Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Ireth te rog sa o intrebi tu cand poti numele medicilor care se ocupa de ea in spital...din ce am inteles eu acum ea este in sf. Ioan?
L-am sunat pe medicul meu, i-am prezentat pe scurt si mi-a spus ca e greu de dat cu parerea fara a vedea o ecografie a fatului si datele exacte dar dupa cum se prezinta bebe ( ca nu a luat in greutate decat f putin) si posibilul tratament cu mialgin dupa opinia lui copilului i-ar fi mult mai bine afara...plus ca 33 de saptamani nu sunt chiar periculoase avand in vederre situatia...insa mi-a repetat ca e o parere fara a se baza pe date exacte ale problemei si a fost ffff rezervat in privinta mialginului care by the way m-am speriat de prospectul acestui med si am sunat la mama la farmacie sa le intreb pe farmaciste de acest medicament si au zis ca EXCLUS sa se foloseasca in sarcina la 33 de sap :(
Am stat un pic in dilema daca sa postez ce mi s-a spus pt ca e o situatie ff delicata si as vrea din suflet sa ajut si sa spun informatii bune ai folositoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ruxiii, notez toate parerile/raspunsurile/intrebarile voastre si ii spun spre seara.
Da, si pe mine m-a blocat ceea ce a postat Krissy, prospectul medicamentului. Ea asteapta sa ii vina doctorita din concediu (vine azi sa o vada, direct de la aeroport) sa discute mai clar ce optiuni are.
E cumplit!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Buna dimineata si de la noi...nu avem nimic nou de raportat. Doar o mare revolta acum dupa ce am citit vestile din noul capitol...offfff.
M-a socat situatia Ramonei si faptul ca ea trebuie sa fie si pacient si medic, ba chiar unul cu mai multe competente! Si desi are o problema clara de ginecologie+neonatologie, inteleg ca doctorii astia iresponsabili o tin intr-un spital comunal, la o sectie generala??? E foarte greu sa ne gandim noi ce am face, dar macar sa se transfere la un spital special, sa o vada o echipa de medici competenti, care sa se pronunte pe cazul ei in cunostinta de cauza!
Eu stiu doar ca as face mare scandal acolo, oricat de rau m-as simti! E de neacceptat ce-i fac! Familia trebuie sa o ajute, e clar ca nu se pot baza pe nimeni din acel spital!

Bun venit acasa Anamaria! Felicitari Mamutz si Laura!
Sa va refaceti cat mai repede si sa aveti puiuti sanatosi care sa va lumineze viata!

Doamne-Doamne, te rugam ai grija de Ramona si Iustin!

35+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

of doamne ce situatie grea cuvintele sunt de prisos in asemenea cazuri mai ales ca nu ma pricep deloc la medicina...si eu tind sa zic ca i mai bn pt ea si bebe sa l scoata afara saracul ca la cate medicamente au bagat in ea....dar de asta e parerea mea de om de rand...greu greu Doamne ajuta sa se termine cu bine pt amandoi

32+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

cu vestea asta rea am si uitat sa urez bun venit pe lume bebelusilor de mamutz si laura13 si lor sa le urez recuperare grabnica si fetelor care au venit de la eco cu vesti bune .....of imi sta capul numai la ramona nici nu stiu daca vroiam sa mai scriu ceva

32+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai vedeti de ce mi se pare mie ridicola situatia???
Una la mana, Ramona, medic fiind(dar nu in pedi sau neo) nu are cunostiintele necesare pt a lua singura decizia.

Asta e treaba medicilor specializati in asa ceva si care ii urmaresc ei sarcina.
Nici un medic nu va spune ce si cum sa faca doar din relatarile noastre fara a-i vedea dosarul complet(inclusiv ecografiile).

ooooof

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii
Imi este tare frica ca nu ma voi descurca ..nici cu nasterea , nici cu bebe...toata lumea ma sperie ca e groaznic dupa nastere si ca e asa si pe dincolo iar eu ma paniichez ca ma gandesc ca poate o sa dau gres :(
Ruxiii, stai mami cuminte ca o sa fie totul bine, nu te speria ca orice mama trece prin asta. Cu nasterea de ce sa nu te descurci, ai zis ca faci cezariana cu anestezie generala, nu? Iar cu bebe o sa te surpinda instinctele si o sa inveti din mers, nici o mama nu s-a nascuta stiutoare... O sa faci mici greseli, o sa fii neindemanatica, dar e normal si e parte din procesul de invatare si acomodare. Si cu copii mai mari, te intrebi intruna daca faci bine, dar important e sa ai intentiile cele mai bune ca in ziua de azi resursele de informatie sunt atat de bogate si la indemana, incat nu ai cum sa nu gasesti un raspuns la o anumita situatie sau intrebare. Nu ai pe cineva, mama eventual, care sa te ajute in primele saptamani cu sfaturi si incurajari, atat cat sa te simti mai relaxata in noua ipostaza? Oricum you're going to be just fine!

Floare de Colt, imi pare bine ca te simti mai bine descarcandu-te catre noi pt situatia emotionala mai grea in care te afli, si imi pare rau ca te simti atata de singura si neputincioasa! Te inteleg oarecum cu felul sotului de a fi si stiu ca din pacate nu ai prea mult ce face, mai ales cand vine vorba de mentalitate si personalitate... Vad si eu ca, oricat am tine unul la altul, e altfel totusi cand sotul nu e roman, oricat ai incerca si orice ai avea in comun, sunt o multime de situatii in care te regasesti a fi foarte incompatibili din cauza experientei de viata si mentalitatii diferite. Cum zici tu, nu vorbim aceeasi limba, si asta nu in sens literar... Ce e pacat e ca nu ai familia ta aproape si suportul lor moral, mai ales ca mai ai greutati si cu fetita, care sa te inteleaga si catre care sa te "usurezi"... Te sfatuiesc sa continui doar sa fi foarte "open" cu sotul, sa nu lasi lucrurile sa mocneasca, spune-i deschis ce ai vrea si ce te supara, fara sa astepti ca el sa "ghiceasca". Iar candva dupa ce se va naste baietelul, iti doresc din suflet sa iti gasesti un loc de munca, sa ai si tu universul, daca nu independenta ta, in care sa evadezi si sa te implinesti, ai nevoie sa faci ceva si pt tine! Socializarea si schimbarea mediului au un impact imens asupra moralului nostru! Mult succes si armonie in casa!

Anamaria, ce nastere rapida si bravo ca bebeloiul e bine si mancacios! Ce familie frumoasa sunteti! Asteptam cu interes poze si sa ne spui si cum au reactionat piticii tai cand o sa-l vada pe Petrica!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Ireth, daca vrei sa-i transmiti, te rog:
Am primit sms de la ALBU:"trebuie sa faca celestone( betametasone cate 3 fiole de 4mg la 24 ore 2 zile sau dexametazona 6mg la 12 ore 2 zile , sa incerce si tractocile ) ".ATAT!!
I-am trimis un email, in care i-am expus toata povestea:ce ia, ce variante sunt....
Practic, nu si-a exprimat parerea, dar parca inclina spre cezariana!
Asta este tot ce am putut obtine de la el (este in concediu).
Eu i-am trimis sms si ei, dar poate ii explici tu, mai bine

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ruxiii, ai sa te descurci de minune. Inteleg ca faci cezariana, nu-i asa rau, eu la nici 24 de ore eram pe picioare, clatinat, dar mergeam.

Iar acasa, cu bebe, iarasi te vei descurca, noi n-am avut pe nimeni, absolut pe nimeni, nici la prima baita, nici sa fi dat o mana de ajutor in casa. Noi am spalat-o cum ne-am priceput, noi ne-am trezit noaptea, noi ii schimbam scutecul cu infinite precautii. Singurul ajutor, daca se pune, a fost restaurantul de la coltul strazii de unde mai comandam mancare la caserola, pe care o mancam adesea in timp ce alaptam. E putin dificil la inceput, pana iti intri in ritm, dar e frumos, si emotionant, e puiul vostru, si nu o sa stiti cum sa va minunati mai mult de el.

Deci, chiar daca n-ai pe nimeni, repeta-ti in gand ca esti puternica si vei reusi! E doar un bebe mic:)

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Fetele , sotul ei , din prima zi de internare a vb cu peste 5-6 medici neonatologi ( pediatrii ) de la Giulesti si de la Polizu . El este la randul sau medic , deci , va dati seama ca nu a stat cu mana in san sa nu faca nimic. Tatal ei este si el in bucuresti de peste 3 saptamani sa ii ajute pe amadoi cum poate ( mancare, medicamente etc) Dr la care este ea acum Dragu Roxana este un om si un medic deosebit , numai ca nimeni , nici ea si nici alt medic nu ii poate garanta nimic sigur leget de bebe. Consecintele Mialginului le stiau si ei , si dr din prima clipa in care i-a fost administrat , dar au ales sa prelungeasca sarcina decat sa nasca la 29 sapt. Din pacate acesta a fost singurul med care a dat rezultate pana acum , sa ii opreasca durerea stent-ului - respns de organism (nu montat aiurea) si automat inceprea contractiilor.
Mai multe de atat nu va pot spune nici eu , decat ca astept cu sufletul la gura sa ma sune unul dintre ei sa imi zica ce au facut .
Daca va fi sa ii faca cezariana , nu o sa nasca la Ilfov si sa il transfere pe iustin la giulesti sau polizu, ci operatia va avea loc direct la maternitate .
Va multumesc si eu la toate pentru ca sunteti alaturi de ea si orice informatie ( corecta) conteaza enorm .

32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput