galerie/tablouri prinse pe rigips

galerie/tablouri prinse pe rigips | Autor: olympia

Link direct la acest mesaj

Cu ce e mai bine sa prindem galeria pe peretele cu rigips? Am incercat cu "melci" la un sistem de la ikea, pe baza de cablu/sarma de otel intre niste suporti metalici si s-a umflat rigipsul in locul respectiv. Parca tensiunea cablului ar scoate suportul cu totul din perete. Perdeaua e de in , deci nu-i draperie grea. E sistemul prost, ca si cablul sta cu burta, nu l-am putut tensiona sa stea drept? Oare in loc de "melcii" aceia ce se prind doar in rigips, ar trebui ceva lung care sa ajunga la structura? Acu stam asa deocamdata, sotul ma bombane ca eu am vrut "sarma" aia in loc de o galerie clasica. Dar oare cea clasica nu-i si mai grea, sau faptul ca-i rigida solicita mai putin punctele de sprijin in rigips? Avem de pus si tablouri, unele mari, grele si ne-a cam pierit curajul sa testam solutii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia
Oare in loc de "melcii" aceia ce se prind doar in rigips, ar trebui ceva lung care sa ajunga la structura?

Da, cu siguranta.
Sistemul pe melci se foloseste pentru ceva usor, de sprijun, cum ar fi o aplica, o plafoniera.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Rufus, multam, o sa cautam niste dibluri lungi. Culmea e ca avem aplice si plafoniere prinse cu melci de plastic si n-au fost probleme. La "sarma" asta cu suporti metalici am zis sa fim mai prevazatori si am luat melci metalici si cred ca astia au incarcat in plus. Ca tot veni vorba, mai are cineva sistemul asta pe cablu metalic, ati reusit sa-l tensionati bine si sa stea drept sau face burta ca la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Da, chiar de curand mi-am montat si eu sistemul asta in balcon, culmea tot pe rigips. Intamplator, nenea care mi l-a montat a reusit sa dea gauri in montantii de sustinere si el mi-a tensionat firul.
Deocamdata sta drept de zbarnaie , dar inca n-am pus draperia ... Eu oricum vreau ceva super usor, care sa culiseze pe niste inele metalice, o sa vedem acuma cum va tine cand atarn ceva de ea.

Poate n-ai montat bine sarma, daca zici ca nu ti s-a intins ... explicatii nu pot sa-ti dau, ca nici eu, nici sotul nu ne pricepem, de-aia am chemat un mester de la reparatot.ro (ne-a costat cam mult, dar daca nu ne pricepem noi, ce sa facem ?)

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Burtocika sa-mi zici si dupa ce iti pui perdeaua, chiar sunt curioasa!

Mergi la inceput