Cost "Nesimtit" Analiza anticorpi Rh

Cost "Nesimtit" Analiza anticorpi Rh | Autor: CristinaF

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici si viitoare mamici

Astazi am fost la Institutul de Hematologie din Constanta(Transfuzii) ca sa fac analiza de anticorpi Rh.
Sunt in 9 saptamani si m-a trimis medicul.
Si ce sa credeti? STUPOARE!
Costul acestei analize lunare a ajuns la 288 ron.
S-a scumpit de vineri, pentru ca, cativa "destepti" au considerat aceasta analiza un moft.
O sa ajungem sa murim pe capete.

Va multumesc ca m-ati ascultat si multa sanatate si putere de munca tuturor pentru ca avem nevoie cu carul!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

trebuie sa fie o greseala. la laboratoarele private este in jur 50 de RON poate mai putin.
fa-l la un laborator privat, ce rost are sa dai atatia bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Salut

As vrea eu. LA Synevo care este cel mai mare lab din Cta nu fac.
La ce laboratoare am sunat m-au trimis la Institut.
O sa mai caut si maine. Daca nu tot acolo ajung pt ca tb, nu este un moft.

Bafta mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

la banii care iti cer nesimtitii aia , mai bine vii la Bucuresti sa o faci si tot iesi muuult mai ieftin
la medlife costa 25 ron si poti sa vii si sambata iar rezultatul il ai pe net in 5 zile

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Probabil te gandesti deja sa faci analiza cat mai rar. Aici in Norvegia se face prima data la 28 de saptamani insa pentru ca eu nu am facut vaccinul dupa prima fetita care are Rh+ au acceptat sa fac si un test la 13 saptamani cand se formeaza sistemul circulator la fat.
Dar eu stiu clar ca se poate face analiza gratuit cu trimitere de la ginecolog.
Oricum stai linistita ca tu ca mama nu esti in pericol deloc deocamdata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

incearca si la privat nu se oate asa ceva, imposibil sa nu aveti un laborator care sa faca aceasta analiza
si la mine in oras difera pretul analizei de la laborator la laborator....iar cat priveste pe desteptii astia de la transfuzi la mine la primul copil l-au facut mi-au dat o valoare insa nu au scris ca e bine e rau de parca eram doctor si trebuia sa stiu ce si cum...cum ziceai tu se moare pe capete din cauza nesimtirii lor
hai curaj cauta in alta parte

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

buna fetelor

daca aveti nevoie de vaccinul pentru RH-ul negativ am unul de vanzare. eu l-am cumparat sa-l fac dupa nastere in cazul in care fetita avea RH-pozitiv dar l-a avut ca mine, negativ. asa ca nu l-am mai folosit.
este sigilat, tinut la frigider la temperatura optima si expira abia la anul. il dau cu 300 lei, numai sa-l dau. la farmacie nu mi-l mai primeste ca n-au voie.
daca intereseaza pe cineva sa-mi lase PM. eu sunt din Brasov.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cristina, nu este laborator Medlife in Constanta/ Si eu am facut la Medlife in Cluj aceasta analiza. Din fericire, la mine nu e nevoie sa o repet, toti 3 (eu, sotul, copilul) avem RH negativ.

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu am facut-o gratuit, cu trimitere de la medicul de familie, la un laborator de aici. O data in februarie si a adoua oara in martie. Oricum, si pe bani era cam 50 de lei

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Multumesc mult pentru incurajari.

Am gasit intr-un final un laborator privat IOWEMEd si am facut analiza cu 63 lei.
SA speram ca totul va decurge bine.

O zi usoara in continuare!

Mergi la inceput