Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Cum-necum, eu am ajuns in seara asta la urgenta, am contractii dese, col de 1cm, dilatata 1 cm. Nu stiu ce va fi, sunt in monitorizare deocamdata... Nu m-am simtit bine toata ziua...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Cristelle, dupa spusele www.desprecopii.com/info.asp?id=sap39" target="_blank"> LOR , mai ai un pic si nasti!

Krissy, cum adica??? esti ok???
OOOF!!!

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Felicitari MAMUTZ si LAURA13, refacere cat mai rapida .

Bine ati venit pe lume bebe NECTARIE si bebe ALEXANDRU, sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii toata viata.

Alina 36+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Cum-necum, eu am ajuns in seara asta la urgenta, am contractii dese, col de 1cm, dilatata 1 cm. Nu stiu ce va fi, sunt in monitorizare deocamdata... Nu m-am simtit bine toata ziua...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Krissy sa dea DD sa fie doar o alarma falsa si bebe sa mai stea cateva saptamani in burtica.
Asteptam vesti .

Alina 36+ Carla Maria

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bebe de Krissy e bine, a trecut testul non stre. Krissy va ramane peste noapte in spital pentru minitorizare.

te pupam!!!

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Fetelor sunt intr-o mare dilema, azi noapte nu am reusit sa dorm deloc.
Ieri am fost la medic pt consultatie si pt a stabili ultimele detalii ale nasterii inclusiv data cezarienei.
Dupa ce m-a consultat pe masa pt a veedea starea cerclajului mi-a spus ca bebelina e asa bine pozitionata incat el crede ca ar fi mai bine pt mine daca as naste natural.
Eu de cand am ramas insarcinata mi-am dorit sa nasc natural si eram putin frustrata cand medicul mi-a propus (cu argumente) pe la 7 luni cezariana, dar acum cand ma obisnuisem cu ideea el ma da peste cap din nou.
Eu nu ma tem de durerile nasterii naturale dar cantarind toate aspectele parca ar fi mai bine sa-mi faca cezariana, in primul rand pt bebelusha.
Eu am incercat 9 ani sa raman insarcinata si pt ea m-as pune pe mine pe locul 2, chiar daca nimanui nu i-ar placea sa stea 24 de ore la terapie intensiva cu tot felul de tuburi si fire in loc sa nasca natural si dupa 2 ore sa fie pe picioarele ei si mearga la bebe.
Eu am cerclaj, probleme cu tiroida, simdrom trombofilic cu administrare de heparina si diabet gestational .
Avand in vedere toate aceatea voi ce ma statuiti ?
Maine dimineata merg la spital pt TNS si vreau sa vb din nou cu medicul, pt ca impreuna sa luam cea mai buna decizie.

Pup !

Alina 36+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Alina....pt ca sunt cam in aceeasi situatie(fara heparina...am avut-o la inceputul sarcinii) ,da-mi voie sa iti spun ca eu aleg nasterea naturala ....din experienta doctoritei mele si din ce am auzit de la fetele care au avut cerclaj ....se naste mult mai usor dupa scoaterea firului de cerclaj .....acum depinde si de organism foarte mult.
la mine bebe este fff jos cu capul exact in col....daca isi ridica putin funduletul si apas asa usor simt cum impinge acolo

sper sa iei decizia cea mai buna pt bebe si pt tine

Roxy....bine ati revenit....este o dulce Alexia
Laura......felicitari pt bebe Alexandru
Babyblue.....pup fata curajoasa

33 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Bine ca bebe de Krissy a trecut testul...Mami.. stai si tu cuminte
Lissa , e posibil sa nasc curand dar aseara am fost si eu monitorizata si nu aveam contractii, ma linistisem si bebe la fel asa ca am plecat acasa, nu am mai stat ..azi vad ca inca mai pierd asa o substanta maronie ca un cheag dar nu mai e ca aseara rosu si lichid..ceea ce m-a speriat..dureri nu am (doar asa din cand in cand..dar nu mari)..o sa fiu cuminte sa vad ce se mai intampla..sunt constienta ca nu mai e mult oricum
Alina fa cum crezi tu ca e mai bine ...dar am o nelamurire ..de ce pentru bebelina ar fi mai bine cezariana?
Edel esti o draguta..nu zice ca umpli forumul , tocmai de asta suntem aici, nu?
Roxy, bebelina ta e superba
Ma bucur ca s-a mai linistit Ramona...o sa fie bine intr-un final..

Va pup pe toate si sa aveti un weekend frumos ..linistit si fara probleme

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alina, daca medicul te sfatuieste sa nasti natural, inseamna ca se poate, mai ales daca tu iti doresti si nu te paralizeaza frica de durere. Nasterea naturala e avantajoasa si pentru bebelus, iese atunci cand e gata, laptele vine repede, si pentru mama, care se reface mult mai rapid.

Poemul de azi nu-l pot scrie pe forum, e mult prea lung, dar e aici, si e absolut minunat, o poezie despre ciclul vietii, numai buna pentru mamici

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Buna dragele mele,

N-am intrat doua zile si deja au mai venit 2 strumfuleti deci se cuvine sa le urez BINE ATI VENIT DRAGI STRUMFULETI, SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII SI SANATATE! IAR VOUA DRAGI MAMICI MAMUTZ SI LAURA FELICITARI, SA VA TRAIASCA PUIUTII!!!

babyblue

roxi bine ati venit acasica ! este o dulce printesa ta!

Noi am avut 1 zi si-o noapte de cosmar COLICI cat am zis eu ca suntem norocosi ca nu avem.......defapt am inteles ca de la 2-3 sapta apar . Noroc cu Infacol, doar asa am reusit sa scapam dupa ce am incercat totul- comprese caldute, tinut pe piept, saculet cald, Bonnisan, ceiut Babycalm , dupa cateva reprize de urlat pana a ragusit dragul de el am cumparat Infacol si vad ca acum e ok .

Dar este absolut ingrozitor, ne-am simtit atat de frustrati vazandu-l cat sufera si noi nu puteam face nimka .

Va pup pe toate si va doresc weekend linistit !

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput