Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Astazi am repetat beta si a mai scazut dar nu asa cum ma asteptam eu este 49,34 fata de 137 de pe data de 2.07.
Intru mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mihacor spune:
buna fetelor...
miha ma bucur ca ti-a scazut beta...

...lasa sa vezi ca o sa fie bine...
gaby 

...si eu as fi facut la fel...si eu sunt mai rautacioasa...si satula sa ma las calcata in picioare...
elena ,sa sti ca si eu te admir...dar mi se rupe sufletul ca nu ai cine sa iti aline durerea cu o imbratisare...oricum,sunt sigura ca va regreta sotul tau mult cum s-a comportat cu tine in momentele astea...

eu tot cu greturi de dimineata...dar am avut noroc ca am lucrat azi doar 3 ore si dupa am venit acasa si am tras un pui de somnic bun...
tzuki imi pare rau...dar sa stii ca si eu am avut CM ba la 28 de zile,ba la 44...dar uite ca s-a produs si minunea si,sincer,chiar cand nu ne asteptam...
fetelor nu mai am rabdare inca o saptamana pana la control...
lore tu...ce faci ne ti in suspans????

8+
dreambaby spune:
Buna fetelor. Ce mai faceti? Eu am avut un mini concediu si am plecat la mare. Tare frumos mai e si liniste... Acum imi fac planul sa mai plec de cateva ori vara asta.
si o zi excelenta!
Mihaelafalt spune:
Gacici ce faceti?
Gata mi-a trecut supararea, sper sa fie bine si maine ca ma duc la control si sa ii arat doctoritei beta, sunt un pic dezamagita ca nu e mai mica dar ce sa facem bine ca scade ca o sa scada ea treptat si apoi o sa raman insarcinata si o sa ma rog sa creasca.
Dreambaby bine ca te-ai simtit bine, ma bucur pentru tine, la noi sotul are concediu la inceputul lui septembrie si vroiam sa plecam undeva dar acum nu mai vreau nimic decat acasa la mine.
Camcris cum a fost ti-a placut? Te-ai simtit bine? Astept o veste cu 2 liniute de la tine.
Lorena tu parca trebuia sa ne dai o veste buna dar unde esti? Te-ai ascuns?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Neatza fetelor, Ce mai faceti? ma apuc acum de citit din urma ca in weekend nu am avut cum sa intru, Vineri am fost la dr la control mi-a zis ca ovarele mele arata foarte bine, i-am propus sa fac inseminare dar a refuzat mi-a zis sub nici o forma in urmatoarele 6 luni pentru ca am toate sansele sa raman pe cale naturala, iar daca nu raman in 3 luni sa vin la monitorizari pentru alte 3 luni dupa care inseminarea, mi-a mai zis sa incep sa prestez din ziua a 10 a din 2 in 2 zile si in primul rand sa nu mai ma stresez. Partea cu stresatul este cam grea acum sa vedem cum va fi. Va pupicesc pe toate! |
Miky, dar nu inteleg, ti-ai schimbat medicul? Cum de s-a hotarat ca dupa stimulare poti ramane natural?

Si tu mai ai chef sa astepti 6 luni?

Miha, e bine ca ti-a mai crescut moralul.
irmaria spune:
neata fetelor
va invit la un cappuccino http://us.123rf.com/400wm/400/400/raphotos/raphotos0811/raphotos081100072/3891351-hot-cappuccino-with-a-chocolate-heart.jpg
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
dana0000 spune:
Iau eu un cappuccino:)
Ieri mi s-a pozitivat testul de ovulatie,aseara am prestat...acum tinem pumnii stransi.
E normal ca azi testul de ovulatie sa nu mai fie pozitiv? Asa repede dispare LH-ul din organism? Ieri aveam 2 linii rosii si azi doar una.
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
EllaR spune:
Buna dimineata,
Multumim de capuccino! E delicios! Sa aveti o zi minunata!
Hai fetele sa fie cu II linute! Eu simt ca va veni pe la cineva barzuca!
pe toate
miky82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Miky, dar nu inteleg, ti-ai schimbat medicul? Cum de s-a hotarat ca dupa stimulare poti ramane natural? ![]() Si tu mai ai chef sa astepti 6 luni? ![]() Miha, e bine ca ti-a mai crescut moralul. ![]() |
Neatza fetelor, iau si eu un capucino, multumim Maria
Gaby, eu luna trecuta am facut laparoscopia, din aceasta cauza nu mai vrea dr sa fac stimulare sau inseminare timp de 6 luni, i-am zis ca mi-e frica sa nu apara iar endometrioza (am avut pe ov stang un inceput de endometrioza dar ceva mic)mi-a zis ca nu o sa apara asa de repede. Oricum nu cred ca o sa am rabdare 6 luni mi se pare asa de mult
, o sa vad ce se intampla in urmatoare 3 luni dupa care o sa ii cer inseminare.Pupici la toate
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Gacici ce faceti? Gata mi-a trecut supararea, sper sa fie bine si maine ca ma duc la control si sa ii arat doctoritei beta, sunt un pic dezamagita ca nu e mai mica dar ce sa facem bine ca scade ca o sa scada ea treptat si apoi o sa raman insarcinata si o sa ma rog sa creasca. Dreambaby bine ca te-ai simtit bine, ma bucur pentru tine, la noi sotul are concediu la inceputul lui septembrie si vroiam sa plecam undeva dar acum nu mai vreau nimic decat acasa la mine. Camcris cum a fost ti-a placut? Te-ai simtit bine? Astept o veste cu 2 liniute de la tine. Lorena tu parca trebuia sa ne dai o veste buna dar unde esti? Te-ai ascuns? ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha ma bucur ca esti mai bine, eu zic sa pleci in concediu te mai relaxezi si mai uiti de necazuri. Fratele tau ce mai face cum se mai simte?