Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Dbunny, da' de unde slaba! As vreau eu, dar nici o sansa. Am inceput cu start mai mare decat la prima sarcina (ca nu am reusit sa scap de vreo 5-6kg de la prima sarcina) asa ca la 73,5kg (la cat am ajuns acum) nu prea pot sa trec 'slabuta' oricat as vrea eu
Sper sa nu sar de 85kg pana la nastere ....

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

fetelor sa nu uitati sa faceti poze, toate burticile la Mcdonald

Kora ai pus doar 3,5 kg, wow, slabuco!

24+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

da al sotului nu-ti place? :))

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

nu :)))

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Vin si eu, daca ma primiti:) Dar mai devreme de ora 10.00 e cam dificil sa ajung.
Vin dinspre Mall Plaza. O sa vin cu masina proprie si personala, asa ca daca e cineva pe traseu pe care pot lua, cu cea mai mare placere iau.

Jade, tu in ce zona stai?

Citat:
citat din mesajul lui May3

ba asta este ca noi ne bem cafeaua pe ea mereu cand venim in tara.
tu n-ai nicio sansa sa vii un pic adusa de sot?

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Yupiiii am net.!!!!! Se oprise de ieri ca nu l-am platit da' nu m-am prins. Am crezut ca e de la ei Si pana seara nu a ajuns barbata-miu sa-l plateasca.

Ma bag sa citesc ….

mami de (30.06.2005) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

off sa va faceti poze sa va vedem pe toate!
Da rezolvam problema pe anul viitor, ne intalnim toate la mare!!

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

de loredana ce mai stimΏ

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

seidana m-am bucurat si eu cand l-am auzit pe preot spunand alea. Traim in secolul 21, totusi, nu pe vremea lui Pazvante.
Cu alaptatul... Eu am mancat absolut orice, era vara cand am nascut si am mancat si f multe cruditati, chiar si fasole pastai, dar fata nu a avut nimica. Acum in schimb o sa am grija la alimente alergene, lucru de care m-a atentionat alergoloaga pediatra. In rest, liber la orice

Noapte buna, burtici! A mea tot extra-intinsa e si dureroasa de la atatia dovlecei. Promit sa nu mai mananc ca sparta

de si27+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

doamne cate cirese am bagat in timp ce citeam/scriam

Sei … fara cuvinte soacra-ta. ne luam de mana …

Jade … pai sa-ti spun socoteala mea. Luna a 6-a se implineste in ziua cand implinesti 27 sapt. Deci la 27 sapt + 1 zi ai intrat in sapt 28, luna a 7-a si trim III. Pentru ca altfel intre 27 sapt +1 zi si 27 sapt +6 zile esti in aer …
Valabil pentru toate lunile si saptamanile …
Noi avem dpn in ziua in care se implinesc 40 sapt. Dar suntem in sapt 40 de cand facem 39 + 1.
Asa se ghideaza si dr meu pe sapt. Adica tu la 28 sapt + x zile esti in 29 sapt.
Ma rog, sper ca mi-ai inteles teoria …
Eu ma duc maine la Usca
Pun poze de la ziua piticii maine desi n-am facut cine stie ce poze …..

Lai eu votez pentru Damian

Anilansa … felicitari pentru noul membru. Sa creasca mare si iubitoare

May ai nr noastre de tel pt cat timp esti in Buc ( si nu numai). Daca e ceva apeleaza cu incredere.

Jade da … aia sunt pentru spital. pe mine prima oara m-a certat medicul ca nu murea “cica” de tot pasiunea. Erau negri, cu talie inalta dar partea din fata era de dantela. Si mi-a spus sa las fitzele ca important e sa stea bine pe burta Si atunci s-a dus maica-mea si mi-a cumparat chiloti ca ai lui bunica-mea …

May … eu zic ca poti sa iei linistita. Eu am luat o singura data cand chiar crapam de arsuri metoclopramid. Da’ lapte cald ai incercat?!?

si va rog eu din suflet .... lasati babismele. pana si preotii admit ca suntem in sec 21. cresteti-va copii asa cum simtiti, nu cum va spune baba x si tanti y.

ma, eu la intalneala m-as inscrie dar am doua probleme:
1. nu sunt libera de contract. adica depind si de copilul mare si in plus si de socrii care au venit ieri in tara si inca nu stiu ce program ne fac ... traiesc intr-o fericire de doua zile
2. ora 10 e ora la care ma ridic eu din pat ...

mami de (30.06.2005) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

uite eu la ce ora ma ridic din pat :D

mutam la 11, daca e prea devreme 10

nu ppot nici lapte. ideea e ca arsurile maapuca seara cand nu mai pot bea ori manca. asa ca nu pot ua nimic. ma gandeam sa iau o pastila ceva inainte de ora lor de distractie...

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

neatza.. azi dorm pe mine..
O zi frumoasa ....

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput