Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Ce faceti? Eu am inceput tratamentul de care va spuneam doar ca nu am suportat Aulinul pt ca imi amortea partea stanga. Asa ca am renuntat la el, sper sa se rezolve si fara el. Deci la noi luna asta pauza ca nu avem voie din cauza tratamentului, sper insa luna viitoare sa fie luna cea mare. Bafta la toate.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Citat:
citat din mesajul lui miky82

fetelor vreau sa imi pun si eu semnatura jos dar nu stiu cum sa fac?

Intrii la Editeaza Profil, si apoi ai jos la Optiuni profil ai rubrica de semnatura.

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

sarumana mult

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

dana se pare ca ne vom testa in acelasi timp aparent si eu sunt in perioada fertila, doctoru a zis sa prestam ieri si azi.

Si eu imi iau temp bazala, dar luna asta este un dezastru de grafic. Dar avand in vedere ca fac si monitorizarea ovulatiei luna asta o sa pot sa trag niste concluzii clare referitoare la temp bazala si poate sa inteleg mai multe despre asta.

Astept cu nerabdare ziua de maine cand ma duc iar la monitorizare sa vedem daca am ovulat sau nu.
Endometru avea 8,9 iar foliculul dominant doctora a zis ceva de 16mm dar pe hartia de la ecograf scrie 19mm. Nu stiu ce sa mai cred. In sufletul meu deja a incoltit un firicel de speranta, desi sunt constienta ca realitatea este alta

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Cred ca stresul asta ne omoara pe noi(vb ta realitatea e un pic diferita),un cerc vicios cu ovulatia,menstra si tot asa..eu pe unde merg vad numai burtici,parca e invazie si ma gandesc numai la asta.
As vrea sa suplimentez progesteronul,sa se prinda odata ca era cam mititel in ultimile luni (arata ca am avut ovulatie dar nu era"spectaculos" de mare cum ar trebui sa fie daca trebuie sa sustina o sarcina).
Doctora mea e in concediu,as fi intrebat-o de duphaston, e progesteron sintetic dar zic eu ca imi facea bine. Nu as vrea sa iau fara sa vb cu ea,sa mai am parte si de vreo dereglare.
Sa fim optimiste zic eu, dar sa ramanem conectate la realitate!

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Ce faceti? Eu am inceput tratamentul de care va spuneam doar ca nu am suportat Aulinul pt ca imi amortea partea stanga. Asa ca am renuntat la el, sper sa se rezolve si fara el. Deci la noi luna asta pauza ca nu avem voie din cauza tratamentului, sper insa luna viitoare sa fie luna cea mare. Bafta la toate.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

buna katy
daca poti rezista i-ti poate pune o asistenta o branula la mana stanga nu in brat si asa i-ti poti face toate injectiile mult mai simplu, este doar un sfat eu asa as face, sper sa nu am nevoie dar dr. de la sovata mi-a recomandat sa fac un tratament cu polidin, ca cica as avea o inflamatie

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Gacici ce faceti?
Camcris cum a fost ti-a placut? Te-ai simtit bine? Astept o veste cu 2 liniute de la tine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mihaelafalt am fost dezamagita ca am facut tratament la hotel alunis si cica namolul si apa sarata sunt luate din lacul negru unde o fi asta....... atunci cand am intrebat initial mi sa spus ca sunt din lacul ursul, apoi alta chestie care m-a enervat la culme dr. nu avea nici macar un amarat de ecograf, m-a consultat cu mana ca pe timpuri si la toate astea ca sa puna capac nu am putut nici sa ne plimbam ca a plouat in fiecare zi, mancarea de la hotel alunis cea mai proasta pe care am mancat-o in viata mea si scumpa, in schimb cazarea foarte buna, curat nota 10
acum sper ca si-au facut efectul acele proceduri si sa nu-mi para rau
cam asa concediul la mine
tu ce ai mai facut?

Mergi la inceput

fetelor ce faceti? pe unde sunteti......??????
lore nu mai dai nici un semn, o veste ceva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Cred ca ziua 1 (ptr mine e o bucurie!!!) la aproape 4 saptamani de la chiuretaj. Spun cred ptr ca e doar spotting momentan. Cred ca luna asta nu am ovulat ca n-am avut niciun fel de semne (nici sanii durerori nici ... secretia lipicioasa), dar hai sa zicem ca a fost in "pauza" un pic organismul. Ce fac, incep de maine sa iau temperatura? As vrea sa monitorizez si asta, macar sa stiu ce si cum evolueaza.
In alta ordine de idei, au inceput sa iasa rezultatele si la pachetul de trombofilie, momentan ce a iesit este ok, in limitele normale, Antitrombina, Proteina C si S, dar astept mutatiile si astea mai dureaza. Azi ar trenui sa iasa si Listeria, sunt supercurioasa.
Va pup pe toate de la a-z.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna si de la mine
Eu cred ca au plecat toate fetele in vacanta, de e asa de slaba activitatea aici.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hai ca a iesit si Listeria. Negativ
Deci cercul suspectilor s-a restrans la mutatiile ptr trombofilie
Astept 27 iulie sa vad daca sunt mutanta sau nu

Deci, intrebare, pliz: incep sa masor temperatura de maine dimineata? Azi spotting, dar cam astept uratii, Doamne ce fericita as fi sa vina. Sotul pleaca 2 sapt, deci ar reveni chiar in per fertila

Pupici tuturor.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Ylari felicitari pentru rezultatele analizelor, ma sa nu iti iasa niciun fel de mutatii
referitor la masurarea temp. nu stiu sa iti spun nimic, eu nu mi-am urmarit niciodata TB.
multa sanatate si

Mergi la inceput