Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

ralu, imi pare rau.
eu cand mi le-am facut in anglia imi zissese chinezoiaca ca se pot trata in sarcina daca ies pozitive.
poate ar fi bine sa mai intrebi un doctor.

seidana, merci la fel
dar aveam un par nespalat... adica saracu nu era nespalat dar de la sarcina mi se ingrasa imediat... nush unde m-ai vazut frumoasa :D
acum sunt si modesta

mi-e somn

sa vedeti faza.
ma duc la banca sa schimb niste lire.
nu mi-au acceptat cateva bacnote ca erau scrise cu pixul...
puii mei, englezii isi tin banii super mototoliti.
acum eu ce fac? raman cu lirele in buzunar?
bine ca teancul gros l-am scos de la banca. ramaneam naibii fara bani pe aici.
ce idioti...

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

de tratat, se trateaza, dar antibioticele la cre sunt sensibila nu se dau in sarcina...deci ghinion, dar nu este o probleme absolut deloc

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

eu nu mai am la cine sa tip

eu am contractii aiurea asa.
ba cand stau seara in pat si-s chiar odihnita.
ba cateodata in timpul mesei.
n-am descoperit sa le porvoace ceva.
iar nospa-ul e degeaba.
n-am asa multe sa ma ingrioreze si vad ca domnul col sta inchis.
sa stea pana la termen asa

mi-e un somn acum...
si nepotu' tropaie, tipa, alea alea. canci dormit. daca azi noapte am stat cu okii pe tavan.
si azi plec si la bucuresti.
si n-am niciun chef ca-i cald rau in apartamentul ala, ca am pus termopane peste tot. si la balcon si la camere si parca mai rau am facut...

btw, nu stiu cu netul cum o sa fiu zilele ce urmeaza.
nu va ingrijorati daca nu mai apar:D sper sa fi platit chiriasii netul si sa am. dar in ultima vreme au stat prost cu banii si am mai avut surprize neplacute cu ei...
eu duminica la 11 sunt pe terasa, da?
am lasat nr meu pe grup acolo.

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

tre sa notez nr tau, dar oricum si eu o sa fiu prin preajma duminica;).. Sotul e tare incantat de ideea noastra de a ne intalni. Numai k am o rugaminte, cine are aparat sa facem poze cu burticile?? ca al meu e in revizie tehnica:(( pe perioada nedeterminata...si bani de altul deocamdata nu-s.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna fetelor gravidutelor

tot ati vorbit despre analize...eu nu am facut nicio analiza pana acum la sange sau urina

felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco

mikka, ce director nesimtit ai si tu cum sa nu va dea toti banutii pe concediu in iulie?Nu am mai pomenit asa ceva

jade, sunt pe aici dar tot muncesc la ferma mea, plantez, recoltez, cresc animale, si mai postez si eu ce-i drept rar

ce mai mancati azi?

eu am mancat ardei copti cu branza, imi fac salata de vinete si supa de galusti.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am eu aparat

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu-24

Neata,
Fetelor am fost ieri la eco,sa va povestesc:

Din pacate la Mycoplasma si ureaplasma pozitiva care mi-a iesit, nu imi poate da nici un antibiotic la care este sensibil organismul, deoarece nu se pupa nici unul cu sarcina...deci duc microbul pana dupa nastere. Pot sa nasc natural fara probleme...nu il afecteaza pe bebe. Ar fi decat o alta problemuta: se pot fisura memebranele...dar poti duce sarcina la termen cu memebranele fisurate...doar daca apare infectia, febra, etc...atunci este de internat....

Bebe este bine are 1500 gr, in rest totul este ok. La 32 de sapt ma duc iar la control apoi la 34 la 36 si tot asa...

Am intrebat dr. daca ma pot da cu solutii anti-tantari, a zis k da dar doar cele speciale pt copii.

29+ cu

Si asta inseamna sa nu depui efort , pentru ca membranele sa nu pateasca nimic? Sau...?

Ce marisor e BB, bravo.Sa creasca mare si sanatos si sa vina la termen.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

mikka - da, foarte interesant conceptul cu ce firma lucreaza sotul tau.

30+ Doamne ajuta!

lucreaza cu SC Professional Shoppers, m-am uitat acum

28+ cu Maria-Alexandra

Mikka nu pot sa cred, este firma pe care o conduc eu. Ce mica este lumea

30+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Citat:
citat din mesajul lui ralu-24

Neata,
Fetelor am fost ieri la eco,sa va povestesc:

Din pacate la Mycoplasma si ureaplasma pozitiva care mi-a iesit, nu imi poate da nici un antibiotic la care este sensibil organismul, deoarece nu se pupa nici unul cu sarcina...deci duc microbul pana dupa nastere. Pot sa nasc natural fara probleme...nu il afecteaza pe bebe. Ar fi decat o alta problemuta: se pot fisura memebranele...dar poti duce sarcina la termen cu memebranele fisurate...doar daca apare infectia, febra, etc...atunci este de internat....

Bebe este bine are 1500 gr, in rest totul este ok. La 32 de sapt ma duc iar la control apoi la 34 la 36 si tot asa...

Am intrebat dr. daca ma pot da cu solutii anti-tantari, a zis k da dar doar cele speciale pt copii.

29+ cu

Si asta inseamna sa nu depui efort , pentru ca membranele sa nu pateasca nimic? Sau...?

Ce marisor e BB, bravo.Sa creasca mare si sanatos si sa vina la termen.

26+ cu minune de

da, fara efort, ridicat, carat, stat in picioare, fara prea mult sex, mai rarut ca-i mai dragut asa a zis dr....

29+ cu

Mergi la inceput

a si la cum a evoluat sracina pana acum dnp-ul meu s-a cam schimbat, a zis k pot naste mai devreme...

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata fetelor!

Raportez prima noapte dormita in fotoliu. In pat nu puteam sta intinsa ... asa ca singura varianta acceptabila a fost fotoliu. Acum ma simt bine si de la 7 pana la 9 am tras un pui de somn si in pat .. ufff ce bine e. Oare ce moi face eu in luna a 9-a?

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana sapt viitoare merg la dr
dar nu mi face eco de data asta...
inca am contractii , daaa
si de o sapt sunt si cam dureroase si uneori ma si inteapa pe jos
off , ma rog sa nu mi se deschida colul si sa mai rezist putin

_

29 +

Jade, stai calma, astea sunt simptome care ne spun ca suntem prdispuse la nastere prematura, dar daca luam tratament, suntem cuminiti si vorbim cu bebeii nostri sa mai astepte cu siguranta o sa fie bine!

Dr meu este Erupre Alexandru si eu am fost la gynecoland, el este si la euroclinic si spitalul polizu.

30+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput