Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Arleza si eu am aparut in birou. Am terminat sedinta de care ziceam la prima ora si care a fost mult mai ok decat ma asteptam.

Am mai citit ce scrieti iar acum cred ca ma duc sa imi iau ceva de mancare ca m-a luat o foameeeee.....adevarul e ca am mancat f putin si de asta mi-e foame.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

si eu sunt in zona. nimic de raportat. m-a cam flescait vremea si faptul ca am uitat sa beau cafea de dimi. si ma enerveaza toate treburile pe care le am...dupa vacanta e nevoie de o sedere la sanatoriu, sa te recuperezi, nu sa vina toate in valuri peste tineofff...abia astept luna septembrie sa nu mai fac nimic. asa zic acum, parca vad proiectele navala peste mine
am fost la mall de dimi si am infulecat un minibon. de mult le adulmecam eu. mi s-a facut rau de la atata dulceata. am dres-o cu niste ciorba acra

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

arleza imi ploua in gura cand ma gandesc la inghetata aia in forma de pachet de unt!!! cat de mult mi-ar dori sa mai poata cineva sa o faca, la fel ca si Bricforul ala adevarat tot de pe vremea aia!

luny vacanta placuta!

celelate fete

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua doamnelor!

Alinuk, vezi ca la cofetaria Alice am vazut inghetata de-aia ...

Lia, toate gandurile bune catre tine si bebelus

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bau!
eu am dat in nebunia porumblui fiert, asta de acum, laptos, care topeste-n gura mananc aroape zilnic cate 3, adica tot ce cumpar, nici bietul copil nu mai apuca sa guste daca nu e in zona, ca daca ma apuc de ei, pana nu se termina, nu ma las!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny eu nu-s fan pormumb fiert, pot sa treaca ani fara sa mananc, in copilarie l-am detestat. dar am mancat unul in grecia...jesus christ!!! eu am presupus ca era fiert in apa cu zahar ca nu avea cum sa fie asa de dulce. era fiert si apoi rumenit pe gratar, super fraged ceva de vis!

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

asa dulce era si asta de-am tot bagt eu in mine ca sparta! cred ca asta nou, abia iesit e asa.. mai peste o saptamana-doua, nu-mi mai place ca e mai tare si mai fainos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iata-ma-s!!!

Hmmm... porumb fiert ...

Am revenit cu bune si rele ... bune, am fost sa iau cadoul pt. doamna de care va spuneam, sunt multumita ca am gasit exact ce isi dorea (am testat eu piata inainte ) si sunt curioasa ce fata o sa faca. Stiti senzatia aia de cadou nimerit la fix, pe sufletul si gustul pers. respective. Pe langa am mi-am mai luat si eu o pereche de pantaloni de in, cu burta si o bluzita de gravida, la niste preturi fantastice amandoua. Sunt asa de multumita. Si inchei aici seria achizitiilor gravidoase pt. ca imi ajunge in vara asta. Poate la toamna sa mai iau ceva pantaloni mai grosi, ca prindem si sezonul rece.
I-am mai luat si Silviei niste maruntisuri dragute (fustita, pantaloni scurti si un maieu). Si cam atat scurta mea sesiune de shopping.

Da' m-am cam obosit si ieri si azi pe drumuri, umblat mult, autobuze etc. Deci, ma cam durea burtica. De picioare, nu mai spun. Asa ca am lenevit un pic pe canapea, acum sunt bine.

Siiii ... am plecat voioasa dimineata, am dus copilu' la gradi ... tot voioasa catre magazine, vin acasa, in fata portii cauta cheile in geanta. Bag mana pana la cot, ca asa e modelul de geanta , gasesc de toate si nimicuri de care n-am nevoie, cheile, nu. Incep sa ma treaca transpiratii si nu erau de la caldura . Rapid dau filmul inapoi in minte, sigur le-am uitat in usa, ca nu aveam unde si cum sa le pierd (am un manunchi de chei de la diverse, cu un breloc mai greu, imposibil de pierdut fara sa-l aud/vad). Buuunnn ... sun la un vecin, ii spun sa-mi deschida, la care el imi raspunde, "da, doamna, ati uitat cheile in usa, sunt tot acolo". Ranjesc satisfacuta ca nu le-am pierdut, da' incep sa ma preocup daca am inceput sa fac de-astea ... e prima oara cand mi se intampla. Semn de ramoleala si nu-i bine.

Si ca sa nu va ma plictisesc inutil, va anunt ca am vinetele in cuptor pt. salata si celelalte taiate cubulete la sare pt. mancarea aia de vinete. Deci, diseara o sa mananc ca o purcica.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

brambu, asta cu cheile am comis-o si eu exact cand am ramas gravi de data asta.. noi am plecat la niste prieteni in vizita, dupa masa, si ne-am intors noaptea!.. cand ajungem in fata usii, soc!!!! cheile erau in usa, asa au stat vreo 4-5 ore!! nu-ti zic ce mi-a facut al meu, ca eu iesisem ultima... si mai ales, in Romanika, unde e posibil orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

luny - deci sa ma linistesc, e semn de gravidenie asta cu cheile uitate-n usa? Dupa o sa-mi revin sau o sa fie mai rau? Cred ca mai rau, cu 2 copii, o sa las usa larg deschisa direct pt. hoti, invitatie, poftiti de va serviti ... hahahhaaaaa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput