Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Zubi, ce burtica frmushica aiiii. Esti mumoasa.

Ce mai....Toate sunteti minunate.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

daaaa... si eu voiam sa le puppe burtica la ZUBI si OANAIASI...tare frumoase sunteti mai mamici.. despre ce kg vorbeati?

Didi dragostea nu se discuta

Jade cum asa numai luni? nu i-ai zis ca esti gravida si e urgemte? la noi te iau medicii in fata dara programare si de mergi asa pe nepregatite...acum na, poate nu la toti medicii e asa...

Hayat... sincer de imi zici ca de ex chiftelele sunt cu soia nu le manana, dar daca nu zici nimik o sa le laud nefe sunt si eu..

Mie imi e pofta de mere de vara...si mama nu-au zis ca deja pica din copac... de 2 luni le astept.. si cand ma gandesc ca pere nu apuc sa mananc ( poate piti face colici de fructe) dau in depresie...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Asa am facut si eu o data, am mers la o prietena si am mancat ardei umpluti, si asa buni au fost, ca i-am laudat, si atunci mi-a spus ca sunt fara carne, erau umpluti cu vinete..Daca mi-ar fi spus dinainte sigur i-as fi refuzat

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

buna seara burtici,

astept sa decideti unde este intalnirea, poate imi conving sotul sa ma aduca si pe mine 10-15 min (sa nu fie vineri ca este de servici sotul si nu ma poate ajuta).

30+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

mi-i ciuda pe voi si intalnirea voastra....

ziceti ce sa fac? sa imi modific semnatura la 32 s, ca dupa dpn as avea peste 32 s la fel ca si ultima menstratie, sau sa merg dupa calculul de acum...? aduk asa cum eram de la inceput?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

mi-i ciuda pe voi si intalnirea voastra....

poate ajuta DD si ne vom intalni intr-o buna zi toate cu BB-ii nostri in brate...

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am pus si eu niste poze de ieri.

hai fetele din Bucuresti la intalnire.

pana acum este:
duminica dimineata
eu, hayat, andreea_t
locatie propusa de hayat cu care eu nu-s prea happy :P dar ma supun majoritatii - obor - mcdonalds

zubi, nu promit dar poate ne vedem maine daca poti si tu.
dim ma duc la analize si sa vad cum ma simt, daca mai ametesc.
te sun daca e si vorbim.

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

buna seara burtici,

astept sa decideti unde este intalnirea, poate imi conving sotul sa ma aduca si pe mine 10-15 min (sa nu fie vineri ca este de servici sotul si nu ma poate ajuta).

30+ Doamne ajuta!

Hai si tu cu o idee de locatie. Eu am propus duminica(de dimineata,sa nu fie nici prea cald si sa nu coincida cu greturile inerente ale lui sweety May) pentru ca atunci e si sotul meu acasa sa ma poata conduce la intalnire, eu fiind pasta prin Bucuresti.

Sei, cand stateam in Medias, veneam destul de des in week-enduri prin Cluj. Este un oras tare drag mie. La CJ era cea mai apropiata moschee de mine(160 km)) si imi facea oricum placere sa evadez cu fiecare ocazie din micutul meu oras. Cand te aud pe tine gatind neaos ardeleneste, mai esti si din Cj,ma cuprinde nostalgia....si visez cu ochii deschisi ziua in care o sa ma plimb din nou pe strazile acestui oras...

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

am pus si eu niste poze de ieri.

hai fetele din Bucuresti la intalnire.

pana acum este:
duminica dimineata
eu, hayat, andreea_t
locatie propusa de hayat cu care eu nu-s prea happy :P dar ma supun majoritatii - obor - mcdonalds

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mayyy , tie unde ti-ar placea???

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

daca pe voi va aduc sotii eu propun iancului, ca pe mine nu ma aduce nimeni
e terasa la Inter macedonia. probata si testata de mine de n ani ca acolo ne faceam veacul cu prietenii vara la suc

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput