Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am picioarele de la genunchi in jos pline de bube
cred ca m a ciupit ceva ca altfel nu mi ieseau numai pe picioare , acolo unde am pielea descoperita
ma mananca de mor
ce ma fac ??

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

am picioarele de la genunchi in jos pline de bube
cred ca m a ciupit ceva ca altfel nu mi ieseau numai pe picioare , acolo unde am pielea descoperita
ma mananca de mor
ce ma fac ??

_

28 +

jade poate fi alergie... eu faceam alergie de la miere, polen sau fr de padure numai pe picioare , .. de nu iti trece sa mergi la dr.. te stii cu alergii? sau ai papat ceva alergenic?

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

am avut 5 minute de ragaz si uite ca 10 le citesc

andreea ia da mi reteta incoace

seidana da iti zic, am comandat comoda mare pu bebe, am platit avansu, mam incarcat cu fructe si legume, le am depozitat deja in congelator pu iarna, am luat parket alb pu dormitorul nostru, si maruntisuri pu bebe gen, pampersi premium care, crema hipoalregica, clatitor pu hainute lui bebe, servetele de ster fufu lui bebe. Miine mai mergem sa luam o parte ca nu ne ajuns banii azi
da sotu tau stie sa faca economii ca si al meu...zice ia draga asta ca e mai scump dar bun....si eu ii spoun ca nu neaparat e mai bun daca e scump, si daca merge singul la shoping e periculos, vine numai cu carne acasa, maioneza, bere si tot felul de peste uscat, nimik pu mine, deasta nici nu l las singur

Kora eu la Medpark o sa nasc cu doamna doctor Nichitina, imi place enorm de mult acolo, am vazut sala de nasteri si salonu, e fr frumos si te simti ca acasa, plus pretu e fr convenabil eu am reducere la ei si am sa platesc doar 650 euro pu nastere.
Ma rog la Dumnezeu sa ajung la 38 de saptamini, ca ei primesc nasterile numai de la sapt 36, inca nu au deschis nasterile premature, pregatesc cu aparate de tot felul...am vazut si sala pu nasterile premature.

neaparat sa mi comunici cind vii, eu am lasat numarul meu personal pe yahoo group la noi

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nu e alergie , ca eu mai fac si alergii si stiu cum e
astea sunt clar ciupituri
eu noaptea dorm cu picioarele iesite de sub pilota si exact pe zona asta a picioarelor am
offf...ca mi vine sa mi le tai , asa ma mananca

_

28 +

Mergi la inceput

Hayat... fasoleeee eu am vrut azi mazare alba cu ochiuri dar a meu nu ca facem cartofi prajiti... el ar manca numai prajeli..
in pat se descurca el patul e mare are 2m , nu are decat sa isi reduca spatiul, oricum ei dorm pe margine inconjurata de pernite ca nu cumva sa plonjez pe burta, si el tot pe perna mea doarme , mie nu imi place nici sa ma tina cineva in brate nici sa ma mangaie nici sa stea pe mine/f aproape de mine, simt ca nu am aer ...
dovlecei pane am mancat in disperare la inceputul sarcinii , acu sa nu aud de ei ca mi-i greata... culmea de ce nu imi e greata de ciocolata? sau dulciuri...
Multu pt IR.. deci la mine e f bine
si te uram pt 1 kg... nu mai vb cu tine de azi incolo...
si pe mine m-a intrebat dr cat m-am ingrasat.. oare de ce? oi fi prea slaba sau prea grasa la privit?

Mergi la inceput

Maryan noi suntem cheluitoarele grupului.. dar te consider sefa.. eu la scutece si servetele clar nu ma bag inca...
chestia cu sotu e ca noi chiar nu ne permitem lux sau chestii scumpe, insa el zici ca din grof e facut .. avem rate mai mari decat jumate din venituri, si mai avem si minus pe carduri.. insa imi e jena sa nu il las sa isi cumpere unele chestii mai ales ca mi-a mai reprosat ca ce el munceste pe aer? mda ghinionul meu e ca nu mai merg singura acu la cumparaturi iar de cand vine cu mine e de 2 ori mai mare bonul...

Mergi la inceput

HAideti ca fac cap nou....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Eu la dr Tihon Ludmila am ajuns la urgenta si apoi la ea m-am dus de fiecare data (cred ca ea zilnic acolo pana pe la 3 sau 4 p.m., nu mai tin minte exact). Cred ca atunci cand am ajuns la Medpark ultima data, cand mi s-a facut rau si m-a prelingeam pe holuri pe la ei, pana sa vina dr Tihon a venit o dr mai in varsta un pic, parca Nichitina o chema. nu vb romaneste doar rusa si cum cunostintele mele de rusa se limiteaza la 'zaiet, mu pagadi' (scuze daca am scris gresit ) a fost nevoie de o asistenta sa faca pe traducatoarea .

Am locuit pe Andrei Doga 24, la blocurile acelea noi, care sunt langa 'Manej' si alaturi e spitalul Medpark. Mare noroc sa-l am asa aproape!
Cand si daca mai vin pe acolo, cred ca tot pe Andrei Doga o sa stau.
O sa vad cum sa intru pe grup sa gasesc numarul tau si-l pun in memoria tel

Numai bine si o seara buna, fetelor!

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Kora eu la Medpark o sa nasc cu doamna doctor Nichitina, imi place enorm de mult acolo, am vazut sala de nasteri si salonu, e fr frumos si te simti ca acasa, plus pretu e fr convenabil eu am reducere la ei si am sa platesc doar 650 euro pu nastere.
Ma rog la Dumnezeu sa ajung la 38 de saptamini, ca ei primesc nasterile numai de la sapt 36, inca nu au deschis nasterile premature, pregatesc cu aparate de tot felul...am vazut si sala pu nasterile premature.

neaparat sa mi comunici cind vii, eu am lasat numarul meu personal pe yahoo group la noi

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput