Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pufi ca doarme mai bine e motiv de bucurie, nu de griji. probabil ajuta si picaturile, apoi pe masura ce creste mananca mai mult la o singura masa si tine mai bine de foame... bucura-te si dormi si tu

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Pufi, ma tot uit la pozicile voastre si nu ma mai satur!
Sunteti niste frumosi!
Apoi mi-au ramas ochii pe peretele din camera lui bebe si mi-a picat fisa ca suntem amandoua brasovence...
Imi spui si mie, te rog unde ai gasit abtibildurile alea faine pt.perete? Vrem si noi sa aranjam peretele din camera noastra unde va fi plasat patutul strumfuletului nostru.

Cat despre somnul lui bubu mic, nu te ingrijora, si finutul nostru, care acum are 6 luni, de pe la o luna a inceput sa doarma mai mult (adica in reprize mai mari) si am inteles de la mamica lui ca i-a spus dr. sa nu se sperie, ci sa respecte in primele luni "programul" pe care si-l formeaza/regleaza bebe singur.
Te pup.

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

asa este sdcristian numai ca mananca mai putin , de-asta sunt ingrijorata fiindca e mai rar si mai putin . Il ia somnul la titi si orice metoda folosesc sa-l trezesc nu reusesc. Trage maxim 10 min si nu stiu daca e suficient .

De-asta am zis ca voi urmari greutatea, daca ia, atunci inseamna ca-i e suficient...dar daca nu . Pana acum a luat 1.300 intr-o luna si vreau so tina tot asa sa recupereze din faptul ca s-a nascut mai devreme .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

gogoshica da suntem brasovence , le-am gasit intamplator in mall-ul Magnolia de langa parcul trandafirilor, este jos cum intri pe stanga un magazin. Sunt foarte bune calitativ, se lipesc bine si sunt usor de folosit si foarte ieftine- un carton cu 5 desene 19 lei.

Avea si cu pirati si masini, asa ca pentru baieti mai mari .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

ups am gresit, pe dreapta este magazinul .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Multumim, frumos, Pufi ! Sigur vom face o vizita acolo zilele astea.

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !

V-am citit, dar nu am retinut mai nimic...sunt chioara de somn; azi noapte am avut concert din ora in ora. Nici nu apucam sa inchid bine ochii ca Petru imi si dadea trezirea.

Cred ca a inceput cu colicii ...cu toate ca mi se pare cam devreme, dar toate semnele asta mi-au indicat (bolboroseli in burtica, partzuri, tipete si urlete, freaca piciorusele de numa...mi-e tare mila de el ). Am inceput si noi cu infacolul, sa vedem ce o fi de el.

Pufi eu zic sa te bucuri ca bebe doarme mai bine. 10 min la san poate fi suficient pt un copil. Si Anastasia mea tot 10 min statea la san si apoi nu o mai convingeam cu nimic sa mai traga.

Corry, Felicia, Krissy si aveti grija de voi!

Lissa mai ai ? Stiu ce stresant este sa te intrebe toti acelasi lucru sau sa-si dea cu presupusul ! Si eu tot cu "n-am nascut" raspundeam

Sdcristian nu stiu cum este la cezariana, dar eu am dat la anestezista 200 ron (da' mai bine nu-i mai dadeam ca si asa mi-a pus putin anestezic si am simtit tot ).

Dya ce faci? Scoatem motatele?

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

M-am uitat pe prima pagina si am vazut ca bebele meu este cel mai mare de pana acum si nascut cu 1 sapt jumate mai devreme!

Vedeti si voi cat de imprecise sunt masuratorile astea la eco !!! Pai daca era dupa ei... Sau e posibil sa fi luat 1.5 kg in 3 sapt ? Ca la 35 s la eco imi spusese ca are max 2.5 kg !...ma rog

Poate a fost mai bine asa! Ca daca as fi stiut ca este asa mare, la cat de disperata am fost, cred ca muream

Pufi, tu de cate ori pe zi ii dai infacol lui bebe? Ca pe el zice ca inainte de masa , dar al meu bebe papa din ora in ora !

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

anamaria sa stii ca initial am stat si eu in dubii, sa-i dau sau nu inainte de fiecare masa dar ptr ca dupa o noapte de plans e ragusit tot saracutul am decis ca macar ptr cateva zile pana-si revine sa ii dau inainte de fiecare masa. Pe timpul zilei ii dau doar o jumatate de pipeta iar seara una intreaga. De regula el papa la 3 ore, aseara insa la 4 ore jumate .

Numai de vineri dupa amiaza am inceput sa-i dau ptr ca de atunci au inceput colicii. Pe prospect scrie ca poti sa-i dai inainte de fiecare masa, acum daca Petru mananca la 1 ora nu stiu ce sa zic, poate tot asa sa-i dai cate jumate de pipeta....zic si eu.

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

anamaria sa stii ca initial am stat si eu in dubii, sa-i dau sau nu inainte de fiecare masa dar ptr ca dupa o noapte de plans e ragusit tot saracutul am decis ca macar ptr cateva zile pana-si revine sa ii dau inainte de fiecare masa. Pe timpul zilei ii dau doar o jumatate de pipeta iar seara una intreaga. De regula el papa la 3 ore, aseara insa la 4 ore jumate .

Numai de vineri dupa amiaza am inceput sa-i dau ptr ca de atunci au inceput colicii. Pe prospect scrie ca poti sa-i dai inainte de fiecare masa, acum daca Petru mananca la 1 ora nu stiu ce sa zic, poate tot asa sa-i dai cate jumate de pipeta....zic si eu.

Doamne ai grija de noi

Multumesc mult!

Mergi la inceput