Serbet
Stie cineva daca se mai comercializeaza-gaseste pe undeva?
caut de mult timp...
si acum,de cand cu gravideala..tot ma gandesc intruna.desi nu prea pot manca dulce
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
Littlelight spune:
In zona Manastirii Agapia gasesti sigur. Daca nu ma insel, chiar la poarta manastirii inca mai este o pravalioara care are si mai multe sortimente de serbet (lamaie, portocale, trandafir, etc). Mie mi-a adus cineva care a fost si anul acesta in zona.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
QiaoBing spune:
am vazut acum ceva vreme intr-un plafar. nu am dat mare importanta produsului, dar mi-a ramas pe retina.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Mik spune:
Poti gasi in zonele turistice (la manastiri si in statiuni).
Cum sunt fructe la vremea asta, iti poti face singura sau poti cere sa i se faca.
(si pe mine m-a lovit pofta, asa ca trebuie sa incerc sa-mi fac).
Off topic : sarcina usoara !
kariguld spune:
serbet?!!! vreau si eu serbet mai scrieti unde se poate gasi in oras, la Bucuresti de ex. ca sa pot suna la neamuri sa-mi trimta si mie.
off topic, My_lady felicitari ptr noua sarcina!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
My_Lady0091 spune:
Multumesc Mik,kariguld
carma,draga mea,mai pot astepta...nu-i bai...saliva mai am...slava Domnului ca-i nelimitata
sa fac eu acasa...cum sa nu!!!!reteta o are cineva?s-a mai incercat?a iesit bun?
*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
carmaw spune:
Draga mea....
Pina apar eu (dind o cautare pe google )uite:
http://www.bucatarul.ro/CarteDeBucate/Dulciuri/Retete-de-Serbeturi/