Unde gasim hainute de firma pentru copii?

Unde gasim hainute de firma pentru copii? | Autor: nunita

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, m-am gandit sa va intreb si pe voi daca obisnuiti sa cumparati sau ati auzit de vreun magazin (fizic sau online) unde pot gasi hainute de firma care nu sunt in magazinele obisnuite, aici ma refer la marci precum Tommy Hilfiger, Ralph Lauren etc pentru ca am tot cautat si pe internet, dar nu am gasit nimic Poate cineva sa ma ajute cu vreo recomandare? Mersic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

in bucuresti eu una nu am vazut nicaieri din pacate...sotul meu a facut "aprovizionarea" din sua.
eu zic sa cauti pe net site-uri care livreaza si in romania.

multi considera fitza hainele astea...eu le consider calitate exceptionala. hainute care nu au moarte si le pot purta lejer 3 generatii. asa ca daca iti permiti merita investitia.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +22

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunita spune:

ai dreptate, din pacate in Bucuresti nu sunt magazine cu astfel de hainute, eu le stiu ca si calitate pentru ca am primit cadou din SUA cateva bucati si m-am indragostit efectiv de marcile respective. Dar ca sa vezi ca nimic nu este intamplator, ma uitam zilele trecute pe net si am vazut un banner cu un site de hainute pentru copii aduse direct din SUA, sunt modele extraordinar de frumoase si de variate;

Nota moderator: te rog sa respecti regulamentul forumului referitor la reclama. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunita spune:

scuze ca am trecut site-ul, nu a fost cu intentie, dar sunt sigura ca multe mamici se afla in situatia de a nu gasi un astfel de magazin, oricum pentru cele care doresc sa il afle imi pot scrie pe PM

Mergi la inceput