Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Multumesc fetele!

A ! Corry, sa stii ca , daca vrei, o sa-i poti lua pe strumfi cu tine in camera...asta daca vrei si te simti in stare, daca nu or sa stea la bebelusi (cel putin asa era la nasterile normale ,probabil ca asa o fi si la cezariene).

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Multumesc mult mult!
Apropo de lasatul cu mine:oare voi fi o mama rea daca nu prea imi doresc asta.....
Eu am avut o extrauterina, si stiu ce inseamna o operatie (dr mea mi-a spus ca este mai dureroasa o extrauterina decat o cezariana.nu cunosc argumentele).
Prima oara cand m-am ridicat, mi s-a facut rau de la durere.
Ce sa mai, nu este placut deloc...
Prin uramare, as prefera 1-2 zile sa ma refac, ca sa-mi revin mai repede si sa pot avea grija de ei (totusi, sunt doi).
Bine, asta teoretic, ca probabil cand ii voi vedea nu o sa le mai dau drumul
Voi ce parere aveti?Sau cum ati proceda?

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arianna, cand ai spus ca-ti scoate firul?
Adica, banuiesc ca atunci si nasti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Multumesc fetele!

A ! Corry, sa stii ca , daca vrei, o sa-i poti lua pe strumfi cu tine in camera...asta daca vrei si te simti in stare, daca nu or sa stea la bebelusi (cel putin asa era la nasterile normale ,probabil ca asa o fi si la cezariene).

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Multumesc mult mult!
Apropo de lasatul cu mine:oare voi fi o mama rea daca nu prea imi doresc asta.....
Eu am avut o extrauterina, si stiu ce inseamna o operatie (dr mea mi-a spus ca este mai dureroasa o extrauterina decat o cezariana.nu cunosc argumentele).
Prima oara cand m-am ridicat, mi s-a facut rau de la durere.
Ce sa mai, nu este placut deloc...
Prin uramare, as prefera 1-2 zile sa ma refac, ca sa-mi revin mai repede si sa pot avea grija de ei (totusi, sunt doi).
Bine, asta teoretic, ca probabil cand ii voi vedea nu o sa le mai dau drumul
Voi ce parere aveti?Sau cum ati proceda?

Eu zic ca este in regula ! Mai ales daca nu te simti in stare si mai ales ca or sa fie doi ! ... cum sa fi o mama rea ???

Eu nu l-am avut in camera, pt ca in primele ore abia ma tineam eu pe mine pe picioare , apoi l-au tinut la fototerapie iar apoi ne-au trimis acasa (a fost explozie de nasteri , la normoponderali erau 25 bebei, la cezariene 14-16,plus ce mai erau in terapie si izolare...ne-au externat sa se mai usureze ....dar oricum veneau gravidutele la termen ca pe banda )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Arianna, cand ai spus ca-ti scoate firul?
Adica, banuiesc ca atunci si nasti, nu?

Pai ....din discutiile anterioare mi-a spus ca la 37 sapt ,adica pe 27 iulie.....acum vad luni ca merg la ea.
daca ma ajuta D-zeu pot sa nasc in maxim 2-3 zile ....asa au mai fost cazuri.....acum ramane de vazut .

33 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Off topic.....are cineva aparat de vidat alimente ?
vreau sa cumpar unul si stiu care este cel mai bun

33 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Corry - faci cum te simti TU bine !!! Asta nu te face o mama rea, dupa cum nici felul cum nasti sau felul in care hranesti bebele nu te face o mama mai buna sau mai rea ! Astea sunt motive de depresie (o spun din proprie experienta, nu ca sa sperii sau sa supar pe cineva) si eu sunt de parere ca o mamica linistita si fericita este cel mai bun lucru pe care-l poti oferi copilului tau !

Stiu cum te simti dupa cezariana, e greu, unele suporta mai usor durerea, altele mai greu, dar oricum nu e chiar floare la ureche. Asa ca daca tu in momentul ala vei simti ca nu esti pregatita sa stai cu bb, nu-ti face mustrari de constiinta, ai timp destul.

Ruxii (scuze daca am gresit persoana) - nu te supara daca noi, cele care mai avem un bb, povestim in culori mai "gri" perioada care va urma dupa nastere ... Fiecare isi povesteste experienta proprie, si fiecare traieste altfel oboseala si stresul de dupa nastere, pana la urma forumul este un loc in care se intalnesc persoane foarte diferite, cu experiente foarte diferite, din care eu consider ca avem doar de invatat si de selectat ceea ce ni se potriveste.
Si eu am citit sute de pagini cu povesti despre nastere / perioada de dupa inainte de a-l avea pe bb1, si nu prea-mi dadeam seama despre ce e vorba si ce ma asteapta; pana cand nu am fost in vizita la o prietena care avea un bb de 4 luni si am realizat ca viata ti se schimba TOTAL !!! E greu cand sunt foarte mici, dar e si frumos, este o perioada plina de oboseala, dar si de satisfactii.
Fiecare varsta are frumusetea ei, trebuie doar sa stii sa te bucuri de ea ...

E foarte bine sa ai ajutoare, asta am spus si eu intotdeauna, si cel mai bine este sa ai pe cineva care sa-ti preia treburile casnice (gatit, curatat, spalat, cumparaturi), ca tu sa te poti concentra pe odihna si pe bebe.

Teoretic, si eu ma bazam pe soacra-mea, care mi-a calcat ceva rufe si mi-a facut ceva mancare, dar practic nu am putut sa o "folosesc" prea mult, pt ca atunci cand venea era numai gramada pe copil, o lua in brate la cel mai mic scancet, nu respecta regulile elementare de igiena, era atat de innebunita dupa nepotica ei incat nu-i pasa ca eu sunt obosita si trebuie sa dorm si ca n-aveam chef de vizite, mai tare ma enerva !
Singurul pe care m-am putut baza a fost sotul, timp de 3 saptamani cat a avut concediu, apoi am chemat-o pe soacra-mea o singura zi si dupa ce am vazut ca e mai rau cu ea decat singura, am zis pas si m-am descurcat singura.
E greu, dar se poate !

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Fetelor tocmai ce am descoperit pe tamponelul de fiecare zi un chegulet de sange cat un graunte mic. Asta inseamna ca incep si eu sa pierd din dop? De cand m-am trezit am slabe dureri exact ca la menstruatie

Cristelle, la tine a fost mare cheagul de sange? S-a mai intamplat ceva de atunci?

Parca mi-e frica sa nu ma bucur degeaba..

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Burtocika nu faceam referire la fetele de pe forum...era vb despre cunostinte care ma suna sa-mi zica ca e naspa rau, ca e groaznic...faze din astea...oricum cred ca pt fiecare faza de acomodare e f dificila cu atat mai mult cu cat imi dau seama ca in general sunt mamici care nu se gandesc ce implica un bebe si se simt depasite direct atunci cand nasc si il au :)
Per ansamablu m-am linistit...o sa fie totul bine...:) diseara sau maine o sa pun si eu poze cu burtica si camera...
corry nu cred ca inseamna ca esti o mama rea deloc..eu spre exemplu daca o sa nasc prin cezariana cu anestezie totala nici macar nu o sa-i aud primul glas dar nu ma simt o mama mai putin buna...nu sunt in stare psihic sa simt operatia si sa stau linistita deci o sa fac ce e bine si pt mine...Pt bebelusii tai trebuie sa fi vioaie, fericita, linistita nu chinuita si stresata...si mai ai si doi!! :)

Ramona postul de aseara m-a linistit un pic...mi se pare ca totusi dr ta stie ce face....te sustinem toate sa fi puternica si optimista!!!

O sa intru mai tarziu sa mai vad vestile despre krissy si celelalte fete care au avut probleme azi noapte...

Inca ceva...pt cele care iau gynipral....fac tratamentul de o sap si de cand iau pastilele astea transpir ingrozitor de tare, si pielea imi emana un miros de transpiratie groaznica....ma spal din ora in ora si nu ma mai suport...am citit pe gynipral ca ar avea ca efect advers transpuratie ...voi ati patit asa ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

Buna fetelor..am ajuns si noi acasa de 2 zile insa numai acum am reusit si eu s ama odihnesc..nu amreusit sa citesc din urma dar cred ca Oana v-a tinut la curent cu toata evolutia..

Felicit si eu toate mamicile si doresc multa sanatate la toti bebelusii..recuperare cat mai usoara si numai bine
Noi suntem bine..Antonia se simte din ce in ce mai bine in mediul de acasa..doarme foarte linistita..papa la san..colici nu are si sper ca evolutia ei sa fie tot asa de buna ca si pana acum..e mai greu ca avem mai multe detalii de avut grija insa important ca micuta tolereaza bine tot ce se inrtampla si lupta pt salvarea rinichiului..A fost ff greu prin ce am trecut..dar nu stiu Dumnezeu mi-a dat o putere extraordinara..si durerea fizica, oboseala, stresul postnatal,situatia ei dificila nu m-au pus la pamant ci din contra cand o vad imi da o putere de nedescris..rade non stop..parca i s-ar intampla cel mai frumos lucru din viata...

Va pupacesc pe toate si de acum o sa incerc si eu sa intru cat mai des..o sa pun si poze noi..

Nastere usoara mamicilor care urmeaza curaj si putere!!

37+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Fetelor tocmai ce am descoperit pe tamponelul de fiecare zi un chegulet de sange cat un graunte mic. Asta inseamna ca incep si eu sa pierd din dop? De cand m-am trezit am slabe dureri exact ca la menstruatie

Cristelle, la tine a fost mare cheagul de sange? S-a mai intamplat ceva de atunci?

Parca mi-e frica sa nu ma bucur degeaba..

39+ Ianis-Stefan

Dya , la mine a fost cam asa..M-am dus la baie ca ma taiase altceva si am observat ca a inceput sa curga sange lichid..am inghetat...cand am ajuns la spital in circa jumate de ora nu mai aveam sangerare..o moasa m-a controlat la dilatatie si am vazut ca a scos un cheag mai mare de sange..Asta se intampla aseara la 9 (ora locala) acum e aproape 8 si inca nu am nimic adica contractii sau dureri decat cele care le aveam de obicei...Oricum se poate declansa oricand si sunt pregatita ..Deci nu e neaparat nevoie ca imediat sa se declanseze..dupa cum spuneau fetele Betty si Krissy au fost la sarcinile interioare dilatate 1 sau 2 cu saptamanile inainte sa nasca..

Alinuff , ma bucur ca sunteti bine..sa o tineti tot asa ...Antonia e o luptatoare si se vede ca rade tot timpul..

Eu nu am reusit sa il vad pe bebe Petru pt ca mi se cere intrebarea secreta

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput