Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

DARISA vreau sa nasc natural fiindca as mai vrea inca un copil, fiindca riscurile sunt mai mici la nastere naturala si fiindca mi se pare ca am pierdut asa mult din relatia cu George din cauza cezarienii..Sincer si mie imi e asa teama de "taiatul prunii" dar toata lumea a zis ca e mult mai putin dureros decat cezariana.Plus ca iti revii mult mai repede dupa nastere naturala.
Dr meu a zis ca s-ar putea sa nasc natural daca ma dilat cum trebuie, fiindca nu imi poate pune perfuzii pe uter cicatrizat.Acum sper sa fie sanatos copilul, indiferent de cum nasc.
ANDRA eu tin minte ca in unele zile aveam arsuri destul de enervante, dar alte zile nu aveam deloc.Acum probabil ca depinde de la persoana la persoana.Eu deocamdata am doar in unele nopti..

25+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Fetelor eu tot ma chinui sa scriu cu litere ingrosate sau cu alta culoare si nu imi merge deloc.O singura data am reusit..Asa ma enerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Fetelor eu tot ma chinui sa scriu cu litere ingrosate sau cu alta culoare si nu imi merge deloc.O singura data am reusit..Asa ma enerveaza

uite un exemplu de scris ingrosat , dar trebuie sa scoti spatiile care le am lasat eu special (cele din paranteze)

[ b]didiana[ /b]

_

28 +

Mergi la inceput

Am uitat ca o zapacita!!Multumesc Darisa.Si voi voi sunteti foarte foarte frumosi Ce s-ar mai juca baietii nostri!!

Mergi la inceput

Jade AHAAAA am inteles!!!!!MULTUMESC!! acuma am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Jade AHAAAA am inteles!!!!!MULTUMESC!! acuma am inteles

bravoo

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici ,la Constanta e timp urat,mai devreme a plouat,acum vad ca s-a oprit. Maine merg dupa Paul,gata,il aduc acasa ca mi s-a facut tare dor de el. ImiPusesem net pe unul din telefoane,cica mai nou ,dar pe naiba ca nu puteam face nimic cu el,memorie interna ciu-ciu,ce se descarca de pe paginile forumului intra in memoria la tel,si imi arata memorie plina si daca intram pe goagal.pe asta am de la vodafone,dar e putin .
va pupic , mai intru de acasa,acum sunt in parc .

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 30+ cu Ioana Teodora
AMR maxim 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna, fetelor!
M-am intors de la examen, totul a fost ok, m-a lasat lumea sa intru mai repede la evaluare din cauza burticiiMultumesc mult fetelor care mi-au urat succes
felicitari darisa pentru vestile bune de la medic si pentru viitoarea casuta!!
andra, eu arsuri am avut de cateva ori in ultimul timp, m-au tinut cam cate o zi, din fericire, indiferent de ce am mancat.

27+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa

seidana: crezi ca am putea pune si o pagina cu programarile la cezariana?
te asteptam cu vesti de la eco.
si eu am inteles ca e 100 ron rezerva la Stanca. Sunt f bune conditiile acolo, am fost in vizita la cineva de curand si mi-a placut rezerva, curat, mobila noua.
In ceea ce priveste cu bagajul: la Stanca nu te lasa sa-i imbraci in hainele tale, ii imbraca ei. Iar cu pampersii, daca nasti natural iti da copilul la cateva ore de la nastere iar apoi il schimbi tu. Doar daca nasti cu ceza iti cer pampersi, 2 zile pana iesi de pe terapie intensiva, ca apoi ti-l dau pe bb si tu il schimbi.

25+

Darisa din 30 mai trebuie sa duci hainute.. asa am inteles de la o prietena care a nascut de curand...ea nu a dus in febr decat hainute de iesire din spital insa acu trebuie sa duci ...
Rezerva iti da de este loc cand nasti si da costa...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci vestile sunt bune:
- bebeita frumoasa cu 1720 gr
dupa femur are 30.4 zile.. insa dr putea sa mai manevreze cursorul ca eu vad ca linia e putin mai lunguta
- dupa circumferinta capului 32 sapt..
- dupa diagonala capului 34.. asta e cam decalata dar nu imi fac pb

A zis ca bebe e f f bine, miscari fetale bune, amiotic bun, se alimenteaza bine, e in parametrii f buni, e intoarsa , i-am zis ca e de la 27 si ca sotu nu ma lasa sa ii povestesc de lucrusoare ca vrea sa vina mai repede.. s-a distrat bine... a zis ca faptul ca sughita nu e o pb.. se vedea cum inghite lichid amiotic.. nu am vazut-o in 3 d dar era asa frumoasa, bucalata in obrajori, ochisorii mari ...era cu degetul in gura puturisca ...
I-am zis ca imi e frica de suprapurtare si mi-a zis ca la maxim 41 de nu nasc ma rezolva.. insa nu crede ca voi suprapurta, el e in concediu pana in 10 12 august, deci sper sa nasc dupa 38 sapt, vine la nastere indiferent de zi sau ora , sa imi fac analize de trim 3 sa iau no spa regulat si sa renunt pana dupa analize da Ca, mg sau fier... si sa fiu cuminte, iar daca sunt probleme ne vedem..
Aaa.. daca se rupe apa de urgenta la spital, daca am contractii regulate insa nu s-a rupt apa, astep pana se fac la 10 minute..
MANGAIATUL BURTII PROVOACA CONTRACTII ASA CUM LE PROVOACA MISCARILE FETALE, deci fetele cu pitici miscacioasi contractiile sunt normale..
a fost f tare dr si f simpatic.. cu el nasc oricum.. pe sus pe jos, taiata sau nu.. am uitat sa il intreb daca trebuie sa imi iau kitul de epidurala ina dupa ce am analizele o sa merg negresit..

Am fost si la pizza , m-am super umflat.. si sunt ffffffffff fericita..

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput