Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Jade, am implinit 28 de sapt dar am uitat sa schimb semnatura, deci am intrat si eu in trimestrul III
Cat despre lucrusoarele de copii, si eu am aceeasi problema, nu am cumparat absolut nimic, am cateva lucrusoare de la cumnata dar sunt la socri, nici nu s-a pus problema sa le aduc acasa inca...

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Sal fetelor, am intrat si eu.Cum prind momentul cum intru sa vad ce faceti.
Pe mine ma doare piciorul drept, de fapt talpa, chiar cand fac primul pas jos din pat, parca as fi umblat desculta toata noaptea, dar apoi trece..
La mine BB e intors, si inca il simt cum da cu manutele in col uneori, sau jos tare.Si mi-a zis dr ca nu se mai intoarce de la varsta asta cu funduletul in jos.
Nici eu nu am cumparat nimic, desi mai ochesc cate ceva si imi vine sa le iau sa le strang in brate de drag.Dar si eu tot asta astept, sa plec din clinica cu el in brate, sa il pupacesc pe el inainte de toate, sa il vad ca suge si e sanatos.Si la noi au ramas toate de la George si de la varu meu.Doar ca nu sunt la noi.Matusa mea ma tot intreaba cand sa le aduca, si eu zic cand sunt noi gata sa venim acasa de la clinica

25+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

marryan, tot baietel am acasa, are 2 ani si 4 luni:) e un nazdravan.
acum am observat ca esti din Chisinau, marryan. ce bine daca descopeream forumul asta din februarie, cand am fost 'exilata' de cei de la serviciu in Chisinau! aveam si eu cu cine sa mai stau de vorba pe acolo si poate scapam de momentele de deprimare de atunci.
poate reusim sa mai intram pe forum si dupa ce nastem sa tinem legatura si cand ma vor 'exila' iar acolo la anul in toamna cand ma voi intoarce la serviciu (si nu ma vor putea concedia ptr urmatoarele 6 luni) poate o sa ai timp sa ne intalnim.

numai bine, fetelor!

Kora B ce ai acasa, fetita sau baiat, ca din postari am inteles ca esti la a doua sarcina

o simbata cit mai frumoasa fara nori si ploaie
eu plec la shoping, numai asta imi place sa fac in ultimul timp

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

27+ cu DPN 02.10.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.... analize de sange banale pt carente + urina, cele care se fac si in trim 1 ...
trei sarcini .. eu ma gandeam ieri ca primul bebe avea deja 2 ani .. sau pe aproape , in ian 2008 a fost impalantat, arcina aia mi-o reprosez si va fi regretul vietii mele.. de aveam grija de mine... a doua cu malformatie nu mi-o imput.. a vrut viata sa imi arate probabil ca trebuie sa si muncesc pt ce imi doresc nu numai sa ma joc de-a omul mare

Mikka bine ai venit in trim 3, luna a 7-a , tin minte ce fericita eram la 28 s...

Alex .. ce frumos .. maria clara...superb...

Didi, Zubi, Jade .. ma faceti sa ma simt prost.. io tot cumpar si nu ma opresc.. oi fi inconstienta....
Am mai spart acu la bani, si tocmai ce vb dimineat sa fim aconomi ca minusul ii adanc ( 4800 lei ).. am luat la bebe comoda cu sertare roz-lilla , ca si peretii mei si salteluta de infasat alb cu piticei roz... off de as gasi o comoara...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

kora 2 baieti..., ce fericit e sotu si rasfatata vei fi tu...

Lali.. ce te invidiez pt relatia cu socrii... pupa-l bine bine pe paulici si din partea mea...

Mergi la inceput

Sei, sper sa fie bine, sa creasca, ptr ca luandu-ma dupa antecedente - primul baietel Iannis, desi l-am nascut la 38 saptm incheiate, a fost micut si tare slabut -48cm si 2850g.

explicatia dr care imi urmareste sarcina a2-a, este ca sangele se coaguleaza prea repede si placenta nu a fost suficient de bine alimentata si de aici greutatea mica pe care a avut-o primul baietel.
asa ca mi-a dat sa iau aspenter pana in saptm 28 inclusiv. si medyn forte, alternativ cu femibion2.
si am repetat niste analize (astept rezultatul peste vreo 7-10zile) si in fc de ce iese, o sa fie nevoie sa fac injectii clexane ori ba. eu sper sa nu fie nevoie!

Citat:
citat din mesajul lui seidana

mikka...Eu nu ma bocesc la diferente intre masuraoti.. pt ca erorile prezentate sunt +- 18 zile.. deci daca sunt 18 zile diferente nu e rau.. insa cu arterele ombilicale.. am citit pe net de artere si m-am panicat , la valorile mele risc de preeclamsie, etc apoi am vazut ca se vb de artere uterine nu ombilicale.. pana la urma cred ca ar trebui sa ma potolesc si sa il cred pe dr cand a zis ca e bine..

Kora... va fi bine, bebeii au stagnari si pulseuri de crestere, mie asa mi-a explicat dr, cand pana pe la 24 -26 sapt era ba cu una ba cu alta mai mica.. si uite ca a recuperat fetita frumoasa a mamii..

LAi.. eu mamaliga o fac la ochi.. poate o fi fost faina proasta sau expirata , oricum de e mancabila so be it!

Andreea multumesc...

27+ cu DPN 02.10.2011

Mergi la inceput

Sei, nu stiu cat de rasfatata o sa fiu, ca deocamdata fii-miu e innebunit dupa tati
sunt geloasa de multe ori cand vad ca pe el il prefera, dar pe de alta parte ma bucur ca nu e dupa fusta mea, sa nu iasa 'baiatul mamei'

Citat:
citat din mesajul lui seidana

kora 2 baieti..., ce fericit e sotu si rasfatata vei fi tu...

fetelor, si pe mine m-au l-au durerile de picior stang de vreo cateva zile. de fapt, imi amorteste si merg de parca-s schioapa. nici din astea nu am avut la prima sarcina.
nu degeaba se zice ca nu seamana o sarcina cu alta. prima data am fost mobila si deplasabila pana inainte sa nasc. de condus am condus pana inainte cu 2 saptamani. as mai fi condus eu in continuare dar mi-a ascuns sotul cheile de la masina (si pe alea de rezerva), cand a vazut ca nu ma linistesc, cum imi spusese dr de altfel .

mi-e teama de cum o sa fie dupa cezariana, ca o sa am dureri la greu, ca o sa ma refac greu (deh...paranoia, stiu).
prima data mi-am revenit rapid, de a 2a zi mergeam fara probleme, dureri nu am avut, am trecut fluierand prin cezariana si perioada de dupa. dar acum ce va fi oare?...

mai am oricum muuuuuult (sau cel putin asa mi se pare mie) pana la nastere. mi-am pus si countdown pe desktop sa vad cat mai am pana la due date

27+ cu DPN 02.10.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

I am back

obosita si chinuita, dar satisfacuta ca am gasit ce mi-am dorit

seidana buzunaru nu e tare mare dar incerc sa iau cite putin de pe acum ca sotu nu e priceput sa faca shoping stie doar de masini si motocicles ce tine de haine, bebe casa mincare ....... departe, macar aduce bani acasa indeajuns

Kora mamicule lucrezi la Chisinau? vai ce surpriza, sigur ca vreau sa ne intilnim, oricind vei reveni la MD, mi-as face maaaare placere se ne cunoastem
Sa ti traiasca nazdravanul de acasa...ca mai vine unul pe drum
de servici na..... astia de aici cunosc cum sa chinuie oamenii, am trecut si eu prin momente dificile, daca o sa citesti ceva capitole in urma o sa vezi postari de ale mele cu ce am patit eu

e bine ca sunt acasa deja in rest numai conteaza.

May drum bun acasa cum ajungi ne scrii da? ca sa nu ne facem griji

Fetelor ce faceti de papa azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

uitasem sa mentionezi camday eu lam intrebat pe dr de ce simt miscarile lui bebe jos....la care el ride si imi zice....si unde vrei sal simti...sus la titi...unde este uterul localizat...na ca ma facut sa rosesc cu intebarea asta...acum eu nu zic ca o simt totdeauna jos jos....o mai simt si sus cam da cu nuustiu ce in coaste, si parca in col...al naibii de dureros cind loveste colul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

maryan - sotul meu a gasit supa de rosii cu fidea...yamiii si mancarica de fasole verde cu coasta de porc. Urmeaza salata de vinete cu ardei copti.

Voi va laudati mereu ce ce gatiti, eu nu gatesc...pana acum nu aveam timp, iar acum la orizontala nici atat. Imi doresc atat de mult sa reusim cu casuta, sa am bucataria mea, sa am cuptor sa pot sa inerc retele de praji...vai ce vis frumos...

Fetele, eu de cateva zile sunt tare fomista, mananc din 3 in 3 ore, am pofte nebune. Nu am avut pana acum deloc pofte...acum parca am luat-o razna dupa dulciuri si mancare.

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput