Nasterea la Arcadia - Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Ionela multumesc

Oana.irina si eu am vergeturi pe sani... am luat Elancyl, dar nu prea ajuta...desi vad k nu au mai aparut de atunci. Ca idee, e vina mea cred, pentru k am neglijat cateodata sanii cand ma dadeam cu ulei sau crema... dadeam mai mult pe burtica :D

Lena - 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna dimineata! Ne topiiiim de cald si nu stiu ce sa mai fac in casa. Bebu se plictiseste si nu stiu ce sa-i mai fac. Ii cant (dar cred ca deja stie si el tote cutiutele muzicale pe de rost ), ii fac gimnastica (dar cat???), ii mai zornai jucarele, dar inca nu-l pasioneaza prea mult, le mai roade el, dar cam atat. Ce activitati as mai putea avea cu un bebe de 3 luni ca sa nu se plictiseasca?

Multumim de complimente. Si mie mi-e drag de nu mai pot. Nu ma pot opri sa ma uit la el si-l pup non-stop.
Madline, imi plac tare ochii piticei tale!! Tudor a avut de la nastere ochii albastri-gri, insa sunt conveinsa ca se vor face caprui, ca noi ii avem amandoi caprui. Si eu i-am avut albastri pana la 7 luni, cand am fost intarcata. Mi-ar fi placut sa ii aiba asa albastri ca ai Estelei. E tare frumusica!

Lena, Ciupilan, Lazar, Scurtu si cu siguranta multi altii (majoritatea) gandesc la fel. E timpul lor si timpul lor costa bani. Multi.

Ma duc sa mai citesc despre autodiversificare. E un topic chiar aici la noi pe forum.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nu va necajiti cu vergeturile. Dati inainte cu ulei si se vor mai estompa. Si mie mi-au aparut cateva pe sani dupa prima sarcina. Vestea buna e ca atunci cand erau iar la marimea normala vergeturile erau aroape invizibile.... Vestea proasta e ca mie mi s-a parut ca au aparut pe sani mai multe in perioada de furia laptelui ( adica aia de apare si daca alkaptezi si daca nu). sanii simti ca sunt extrem de plini si tari atunci.... Mie acolo mi s-au facut vizibile. Asta e la capitolul"nu alaptez ca se fac urati sanii". Chiar ma intrebam cate aveam daca nu alaptam..... probabil mult mai multe ca Mihnea golea si relaxa sanii... dar daca el nu era la san ce faceam???? asteptam sa explodeze pielea??

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fac capitol nou.....

Gata:
Capitolul 10 sa fie numai cu vesti bune

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput