Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Multumesc HAYAT pt detalii, am mai intrat si eu sa citesc, si am inteles ca molifta nu se face inainte de 40 de zile de la nastere..Eu imi aduc aminte ca mi s-a facut molifta, dar nu mai stiu exact daca au trecut sau nu 40 de zile de la nastere..Tre sa-l intreb pe sotu poate mai stie el..Ideea e ca nu pot face cununia fara sa fie facuta molifta, si cum molifta cica nu se face inainte de 40 de zile..Nu stiu cum o descurcam..Acum oricum nu ne facem planuri pana nu vine BB, ca de el depinde tot.Sa fie el sanatos, ca ne descurcam noi cu restul.

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Asa este scumpa, BB sa fie sanatos si restul se rezolva de la sine . Ca idee, poate ca atunci cand vorbesti cu preotul pentru botezul copilului sa vorbiti si despre cununia religioasa ...Asa te vei lamuri mai bine, decat sa orbecai pe net.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Fetele, sa faceti poze de la intalnire!

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Multumesc HAYAT pt detalii, am mai intrat si eu sa citesc, si am inteles ca molifta nu se face inainte de 40 de zile de la nastere..Eu imi aduc aminte ca mi s-a facut molifta, dar nu mai stiu exact daca au trecut sau nu 40 de zile de la nastere..Tre sa-l intreb pe sotu poate mai stie el..Ideea e ca nu pot face cununia fara sa fie facuta molifta, si cum molifta cica nu se face inainte de 40 de zile..Nu stiu cum o descurcam..Acum oricum nu ne facem planuri pana nu vine BB, ca de el depinde tot.Sa fie el sanatos, ca ne descurcam noi cu restul.

Asa este scumpa, BB sa fie sanatos si restul se rezolva de la sine . Ca idee, poate ca atunci cand vorbesti cu preotul pentru botezul copilului sa vorbiti si despre cununia religioasa ...Asa te vei lamuri mai bine, decat sa orbecai pe net.

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

uuuuu ce subiect tare: chilotii!

mie mi-e cumva sa merg in tanga si la o eco, dar daca cumva tre sa-mi verifice ceva si in loc de infirmiera intra un infirmier¿¿asa ca am achizitionat un set de 5 buc chilot alb, bumbac, normal, masura mare pt mers la medici, nascut, etc. Odata ce-au inceput durerile in sala de dilatatie nu mai pui chilot...pana...1o ore dupa ce-am nascut. Deci chilotu-i rezent la datorie doar pt ajuns si a 2a zi de nastere...

may eu ametesc de la caldura, si banuiesc ca si ceva lipsuri(sapt asta ridic rezultatele analiticei trim 2), dar am obs ca daca uit sa iau vitaminele obosesc mai repede, ma sufoc, sau chiar ameteli usoare(astea de obicei cand tre sa stau la rand undeva...in picioare)

eu simt fatuca la inaltimea buricului si chiar 2-3 degete peste buric...sa se intoarca deja¿

ma mai ia si e mine paranoia la cate-o durere, ma gandesc ca daca ar incepe contractiile acum, bebe n-ar avea f multe sanse de suravietuire. Abia asteptam sa ajung la 24 s, acu abia astept sa ajung la 3o.

o amica mi-a povestit exerientele ei in cele 2 nasteri: naturala vs cezariana, pana acum nu pricepeam de ce se sperie asa spanioloaicele cand li se spune ca nu-i intors bebe si ca le asteapta cezariana. Sunt cazuri nasoale pe ambele parti

zubi sa-i cheltuiesti sanatoasa

may daca esti curioasa baga un search pe youtube cu ´vaginal birth´ sau similar...

e asa de cald de nici la plaja nu mergem. Caldura asta ne tine inchisi in casa de la 11 dimineata pana dupa 5..

24+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

eu port numai chiloti moartea pasiunii cum spuneti voi, de vreo 3 luni, ceilalti nu ii mai pot suporta, ma strang din toate partile M-a amuzat sotul meu intr-o zi , nu stiu ce cauta in sertarul cu lenjerie si a dat peste chilotii mei, i-a strans pe toti cei mici si draguti pe care ii purtam inainte de sarcina si mi i-a depozitat intr-un alt dulap, a spus ca oricum nu mai am nevoie de ei ca port numai chiloti de baba
Nu am invatat nimic-nimicut, numai cu ochii pe aici am stat
28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade , Mikka , multumesc mult pentru complimente!!! Eu ma cam deprim cand ma uit in oglinda iarb pe cantar nici nu ma mai urc...da si bag in mine ca sparta ...Azi am facut varza cu kaizer si fasole scazuta ...am mancat de amandoua si dupa am bagat si pepene...parca-s sparta frate ...nu stiu unde intra! .

Aseara stateam la o masa de 8 persoane ...si erau 2 platouri cu praji ...le-am raschetat pe toate fara exceptie. Stateam langa un coleg ...si ma intreaba "mai vrei?"..."ca ma duc la masa sefei si le sutesc si pe alea!" ...ce rusine mi s-a facut ...... I-am zis ca nu...dar daca aducea platoul sa mor daca ma suparam ...o lasam pe sefa fara praji ...doar cu beutura.

Si cum va ziceam ...mi-am pus peste rochie un bolero ...aveam un brand de ziceai ca am facut culturism o viata ...n-am putut iesi asa din casa. O sa iau si pozele curand de la colegul meu si le pun pe grup sa vedeti ce bine facuta mi-s....

Zubi , hai la Iasi ! urmatoarea recolta o pastrez pt tine!

Cat despre chilotii moartea pasiunii...da din aia imi iau si eu> atata timp cat nu au si manecuta inca ne putem considera secsi.

May , pentru arsuri eu am reteta de Rennie . Poti lua fara grija in sarcina.

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

aaa...uitasem :m-am intalnit aseara cu sotia unui coleg care e psihiatru. foarte draguta tipa, o fata de zahar.mi-am facut apele de pe acuma in caz ca intru in depresie postnatala.

ma luase aseara cu niste faze ...ca de ce nu ma impac cu fibromul meu?!...de ce a venit el la mine?...inseamna ca ii ofer conditii...unde e problema?! ce e dincolo de dezechilibrul hormonal?!...sa il intreb de ce m-a ales pe mine ...sa imi fac o lista cu motivele lui si sa incerc sa ii admit prezenta si sa ma impac cu ea...asta cel putin pana la momentul cand il voi scoate cumva. . a fost super interesant, chiar mi-a placut!!!

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

jade pt spital cei mai buni sunt chilotii "pasionali" de care vorbesti. Mie mi-au trebuit cu o marime mai mare decat ce as fi purtat in mod normal, ca sa nu ma stranga la burta. Si cum zicea si Dbunny, abia a 2 zi dupa nastere am pus chilot, caci dupa nastere m-au lasat in fundul gol [bine, invelita] pe un pat cu un pet inghetat si mi-am masat burta sa nu se faca cheag de sange pe interior cica, si a curs o groaza de sange. Asa ca ce mai trebuia chilot? De cand incepe travaliul, adio chilot, fie el si un snur intre buci

M-ati innebunit cu dovleceii, merg si eu sa ii execut, prajiti simpli si cu muuuult usturoi

de si27+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

dar despre chilotii de unica folosinta , ce ziceti ?
o fi mai bine sa luam din astia ?
voi ati vazut prin magazine ?
ca parca nu mi vine sa comand pe net chiloti de hartie

cam cate perechi ne trebuie ?
v am zis , dilema mea este ca nu stiu cat de inalti sa fie , mai ales ca eu o sa fac ceza

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana eu mi-am luat chilot normal,ceva in genul :
,
ca eu nu ii suport pe burta. Sunt si cu burtiera in comert,dar eu nu am suportat nimic foarte strans pe burta dupa nastere.

Dovleceii i-am prajit simpli,nedati prin nimic ,cu muuult mujdei de usturoi. Dupa aia am plecat la hipermarket. Bineinteles dupa ce mi-am bagat in bot juma' de pasta de dinti ,si am mestecat la ciunga de ma dor dintii.

Plec cu Paulici pe la nasi,asa ca azi nu mai intram. .

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput