Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Wow, fetelor, de ieri pana azi 3 fete au mai nascut !!! Sau m-am incurcat eu la socoteala ?

Felicitari DYA, ALYMIH si RAMMY !!! Sa va recuperati repede si sa va bucurati de bebei sanatosi si mancaciosi !

Bine ai venit acasa, MAMUTZ !!! Abia astept sa te mai linistesti putin si sa-mi povestesti cum a fost nasterea, sunt foarte curioasa, "prietenii stiu de ce" Ma bucur ca stai bine cu lapticul, ai folosit pompa de la Medlife sau n-ai avut nevoie ?

Noi suntem oarecum bine, moapsa asta mica a mea ma tot inghionteste in burta ... isi scoate parleala pentru saptamanile trecute, cand stateam eu linistita si ma bucuram ca e cuminte Abia mai stau pe scaun / fotoliu / pat ... De dormit dorm destul de bine, nu pot sa ma plang.

Azi am continuat "operatiunea dulapul", inceputa de ieri, fac putin cate putin, ca nu prea ma pot apleca si nici lasa pe genunchi, imi trosnesc toate oasele. Si mai am si pt maine ceva treaba, pe urma ma apuc si eu sa sortez hainutele lui bb2, sa le spal si sa le calc.
Pt cine vrea sa comande de la bebedesign, sa stiti ca intra in vacanta pe 10 iulie, asa ca nu stiu daac mai aveti timp ...
Asternuturi si patuturi am mai gasit pe OKAZII.ro, poate va inspira ceva de-acolo, nu stiu exact cum sunt ca preturi.

Mai nasol e ca sunt singura, iar sotul tocmai m-a anuntat ieri ca si-a dizlocat umarul in delegatie, s-a intins dupa nu stiu ce si a cazut ca o pleasca pe umar Din fericire nu e grav, dar tot trebuie sa stea cu bratul imobilizat 2 saptamani, iar dupa aia n-o sa fie chiar 100% functional Deci adio condus masina, adio carat bb in brate ... nu stiu cum o sa ma descurc cu amandoi copiii si cu cezariana ...

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Am folosit pompa f buna.
Le-am terorizat pe doamnele de la neonato. Am avut nenonatolog pe dna Irina Cuzino, f buna si m-a ajutat mult cu alaptatil. Mi l-a pus pe bebe la san de cand m-au dat jos de pe targa. A supt primul colostru. De a doua zi a inceput distractia cua sistentele care incepusera cu lapte praf. Am facut urat. Cred ca eram singura care alapta bebeul la fiecare masa, dar in prima zi tot i-au dat lapte praf. Apoi la trei ore san si apoi somnic trei ore, il tineam in camera cu mine cat puteam si cand stiam ca se trezeste fugeam sa il iau. Pana la urma au inceput sa mi-l aduca la fiecare masa inclusiv noaptea. Doamna dr a stat cu mine destul timp cand era in spital sa ma invete cum sa alaptez, cum sa il ingrijesc. F multumita am fost de ea. Am facut sio baita demonstrativa.

Deci daca vrei sa alaptezi trebuie sa te lupti pt asta, pt ca majoritatea doamnelor care nasc acolo nu prea cer copii si nu vor sa alpteze. Asa mi-au motivat mie. Si eu le terorizam cu alaptatul.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Vine imediat capitolul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am folosit pompa f buna.
Le-am terorizat pe doamnele de la neonato. Am avut nenonatolog pe dna Irina Cuzino, f buna si m-a ajutat mult cu alaptatil. Mi l-a pus pe bebe la san de cand m-au dat jos de pe targa. A supt primul colostru. De a doua zi a inceput distractia cua sistentele care incepusera cu lapte praf. Am facut urat. Cred ca eram singura care alapta bebeul la fiecare masa, dar in prima zi tot i-au dat lapte praf. Apoi la trei ore san si apoi somnic trei ore, il tineam in camera cu mine cat puteam si cand stiam ca se trezeste fugeam sa il iau. Pana la urma au inceput sa mi-l aduca la fiecare masa inclusiv noaptea. Doamna dr a stat cu mine destul timp cand era in spital sa ma invete cum sa alaptez, cum sa il ingrijesc. F multumita am fost de ea. Am facut sio baita demonstrativa.

Deci daca vrei sa alaptezi trebuie sa te lupti pt asta, pt ca majoritatea doamnelor care nasc acolo nu prea cer copii si nu vor sa alpteze. Asa mi-au motivat mie. Si eu le terorizam cu alaptatul.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie
[/quote]

Foarte buna ideea cu alaptatul...Deci, trebuie sa scoatem coltii!Si eu merg luni la clinica sa vb cu dr.anestezist si am de gand sa anunt de pe acum persoana mea de contact-deocamdata ca vreau sa alaptez, si la fiecare vizita la clinica voi reitera ideea...
Ce pompa ai folosit? manuala sau electrica?

Pupici!

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Poftiti la capitolul nou, cu nou-nascuti sanatosi si mamici fericite!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput