Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Felicitari, mami SdCristian! felicitari din nou tuturor mamicilor si puilor nou veniti!
Lissa, deci suntem in aceeasi oala, nu? bebeii nostri n-au chef si pace!
Eu sper din tot sufletul ca al meu sa nu aiba capul prea mare si sa poata trece singur, chiar daca mi se va induce nasterea...
Sanatate multa si va pup pe toate!
Dopule, cand vii?...

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

savvy, daaaaaa... aceiasi oala. Eu am pierdut din dop ieri...dar inca nimic

Felicitari tuturor pt noua saptamana.

Aaa, am schimbat cateva cuvinte pe fb cu babyblue, a hotarat impreuna cu doctorita ei sa raamna pe medicamentul respectiv sa-l tina pe Iustin cat mai mult in burtica.

Va

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna mamici,
am ajuns acasa astazi. bb e un cuminte, un frumos, un pitic mic si scump.
incercam alaptatul, din pacate bb s-a cam obisnuit cu bibe. totusi, el trage si la san, laptic a venit ceva, ceva, dar ii mai dau si completare. sper, in cateva zile, sa renuntam la bibe.
dani s-a bucurat ffff mult de venirea fratiorului lui, sta calare pe el, nu ii vine sa se desparta de el.
i-am facut cateva poze lui bb, dar deja ma doare operatia de stat la calculator, asa ca sper sa vi le pot pune mai tarziu.
felicitari noilor mamici, nu am apucat sa recuperez cu cititul, asa ca nu voi nominaliza.
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara si de la noi
Am intrat asa repede-repede sa vedem daca mai avem vre-o mamica

Ireth, nu are ochii caprui sunt un albastru-indigo, dar cu siguranta vor fi caprui, nu are cu cine sa semene

Gogoshica, Alexia s-a obisnuit sa doarma cu titi in gura si cu suzeta o mai pacalesc, daca o las asa nu o s scap niciodata de ragarde

Rammy nu te mai necaji, o sa fie totul bine!!!!!!!

Am si eu o intrebare pentru cele care sunt deja mamici:
Maine trebuie sa merg la doctor si nu stiu ce sa fac cu masa Alexiei? O sa ma mulg dar cum o sa-i dea lapticul? Imi este frica sa-i dau biberonul

Traieste, Iubeste, Daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

buna mamici,
incercam alaptatul, din pacate bb s-a cam obisnuit cu bibe. totusi, el trage si la san, laptic a venit ceva, ceva, dar ii mai dau si completare. sper, in cateva zile, sa renuntam la bibe.
dani s-a bucurat ffff mult de venirea fratiorului lui, sta calare pe el, nu ii vine sa se desparta de el.
i-am facut cateva poze lui bb, dar deja ma doare operatia de stat la calculator, asa ca sper sa vi le pot pune mai tarziu.
felicitari noilor mamici, nu am apucat sa recuperez cu cititul, asa ca nu voi nominaliza.
gasca

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Bine ati revenit!!!!!
Cum te simti dupa operatie? La mine a doua zi a fost groaznica dar in a treia deja ma simtiam mult mai bine asa ca m-am comportat si miscat ca si cum nu fusesem operata si din cauza asta acum ma cam ustura si s-a inrosit un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit doamnelor intr-o noua saptamana pe care v-o doresc plina de sanatate si evenimente fericite!

Bine ai venit pe lume PATRICK! Bravo, Cristina, felictari, refacere usoara si mult lapte! MihaelaV, multumim de veste.

Ramyy, va fi bine cu cezariana, daca as aa zis doctorul ca e mai bine, asa este! O sa fie totul bine, noi iti timem pumnii pt miercuri si ne gandim la tine!

Livia, ce mult ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii si sa o arati tuturor pe mandretea ta de Sophia! Felicitari inca o data si bun venit acasa. Sper ca laptele o sa se instaleze cat mai curand! Tinem aproape, bine?

Cereline, hai ca esti pe final si tu, ce pierdeti toate dopul intr-o veselie! Uite eu scot majoretele special pt tine astazi:
Hai EMILIA!

Betty, pai ce faci, io tot mai sper la 4th of July de la tine! Daca nu va fi pana la DPN precis, mi-a spus mie cineva!

Dya, Savvy, Cristelle se pare ca bebeii vostri nu vor inca sa se separe de mami! Inca putina rabdare ca e cand vrea DD! Cristelle, hai nu mai fi necajita, o sa fie bine si curand!

Burtocika, Sophia a reactionat f pozitiv la cumparaturi pt "baby brother", ea trafgea din rafturi in cos ca "si asta ii trebuie la baby, si asta...". Am sortat chiar impreuna din hainutele ei de nou nascut si era f bucuroasa ca le va purta fratiorul. Dar asta depinde de copil si de ... faza, aia nu inseamna ca sunt inca f stresata de cum va reactiona in primele saptamani iubita si rasfatata lu' mama.

Anamaria, ce draguti au fost Filip si Anastasia, dragii de ei! Cum mai esti cu laptele, trage Petru mai bine? Cu dormitul cu bebe eu zic sa faci cum simti ca e mai bine si comod, au ei timp sa doarma singuri, nu te stresa deloc de aspectul asta atata timp cat bebe e safe, linistit si tu esti mai relaxata!

Roxana, eu zic ca e OK sa pompezi si sa ii dai cu biberonul cand sunteti in "deplasare", doar o s amai fie situatii cand numai tu trebuie sa fugi undeva si va trebui sa lasi rezerva acasa pt bebe... Sophia a alternat f bine intre tzitzi si biberon, mancare sa fie, dar e drept ca depinde si de copil...

Felicia, imi pare rau de problema lui Gabriel, sper sa ii dati de cap pana la urma...

Cam atata imi amintesc. Eu sunt binisor azi, tot f cuminte, mai mult in pat... Mi-am mai sortat doar niste biberoane si am verificat sa vad daca sterilizatorul functioneza, i-am dat drumul la cateva cicluri de sterilizare ca sa se improspateze. In rest sunt cucoana, dau numai ordine la sot care a avut de incheiat curatenia de unul singur. Cum va face asa e bine, a trebuit sa profitam de weekendul asta lung ca sa le apropiem.

Va pup acum, multa sanatate tuturor si o saptamana buna.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxy, daca nu vrei sa-i dai cu biberonul (desi eu cred ca un biberon o data nu-i face nimic, nu se obisnuieste), mai exista varianta sa-i dea cu lingurita.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

buna mamici,
gasca

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Bine ati revenit!!!!!
Cum te simti dupa operatie? La mine a doua zi a fost groaznica dar in a treia deja ma simtiam mult mai bine asa ca m-am comportat si miscat ca si cum nu fusesem operata si din cauza asta acum ma cam ustura si s-a inrosit un pic

sincer, nu vreau sa povestesc acum ... mai sunt fete care vor naste cu cezariana ...
imi pare rau ca nu te simti prea bine, sper sa iti revii repede

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu
Am si eu o intrebare pentru cele care sunt deja mamici:
Maine trebuie sa merg la doctor si nu stiu ce sa fac cu masa Alexiei? O sa ma mulg dar cum o sa-i dea lapticul? Imi este frica sa-i dau biberonul

Dac nu poti sa-l iei pe bb cu tine si sa-i dai sa suga "la fata locului" (desi asa ar fi cel mai bine pt tine, ca stii exact cand vrea sa manance), poti sa te mulgi si sa-i dea cineva cu seringa sau cu lingurita. E mai usor cu seringa, cu lingurita el nu e obisnuit si inghite mult aer pe langa ... La nevoie poate sa-i dea si din biberon, ca o singura data n-o fi foc !

ATENTIE: laptele tau nu se incalzeste la microunde, nici direct pe flacara de la aragaz ! Se incalzeste la "bain-marie", adica incalzesti apa intr-un ibric si pui biberonul cu laptic inauntru, dupa ce s-a incalzit. Cand il scoti, sa ai grija sa-l omogenizezi, ca sa nu aiba "portiuni" mai calde si portiuni mai reci.

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Cristina! Recuperare usoara si laptic din belsug!
Bine ai venit Matei!!! Sa le umpli inimile de bucurie in fiecare zi parintilor!

Livia, bine ai venit!!! Sper sa ramai cu noi de acum inainte! Sa dea dumnezeu sa ai laptic mult, iar bebelina sa creasca mare si sanatoasa!

Arianna, bafta la dr!
Corry, sper ca ai reushit sa rezolvi ce aveai azi cu bine!
Indra, imi pare rau ca ai probleme!
V_Florina, ia-o incet si tu! Spor la treburi!
Mihaa, hai ca nu mai e mult! Abia astept sms cu vesti despre printesa!
Cristelle, nu mai plange ca nu face bine nimanui! Ai grija de tine ca nu mai e mult...Eu stiu ca dupa 37 de saptamani oricum se incetineste tare ritmul de crestere.
Ana, asa ma bucur ca ti-ai revenit! Eu nu stiu ce sa zic cu dormitul, sper doar sa se acomodeze cat mai repede Petru! E tare de tot Anastasia
Gogoshika, am vazut ieri ca nu mai este numarul tau pe listuta...L-ai sters tu sau s-a intamplat vre-o eroare? Te
Rammy, sigur o sa fie bine bebe!!
Felicia, ma bucur ca te simti mai bine! multa sanatate celui mic!
Laura, bine ati venit acasa!!

Eu sunt mai bine azi, nu am mai avut nesuferitele alea de contractii! Va pup tare de tot pe toate si sper sa mai verific! Tin pumnii la toate mamicile nerabdatoare!!

Oana 37+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput