flashing rollers
stie cineva daca pot cumpara direct din magazinele romanesti flashing rollers ,sau se gasesc numai pe net?
Raspunsuri
Androix spune:
N-am vazut la noi asa ceva. A trebuit sa caut pe google ca sa vad despre ce intrebi.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ymca spune:
fizic, in magazinele de profil, eu nu am vazut inca. tocmai am fost in weekend la decathlon si acolo nu erau.
dar am vazut ca sunt online, la preturi de 35-40RON. pe insports.ro sunt numai pentru copii si pe insportline.ro au, si ei spun ca sunt reglabile pentru marimile 23-42, dar nu suporta decat 50kg (trag deci concluzia ca tot pentru copii/ adolescenti/ sau mame foarte slabe ceea ce nu sunt).
oricum mie mi se par greu de folosit; niciodata nu mi-au placut rolele cu roti pe ambele parti; eu ma inteleg bine doar cu rolele dispuse pe o singura linie; la celelalte simt ca nu avansez si parca ma dezechilibrez mai tare.
off topic: androix, am oxelo 7XL de ceva vreme si tare bine mi-e cu ea. am avut chiar si o rana imensa la un genunchi dar asta nu m-a indepartat de ea.
Androix spune:
Foarte tare!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
rommanitza spune:
:) bineinteles ca am intrebat pentru copii,nicidecum pentru adulti.eu nu as putea sa le folosesc,dar baiatul meu a vazut la un copil venit din germania si aici am cautat in disperare fara nici un rezultat.sunt foarte haoiase, sa zicem,si mult mai practice decit adidasii cu role.oricum, va multumesc mult, si am sa intru pe adresa indicata-mai vazusem on line ,dar livrarea se face din deva si e cam departe de constanta.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rommanitza dar livrarea se face din deva si e cam departe de constanta. |
Nu vad ce importanta are. Atata timp cat livrarea se face din Romania in Romania, ce conteaza distanta? Tot cu posta romana vin, pretul de transport fiind acelasi indiferent de distanta intre locatii.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me