Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

da, Brambu! Numele vor fi Darius si Filip si numirea va fi in ordine alfabetica si in functie de "numerele de pe tricou" (adica primul care iese din burtica va fi Darius, iar urmatorul Filip)

.. asta e tare, ordine alfabetica si numerele de pe tricou!!! Frumoase nume!!
Bafta la eco atunci!
Da, printesa rasfatata, da' te cred ca iti vine sa mai si iesi ...

carola - apropo, ai gasit pe cineva sa te ajute la menaj si gatit? Ca si tu esti consemnata in casa ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Carola ma bucur ca s-a rezolvat problema cu nepotelul tau si ca este bine.

Georgia f bine ai facut ca ai plecat acasa. Copilul este pe primul plan. La fel ca tine eram si eu cu serviciul, vezi doamne toata lumea stia ca eu ma ocup de inchidere si de alte lucruri mai complicate asa ca nu ii interesa. Dar la inceputul sarcinii cand am avut probleme si a trebuit sa stau la pat de nevoie s-au descurcat singuri. Recunosc ca am raspuns in orice moment la telefon si le-am ajutat cu ce nu stiau dar copilul a fost pe primul plan. Si pana la urma lucrurile au mers cum trebuie. Sper ca te-ai odihnit cand ai ajuns acasa si acum te simti mai bine.

M-ar bucura sa stabilim o intalnire dar cred ca e mai dificil in cursul saptamanii pentru cele care inca mergem la serviciu. Eu dupa serviciu recuperez la capitolul odihna asta pentru ca nici nu am voie sa fac eforturi pt ca placenta este inca inserata jos si nu vrea sa se ridice. dar daca stabiliti fac un efort si vin sau imi iau o zi de concediu.

17

Mergi la inceput

Apropo de kg si eu cred ca pana acum e ok, am luat 2,5 kg dar vedem noi pana la sfarsit. Maine incepem si noi saptamana 18.
Aaaaaa si vineri seara, pe data de 1 iulie, am simtit-o si eu pe bebelina miscand serios, adica am stiut fara dubiu ca e ea. Si de atunci inca de vreo 2-3 ori.

17

Mergi la inceput

mihaela - felicitari pt. fluturasii bebelusesti !! Hai ca te iau si pe tine la intrebari, v-ati gandit la nume?

Mergi la inceput

La nume mai mult eu m-am gandit ca sotul pana nu a vazut sigur ce e zicea ca mai vedem. Eu i-am zis de la inceput ca o sa fie fetita.

Avem doua variante dar ne mai gandim. Luiza Maria (asa am zis eu la inceput) sau Ana Maria.
Acum depinde si cand se va naste. La mine ecografic termenul e pe 8 decembrie dar poate vine de Sf Andrei si atunci ne gandeam la Andreea. Un singur lucru stiu sigur, chiar daca se va naste de Sf Nicolae nu o sa ii punem numele Nicoleta ca nu ne place.

Ne mai place Ioana la amandoi dar avand in vedere ca sotul e nascut de Sf. Ion (dar nu il cheama asa) am zis ca nu vreau eu ca sa o sarbatorim doar pe ea nu si pe ta-su.

Deci vezi ca inca mai avem de lucru la capitolul nume.
17

Mergi la inceput

Da, da, santier in lucru la voi cu numele ... Luiza, Maria, Andreea imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

emily, bine ca ne mai dai vesti.
Mihaela, multumesc.
Brambu, da, in principiu am gasit. trebuie sa stabilesc detaliile numai ca acum este la mare.

azi primesc mancare de la ai mei. am pus-o pe mama sa imi faca salata de vinete si ardei copti.

la mine in burta e razboi. se misca bebele de ma si apuca rasul ca nu stiu ce mestereste acolo.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Mda, m-ati convins, ma apuc si eu de copt vinete ... ca la ce "trafic" s-a facut cu salata asta de vinete pe-aici, mi s-a facut pofta!! De miercuri insa, maine sunt la Milano pt. eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

carola..am si eu o pofta de salata de vinete...si acum mi-ai adus aminte si de ardei copti
dar mie nu imi place sa le coc..cred ca tot la mama ajung sa mananc..sau poate gasesc pe unde unde gata facuta si proaspata

cred si eu ca il simt timid asa pe bebe..am obs eu pe la 8 dimineata..si parca azi la munca la un moment dat
eu zic ca e bebe, ca nu am mai simtit asta pana acum

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ma tot uit la celalalt subiect sa vad daca mai apar vesti de la lia..si nimic

17+

Mergi la inceput