LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)
Raspunsuri - Pagina 19
Cris2010 spune:
Bamboletta, moldamin??? Doare rau de tot. Nu-ti spun sa te sperii ci doar sa stii ce te asteapta, sa te pregatesti sufleteste
.
Legat de carucioare usoare, noi am luat trip de la inglesina, iar spatarul se lasa multumitor pe spate. S-a intamplat sa adoarma o data in el si a fost ok.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Si mie imi pare rau ca n-o sa ajungem la 'marea intalneala'
. Data viitoare![]()
Cris2010 spune:
Crispro, e super locatia. Sunt multe locuri frumoase in tara asta. Sa va bucurati in continuare de vacanta!
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo rodi..si noi devenim mai dintosi. a iesit nr 4. si mihai m-a scancit asta noapte de numa bietu.si atata saliveaza..e umflata gingia si la nr 5.cred ca o sapt mai dureaza.sus i-au iesit mai ciudat, intai lateral stanga si apoi central stanga. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si noi, si noi! Dupa o pauza de 6 luni
, sambata am descoperit trei dinti in plus. Doi jos, unu sus. Se pregateste si al doilea de sus
, ieri la somnul de pranz am reusit s-o calmez doar cu o doza de nurofen.
ooana spune:
Multumesc mult de sfaturi 

...nu e problema de dormit ca Matei de la 7 luni nu mai doarme in carucior ![]()
Eladea cat de faina e tricicleta Ferrari 
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Eu am luat un carut tip umbrela inainte de concediu, am luat de la Mothercare (din uk, ca la noi au adaos de 150%) cu 22 lire (plus alte 20 lire accesoriile). Face toti banii! e robust, e rezistent, eu sunt extrem de multumita de el. Il folosim tot asa, cand plecam pe undeva; carutul mare e prea voluminos. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori 8+ |
ce model aveti voi?
Racusor astept o poza d ela voi in noul carucior...si sa imi spui cum merge, e usor de manevrat?
Rody felicitari pentru dintisor!!!

Matei - luna a 12-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Si noi avem mese noaptea.
Treziri, fara numar, fara numar... O data sau de doua ori, pana nu-i dau sa suga, nu se linisteste si nu adoarme, in rest rezolvam cu suzeta.
Cris2010 spune:
Racusor, sa ne tii si pe noi la curent cu ce-ti zice pediatra despre PRIORIX
Cris2010 spune:
La multi ani Amelia si Analisa!!! 
La multi ani, Giuliano!!! 
S-aveti parte de o viata minunata!!!
LML Robert si Anne!!! 
NB,delfinariu
rodyka spune:
Amelia,
Analisa si
Giuliano! sa cresteti mari si frumosi!!! Sheritra, mami-veselie, macar o data mai vino in povesti la noi!! 
LML Robert si Anne, tare ocupate va tineti mamicile!!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)