Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

GEORGIA,bravo,du-t acasa sa te odihnesti si ne auzim mai pe seara.Odihna placuta!

CAROLA,ce veste buna.Ma bucur enorm ca nepotelul e bine acum.

Lasa ca Dumnezeu nu o sa o lase nici pe Lia,si o sa fie bine.
Si eu astept vesti de la CRISS, dar nu mai vin nu vezi.Cred ca la noi e si nerabdarea sa aflam ca e bine.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Carola, ce bine ca s-a rezolvat cu nepotelul! Cred ca ati tras cu totii o sperietura...
Alinuk, merci de aprecieri. Daca sotului tau ii vine greu sa creada ca torturile mele sunt facute acasa, atunci ce o sa zica daca se uita pe blogurile fetelor pe care le urmaresc eu, in blogul meu? Acelea sunt intr-adevar opere de arta, cu siguranta in nici o cofetarie nu o sa vezi asa minunatii!!!

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

FIRICEL,scuze acum am vazut ca ai postat ca vrei sa pun poze cu hainele pe care le-am luat pt bebe.Dar pana nu stiu ca sunt bine LIA si bebelusul ei nu sunt in stare sa fac asta.Asa ca te rog mai da-mi nitel ragaz,ca astept si eu zilele astea vesti de la ea si nu ma pot apuca acum sa fac poze la hainute cand ea sufera atat.Sper sa intelegi.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

CAROLA,daca ai arsuri inseamna ca a inceput sa-i creasca parul lui bebe,deci e de bine.Eu inca nu am arsuri dar le astept din saptamana in saptamana.Am auzit ca cica de pe la 7 luni in colo e mai nasol,ca atunci chiar sunt nasoale,si le au toate gravidutele.
dulce fata.Sper ca te-ai mai linistit acum c nepotelul e bine,nu?Tu cum mai esti,te mai doare burtica?

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

carola, ma bucur ca nepotelul e bine
cautand perne pt gravide am dat si peste niste remedii pt arsuri..poate te ajuta
http://www.pernegravide .ro/cms/index.php/arsurile-stomacale.html
sa stergi spatiul dintre gravide si .ro

17+

merci.
ma duc sa imi incalzesc o cana cu lapte.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

M-am uitat pe lista de la inceput de capitol si am vazut ca sunt multe fete care nu au mai intrat de mult si unele chiar de ffffff mult.Sper sa fie bine si ele si bebeii lor.
BRAMBU cred ca in curand tre sa strigi din nou catalogul,nu?

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

CAROLA,daca ai arsuri inseamna ca a inceput sa-i creasca parul lui bebe,deci e de bine.Eu inca nu am arsuri dar le astept din saptamana in saptamana.Am auzit ca cica de pe la 7 luni in colo e mai nasol,ca atunci chiar sunt nasoale,si le au toate gravidutele.
dulce fata.Sper ca te-ai mai linistit acum c nepotelul e bine,nu?Tu cum mai esti,te mai doare burtica?

gravi 20+ cu Sara Elena

Arleza, te rog sa nu te superi pe mine, dar arsurile gastrice nu au nicio legatura cu parul fatului. Iar aparitia lor nu arata o evolutie buna sau rea a sarcinii. Asta este doar o vorba din batrani.

Se produce de fapt un reflux al sucului gastric in esofag.
Uite aici mai multe informatii:
http://www.i-medic.ro/articole/cum-sa-evitam-arsurile-la-stomac-timpul-sarcinii

Dar gasesti multe alte articole pe net legate de acest subiect.

Nu toate gravidele se "bucura" de efectul asta neplacut al sarcinii. Eu nu am avut cine stie ce arsuri la prima sarcina, sper din suflet sa nu am problema asta nici acum.

B. 15+ si Dorian (2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Carola ma bucur ca s'a terminat cu bine aventura cu bateria! Doamne ce emotii de dau copii!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

arleza, diana-
arleza, cred ca o sa nasc un pletos :P. sper sa fie brunet cu ochii verzi, ca mine. Burta nu ma doare. Doar se mai intareste dar ma ciuruieste al meu cu no spa si scobutil.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - iti spun si aici, ma bucur ca s-a terminat cu bine patania nepotului! Refacere rapida!! Acum rasufli si tu usurata.

Despre asrsuri ... la S. am avut de la inceput, pana prin luna a 4-a. Da' groaznice, nu treceau cu nimic, decat cu castraveti la otet (sau poate era doar impresia mea). Dr. imi recomandase atunci Gaviscon (de supt), da' aveau un gust orbil, mi se parea ca mananc var. Asa ca am suportat arsurile decat sa-mi intorc stomacul pe dos . De pe la 4 luni incolo au fost mai suportabile. La G. le-am avut mai suportabile, nu tin minte sa fi suferit din cauza lor.

Da, cica ii creste parul copilului, da' eu nu cred in superstitii (culmea, nu?), deci nici in asta. O explicatie medicala e ca bb apasa pe stomac si se produc acolo ceva reactii cu sucurile gastrice. De aia apar arsurile. Vezi si tu daca se amelioreaza cu un pahar de lapte, castraveti la otet (asta daca nu crezi ca ii provoaca edem cerebral copilului ) sau alte asemenea remedii.

arleza - da, o sa dau o strigare si la catalog ... in curand.

ralu - oare tu erai sau am incurcat borcanele? Am reusit intr-un final sa instalez scaunul de masina (Jané Montecarlo Plus) pt. S. Sta ca o regina in el, e tare comod. Deci, pana acum e ok.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput