Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut de curand.
Ma bucur mult ca scrieti si pe mine ma ajuta toata experienta voastra.
Nu va opriti.
Va pup, sanatatet multa.
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Felicitari Ramyy! Recuperare rapida! Bine ai sosit, bebe Gabriel-Constantin! Sa fii sanatos, papacios si necolicos si sa o faci pe mami fericita mereu!

Abia astept sa mai vedem poze cu bebeii!

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Yuhu!!

Felicitari si de la noi proaspetelor mamici Dya, Alymih si Rammy, si Bun Venit copilasilor!!!
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

Noi semnam condica, si raportam ca azi am pierdut o prima bucatica din dop. Din pacate ma simt rau, dar asta din cauza ca ieri m-a prins un aer conditionat pe undeva, si acum ma doare gatul, nasul si urechile sunt infundate, ma doare maxilarul...e minunat. Incerc sa ma tratez cu miere, lamaie, otet, cartofi...si sper sa fiu mai bine.
Si, mai ales, sper ca Miruna sa n-aiba de suferit.

Mi-e ciuda ca am racit tocmai acum, dar n-am ce face...asta e.

Va pe toate si sa avem o zi minunata in continuare!!

38+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Felicitari mamicilor si bun venit

ALEXANDRU de Laura13

SOPHIA ADRIENNE de liv1300
PATRICK de sdcristian
IANIS-STEFAN de dya27
baietel de alymih

Bun regasit fetele. Noi am ajuns acasa luni seara si mami e f obosita dar se obisnueste. Am stat o zi in plus ca sa ma obisnuiesc sa am grija de bebe si sa ma mai lase durerile de la operatie. Acum nu ma mai doare sunt ok. Bebe e cuminte papa san ca mami are lapte forta, pt doi. La spital mi-au interzis sa mai beau ceai. Papam bine, dormim 3 ore cu unele exceptii. Acum sta treaz si se cearta cu cineva.
Nu plangem decand cand schimba mami scutecelul.
Va las ca isi ccere drepturile.
O sa intru sa pun poze cu PETRU NECTARIE.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Pufy, Roxybarbu, voi ce mai faceti, mamici? Sper ca-i totul bine cu voi si cu bebelicii . Cand avetiu timp, poate mai puneti ceva pozici cu ei...

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Felicitari Dya, Alymih, Ramyy
sa va traiasca minunile, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si norocosi. recuperare rapida voua si laptic pt bb.

multumesc pentru aprecierile la adresa lui bb alex. e drept ca e al meu, dar, va zic ... in realitate e mai frumos

anaemi bb Petru e un scump. imi place de mor ce linistit doarme ... cel putin in poza

bb alex doarme ziua, noaptea plange. azi noapte abia daca a dormit vreo 2-3h toata noaptea, a plans si plans si plans ... dimineata de la 9 la 12 nici nu a miscat, a recuperat somnul de noapte. nu inteleg de ce nu doarme noaptea , sunt cam vraiste, noroc cu mama mea (e aici), saraca ea e si mai obosita ca pe mine m-a trimis la somn la un moment dat.
am reusit sa scoate bibe (cred), azi la 12 i l-am dat si nu a vrut sa mai pape din el, nu a mai primit bibe de ieri. oricum ... zic ca suntem pe drumul cel bun cu alaptarea.
eu am riscat. am spus ca voi manca pepene, nu stiu daca e "voie" pe perioada alaptarii, dar imi trebuie niste fructe si pepenele mi se pare cel mai putin "periculos" pentru colici.
cam atat. m-am lungit. bb doarme, bineinteles. dani e la gradi. rufele le spala masina, iar mancare a facut mama. ma duc sa zac in pat.
fetele, fara nici o exceptie.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Buna fetele!
Azi am fost si noi la dc la control si bb a recuperat ,are 3000g.maine e DPN-ul nostru ,asa ca dl dc a azis ca daca pana vineri nu se intampla nimik ,vineri dim ne interneaza si ne induce nasterea.Imi e cam frik pt ca am auzit ca e mai dureros at cand ti-o induc ei,as vrea sa nasc azi sau maine sa ma apuce singur nascutul....off ce sa zik..va anunt daca se intampla ceva ....

si felicitari dya,Alymih si Ramyy, bebei sanatosi!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

FELICITARI RAMYY!Bine ai venit bebe GABRIEL 39+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Ati schimbat parola? Ca nu pot sa pun poze. Imi da si mie cineva parola?

37+

Mergi la inceput

Hei, nu mai este nimeni?

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput