Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Brambu, in sarcina asta mi-am propus sa nu mai intru in panica si sa fiu paranoia pentru ca nu ma ajuta. O sa incerc sa iau lucrurile asa cum vin si cum o vrea DD. Eu incerc sa fac tot ce tine de mine sa ne fie bine si sa nu mai trec prin ce am trecut.

Legat de IR-uri marite, dr mea mi-a spus ca asta ar putea fi un motiv pentru care am pierdut sarcina trecuta. Din acest motiv le urmarim si fac si tratament. Acum s-a ingrijorat cand i-am zis ca sunt mai mari ca data trecuta si m-a trimis urgent la Fundeni.

La G care era diferenta? Cu + sau cu -?

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ecografiile astea nu sunt tocmai exacte, mie la prima sarcina la toate masuratorile imi arata ca am un copil in medie, nici prea lung, nici prea gras...nici diferente de zile prea multe...Si mereu ziceam, lasa ca e mai bine sa nu fie prea mare il nasc mai usor , si am nascut un copil de 4 kg si 54 cm

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Brambu, in sarcina asta mi-am propus sa nu mai intru in panica si sa fiu paranoia pentru ca nu ma ajuta. O sa incerc sa iau lucrurile asa cum vin si cum o vrea DD. Eu incerc sa fac tot ce tine de mine sa ne fie bine si sa nu mai trec prin ce am trecut.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Nu are rost sa intri in panica, asa cum am zis erorile de eco sunt frecvente, tot la primul copil mi s-a intamplat ca sa-mi repede ecografia asta de trimestru 2 de vreo 4 ori, in fiecare saptamana, ca nu vedea nu stiu ce artera de la inima. Iti jur ca nu m-am panicat, eram sigura ca bebele meu e sanatos si ca nu vad ei cum nu vad nici sexul, ca doar nu avea cum sa bata inima asa cum trebuie daca-i lipsea ceva.

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cu minus. Mai mic cu o sapt. la masuratori.

La S. am avut diferente de-astea de 2-3 zile, tot pe minus. Acolo nu a spus nimic. La S. a nimerit si estimarea greutatii (3,500 kg la nastere).

Acum e mereu fix, coincid exact masuratorile cu DPN, parca-s ceas.

Stiu cum e ... si eu poate par idiferenta (sau inconstienta), da' am realizat ca nu depinde numai de mine sa fie totul bine (sau in mica masura de mine). Cum o vrea D-zeu!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 44

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

venit de la eco, avem bb perfect, a stat la masuratori f frumos, toate bune, in grafic, are 145 gr.. asa ca luni plecam cat se poate de Zen la mare!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput