Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Am cel mai ultra-mega-bestial sotz

Anaan, povestea e cu gandul la tine.

Acum 4-5 zile ma anunta sotz ca am fost invitati la o aniversare a unui potential colaborator al lui. Si ca musai sa merem ensamble, eu sa fac frumos si el sa-si faca niste contacte. Eu imbufnata, na, ma gandeam ca parca nu-mi miroase a bine. Si-mi pica fisa ca de fapt e o surpriza. El a tinut-o una si buna ca regreta ca nu-mi indeplineste surpriza-visul de a merge la concertul lui Bon Jovi. Mai fetelor, si in tramvai eu inca speram sa fie teapa aniversarea, iar el o tinea pe a lui, ba luase si punga de cadouri. Si bineinteles ca atunci cand am ajuns la locul faptei a scos biletele din buzunar.

Nici nu stiu ce a fost mai tare, concertul in sine sau faptul ca m-a surprins sotz in halul asta.

Deci, Ana, concertul a fost bestial, i-am cantat la multi ani lui Richie toti is imbatraniti, dar plini de energie, vocea e aceeasi, show-ul bestial...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am ajuns si noi ieri la plaja, am plimbat copiii cu trenul, au fost tare incantati, cand am ajuns la Eforie, Lucian a refuzat categoric sa urce in masina, ca el vrea tot cu trenul

Sa vedeti ce patim cu el pe plaja, trebuie sa stai numai cu ochii pe el in permanenta, a fost fractiune de secunda cand ne-am uitat in alta parte si a plecat de langa noi, nu va spun prin ce-am trecut ca nu-l gaseam in aglomeratie si el nu avea nici o treaba, se juca cu o fetita intr-o piscinuta I-am explicat sa nu mai plece, a tinut treaba ceva timp, apoi iar a inceput, dar bine ca se mai golise si era altfel, stateam si ne uitam la el cum se duce pe la toti si vorbea cu ei, gasea el ceva sa-l atraga.

Monvas: frumoasa surpriza, si eu tanjesc dupa asa ceva, dar nu-i sta sotului in fire din pacate

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Simo - ceva asemanator a patit si o prietena de=a mea, avea grija de baietelul unei fete (avea si ea 3 fetite) , intr=o fractiune de secunda ala mic de 2 ani a disparut, eu l-am vazut in strada cum plangea in bratele unui tanar (eu am crezut ca e tatal lui) , cand am ajuns in parc, prietena mea plangea ca l-a pierdut pe Dragos, i-am explicat ca l-am vazut cu 2-3 minute in urma... l-a gasit pe copil peste strada in fata bisericii de mana tipului debusolat.

Monn - frumoasa surpriza

Olga - asteptam poze cand iti mai revii din oboseala

Mergi la inceput

Asa cum v-am zis sapt. trecuta m-am apucat de investitii pe internet.
Am bagat in afacerea Gulf Reserve 20$ (joi) iar azi am scos pentru proba o parte din venit (2.82$ ), dupa calculele mele dobada la sf.celor 30 de zile lucratoare ar trebui sa fie apx. 17%/luna (cam 4-5 $ la 20$).
Am intrat pe facebook-ul si site-ul afacerii si nu am gasit nemutumiti (Eu am vb.personal cu 2 pers.ce sunt in afacere de 2 luni si au ridicat banuti frumosi, depinde de invesitite).
Eh, eu sunt de cateva zile si sper sa nu se inchida afacerea pana se termina cele 30 zile ...

Daca va intereseaza, eu am deschis o pagina pe facebook cu dovezi de plata...

http://www. facebook.com/media/set/?set=a.105669619529011.11861.100002579198886&l=f711ad630d

Pup si sper ca peste ani sa ma plimb cu elicoperul din afacerea asta ::))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona bafta in afaceri. Sa ne plimbi si pe noi cu elicopterul

Simona si David face exact ca si Lucian. Trebuie sa stau numai cu el caci o ia mereu la sanatoasa. Asta ma enerveaza cel mai mult Sa speram ca trece repede aceasta perioada

Iata si poze de la nunta

https://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaSimonaSiClau?authkey=Gv1sRgCMqv0KeQ8-Pd9wE#5628128699940654306

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Tu Olga , este super-frumoasa, indiferent in ce te-ai imbraca esti frumooooaaasaaa rau de tot.
Nici mirii nu sunt mai prejos Casa de piatra si sa va bucurati de ei

Nunta s-a tinut in cort ? Foarte frumos aranjat totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, nu stiu ce-a fost mai "wow": tu sau rochia?
Very, very...wonderful!
Felicitari pentru alegere! Te prinde si culoarea si modelul; de fapt, cred ca esti, DOAR din acest punct de vedere un fel de dl Goe in varianta feminina, adica "cu ce nu-ti shade tie bine"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tucucieteprietene, aveti chef de un nou chestinar?
Din ala "ca pe vremuri" dar as vrea ca intrebarile sa se refere la copiii de 2 ani Adica as vrea sa impartasim probleme si solutii sub forma de intrebare/raspuns.
Vreti?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, io ma bag, cand n-am chef de citit pentru stresiune
Olishka, fara cuvinte! Nu zic ca mireasa nu a fost frumoasa si eleganta, dar tu ai eclipsa orice mireasa din lume Si David ce tinuta mishto a avut...ce mai, toti 3 sunteti grozavi...in curand 4!
Nu mai stiu daca mai vroiam sa spun ceva si ce anume, ca v-am zis, sunt speechless dupa ce am vazut-o pe Olishka. A, ce ma face sa-mi placa si mai mult de ea: pielea ei alba!! Alba-ca-Zapada!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mult fetelor Adevarul este ca si eu m-am simtit tare bine in aceasta rochie si abia astept sa o port iarasi la sfarsitul lui iulie cand o sa fim iarasi nasi la Chisinau Modelul a fost ales de Cristi. De fapt m-a batut la cap sa-mi fac rochia asta, caci eu imi facusem alta, mult mai modesta, dar frumoasa. El zicea ca e de babe Am zis ca daca tot plateste, macar sa-l fac fericit Am avut mare inspiratie sa-i zic la croitoreasa sa mi-o faca umflata din talie, caci altfel nu mai incapeam in ea. Eu nu stiam ca sunt gravida. Oricum mi-a cam fost rau spre sfarsit caci imi intrau balenele in burta, dar mi le dau jos.

Ma bag si eu la chestionar, caci stau pe net. Am greturi si ameteli si nu ma pot ridica din pat. Noroc cu Chiti ca il distreaza pe David, caci Cristi este plecat la un eveniment.

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput