Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

io votez cu turcul pentru ca imi place mai mult interiorul si designul si are sala de mese (restaurantul) mai conviviala; la tudor parca ar fi pe vremea lui ceasca, cu mesele_alea cu scaune impaiate

ps
intrebare-intrebatoare: de ce avem doar ciorba la pinz? ca mie nu-mi ajunge decit daca micul dejun e consistent
si a doua intrebare-intrebatoare: ce intra la "meniu copii"? ca sa nu ne trezim cu cola si hamburgheri, ca asta le place copiilor de azi

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai am pus doar ciorba, aia a fost bonus cumva la prima pensiune deoarece meniurile sunt cu demipensiune deci fara pranz dar eu le-am zis ca asa am mers pana acum si sa ne faca si ciorba la pranz bonus
La meniu copii dadeau tot primii niste variante acolo :cascaval pane ,mamaliguta cu branza si smantana, paste cu branza, ficatei cu piure.
Dar si aici putem propune noi ce vrem

La a doua pensiune nu am discutat detalii de mancare, mi-a spus doar aproximativ ar fi 50 ron/pers/zi mic dejun si cina, daca vreti intreb luni si de pranz
Daca considerati ca avem nevoie de toate mesele uincluse, cer oferta asa dar ma gandeam ca sambata umblam si cine stie la ce ora mancam pranzul, mai bine sa nu fim legati de el, vedeti si voi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

asa e, uitasem ca mai si vizitam :)

io ma tin dupa voi, ca voi aveti "antrenament" si stiti cum merge treaba.... de murit de foame nu cred ca vom muri, chiar daca sintem mincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu nu vad avatarul Inei...

INA, PISIGRI si MADA, stiti ca ati fost spamate pe FB, incercati sa stergeti de pe peretele propriu clipurile obscene...

Eu nu am gasit cum...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu nu vad avatarul Inei...

INA, PISIGRI si MADA, stiti ca ati fost spamate pe FB, incercati sa stergeti de pe peretele propriu clipurile obscene...

Eu nu am gasit cum...

cind treci cu mause-ul pe "spam" ai sa vezi ca iti apare in dreapta un x mic, dai click si se sterge grozavia :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
MONN, poate facem un concurs de coarda la Moeciu, ca si io am mai sarit ocazional si e clar ca... fata de ce-am fost odata, sint de risul curcilor

Ma bag si eu la concurs de sarit coarda!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Deci, Chato, ma bucur si eu ca ti-ai recuperat actele, e mare lucru, nu stiu cum e in Franta, dar in RO este atiiiit de chinuitor si de umblat si de stat la cozi, ca eu inca nu mi-am schimbat CI desi am schimbat 2 locuinte. Iar permisul e pe numele de fata.....da sa nu ziceti la nimeni :))))

A-propos! Ca nici noi nu ne-am schimbat buletinele... bine nici nu prea ne dam in vant sa devenim bucuresteni... Dar ma gandeam sa ne facem macar o mutatie. Stie cineva daca pt Bucuresti se merge tot in Pipera unde cica s-au mutat astia cu evidenta populatiei sau pot sa merg la o politie de-asta de cartier, cum faceam in camin...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ce tare as vrea sa ajungem si noi. Asa rau mi-ar parea sa ratam asa o intalnire faina

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ayayay, pisigri, ce seamana Pisilinca cu tine, incredibil, cand era mai mica parca nu era asa asemanare! Sunteti bucatzele rupte, in afara de culoarea ochilor
Eu as vrea s-o "tung" pe Phiphi, caci ea are un obicei de mica, daca e trezita din somn de vreun zgomot (ceea ce se intampla f. des la somnul de pranz!) isi batzaie capul rapid stanga-dreapta pana adoarme la loc...nu va pot explica cu ce latze incalcite se trezeste la spate, asa ceva numa la mioritici sau chow-chow lasati neingrijiti un an am vazut:)))
E tare shepshi cu coditza ai carliontzata, dar numa io stiu cat muncesc sa-i destzelenesc freza cand se trezeste din somnul de pranz!

Da, Pisilinca e dulce si seamana cu mami! Am uitat sa spun ca am vazut pozici ieri!

Eu nu am avut curaj inca sa ma prezint cu killerul la "hair-stilist", ca nu o prea vad stand frumos de scaunel... pana acum am hair-stilizat-o eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu votez pentru Turc pentru ca e mai sub munte si pentru ca are spatiu de joaca pentru copii. Cealalta arata mai "a bloc" nu stiu cum sa zic...

Loc de joaca au amblele, prima are totul de lemn (au si ei 2 copii din ce mi-au spus), a doua are locul de joaca mai colorat ( si astia au copii dar care se insoara wkd asta )

Mie mi-au placut amandoua.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Pai am pus doar ciorba, aia a fost bonus cumva la prima pensiune deoarece meniurile sunt cu demipensiune deci fara pranz dar eu le-am zis ca asa am mers pana acum si sa ne faca si ciorba la pranz bonus
La meniu copii dadeau tot primii niste variante acolo :cascaval pane ,mamaliguta cu branza si smantana, paste cu branza, ficatei cu piure.
Dar si aici putem propune noi ce vrem

La a doua pensiune nu am discutat detalii de mancare, mi-a spus doar aproximativ ar fi 50 ron/pers/zi mic dejun si cina, daca vreti intreb luni si de pranz
Daca considerati ca avem nevoie de toate mesele uincluse, cer oferta asa dar ma gandeam ca sambata umblam si cine stie la ce ora mancam pranzul, mai bine sa nu fim legati de el, vedeti si voi

Eu zic ca e foarte bine asa... poate menu-ul ala de copii ar fi mai bun la pranz decat la cina (dar asta cred ca mai putem discuta si la fata locului)... Vorbesc si eu de parca ar mananca Adela...

Mergi la inceput