Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata!
Fetele, dupa chiuretaj, prima menstruatie ar trebui sa vina intre 4 si 6 saptamini (la mine a venit la 5 saptamini si foarte putin cantitativ - spotting doua zile). E normal, nu va faceti probleme. Important e ca a doua menstruatie sa fie normala.
Mihaela, daca nu vrei sa iei AC, nu lua! - nu te poate obliga nimeni. Stiu ca si eu m-am dereglat oribil de la ele si aveam si singerari in continuu, le urasc cu desavirsire Fa ceva analize hormonale si lasa natura sa lucreze. Se spune ca daca organismul nu e pregatit pentru o noua sarcina, nu ramai pina nu e totul in regula.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! am si eu 27 de zile de la chiuretaj...pot spune ca am inceput sa-mi simt ovarele, nu ca inainte dar le simt prezenta! am avut chiar si mucus...dar asta nu conteaza ca la momentul asta oricum nu am cu cine sa fac copii! Astept si eu sa-mi vina menstruatia - sper sa vina la 30 de zile, dar vedem! Situatia cu sotul e cam la fel...inca se gandeste la ce simte si daca mai vrea sa fim impreuna! eu, una am obosit si ma las dusa de vant. Trebuie sa apara si zile mai bune la mine! De regula, se spune ca dupa o perioada foarte urata din viata, apare ceva extraordinar! Eu chiar astept acel lucru extraordinar sa se intample!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Asa e,cu rabdare se rezolva toate!Fii optimista!
Eu am obosit sa tot ma gandesc la motivele pentru care nu am ramas inca insarcinta,as lua o pauza...

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Buna dimineta!

Va invit la o cafeluta ca nu imi place sa o beau singura www.dreamstime.com/aromatic-delicious-coffe-thumb9252571.jpg" target="_blank">http://www.dreamstime.com/aromatic-delicious-coffe-thumb9252571.jpg

camcris si eu as fi vrut sa fac polidin, dar nu se mai gaseste in farmacii, daca gasesti te rog sa imi spui si mie de unde il iei si cat costa (eu am gasit in Craiova printr-o relatie la o farmacie cu 20 de ron fiola, dar mi se pare foarte scump)

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata fetele! Astazi se anunta o zi numai buna de facut , asa ca spor la treaba. pe toate!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele, poftiti la o

Eu am mari probleme cu temperatura asta bazala cred ca nu stiu sa mi-o iau, de dimineata mi-am luat-o si aveam 36.4, m-am gandit ca poate nu o iau bine si am introdus mai mult termometrul si aveam 36.3 dupa alte 2 minute aveam 36.2, am mai incercat inca o data si tot 36.2 am avut, acum eu ce TB o iau in considerare?

Ylari ma bucur ca ti-au iesit analizele bune sa dea Domnul sa fie si restul bune!

la toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Nu ma ajuta nimeni?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, nu mi s-a intamplat niciodata ce zici tu, mi s-a intamplat cand luam de 2-3 temperatura sa creasca, nu sa scada...poate s-a dus bateria si da erori. Eu as lua in considerare prima temperatura.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Miky, nu mi s-a intamplat niciodata ce zici tu, mi s-a intamplat cand luam de 2-3 temperatura sa creasca, nu sa scada...poate s-a dus bateria si da erori. Eu as lua in considerare prima temperatura.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Multumesc mult

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ligia spune:

buna fetelor..Mihaelafalt si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine...dupa chiuretaj mi-a fost gasit un chist de 5 cm tot pe ovarul stang...si dr mi-a dat flamexim,duphaston si bineinteles anticonceptionale...luni a fost prima zi a CM...dar mi-a fost teama sa iau anticonceptionalele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor. Ce faceti? Am revenit de la mare, tare frumos a fost... Acum astept sa plec si la munte, daca tot imi iau concediu de odihna. Mihaelafalt, ce bine ca incepi sa te simti din ce in ce mai bine. Asta e un semn foarte bun. Lasa ca va iesi soarele si pe strada noastra. Eu maine ma duc la dr obstretician cu toate analizele in brate sa imi zica daca mai am ceva de facut (sper sa nu ma mai ciuruiasca astia atat ). In rest, nici o noutate (am descoperit ca o prietena f buna de-a mea are probleme cu tiroida, discutam tot timpul despre asta . Ea ia tratament de vreo 2 ani de zile, dar nu a ramas inarcinata deloc pana acum). O zi excelenta si

Mergi la inceput