura Parc e de vis.
Trebuie musai sa merg si eu odata cu Sarah acolo ca vreau si io prin copaci.
Recomandat mai ales baietilor.![]()
Maria, eee..a avut si Sarah odata chef de pozat artistic, ca altfel greu o prind la poze.
Lavi, faina vremea la 25 de grade pentru munte. Mari figuri si voi ca v-ati cremozit abia in varful muntelui. 
La Sarah la gradi e program artistic saptamana asta: ferma animalelor, zoo, teatru, de-astea.
Sunt 8 copilasi in toata gradinita.![]()
Nu-mi plac iconoaiele astea de la profil. Sunt prea mari. Numa' iconitze nu sunt.![]()
Plus ca nu le vad rostu'.
maria_alexia spune:
am vazut pe la alte subiecte ca lumea si-a pus poza proprie si personala in locul iconitei...
lavi02 spune:
Noki, si noi vrem sa mergem la Aventura Park pentru Silvia mai ales (la Brasov, nu?). Am prins unul in Bulgaria, in week-end-ul nostru la munte. Planuiesc o iesire mai pe toamna, poate mergem impreuna.
Iconitele sunt avataruri, putem sa ne punem o poza in ele.
Noki_Lara spune:
Daaaaaaaaaaaaaaa, Lavi, normal ca mergem impreuan :P Abia astept sa se catzere "copiii" prin copaci.![]()
maria_alexia spune:
si io ca musca-n lapte : voi vorbiti
de asta: http://aventuraparc.ro/
sau de asta: http://www.parc-aventura.ro/ ??
(tot ziceati ca le-ar placea baietilor catzaratul: ar trebui s-o vedeti pe matza mea cea mica
)
lavi02 spune:
Si eu tot de cel de la Brasov vorbesc. Cel din Bucuresti mi se pare cam scump si cu mai putine trasee. Oricum e mai aproape, mai usor accesibil, la Brasov e o ocazie sa mergem un week-end.
meems spune:
Nici mie nu-mi plac iconitele
Da' mi-am pus poza cu Retezatul.
Noki, ce faine-s pozele voastre, gigea fete
Si... cine ziceai ca-i de 15 ani? 
Corap, eu n-am inteles ce se-ntampla, cand am click-uit pe link-urile postate de tine mi s-a deschis doar forumul cu toate subiectele... asa ca-s in ceata. Da' eu nu vreau sa dispari de pe-aici, ca-mi esti draga