Nasterea si trombofilia

Nasterea si trombofilia | Autor: vladutza07

Link direct la acest mesaj

Buna
Sunt gravida in 32 de saptamani si sufar de trombofilie.
As fi interesata sa stiu cum au mai nascut si alte mamici care sufera de aceeasi boala. Eu mai am un baietel de 4 ani pe care l-am nascut normal. Exista riscuri sa nasc din nou normal? Momentan fac tratament cu clexane, 0.6/zi.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna. eu am nascut prematur si s-a impus cezariana. am facut operatia la 8 ore de la ultimul clexane desi trebuiau minim 24.totusi nu am avut probleme din punctul asta de vedere. faceam tot clexane de 0.6. din cate stiu giulestiul de exemplu recomanda nasterea naturala pentru pacientele cu trombofilie, riscul de hemoragii urmare administrarii clexanului fiind mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna.
eu am fost in aceeasi situatie: prima sarcina normala, nastere normala.
a doua sarcina: trombofilie, injectii cu clexane 6 luni. am nascut normal, fara nici o problema. singura diferenta a fost ca am vrut sa stiu data exacta cand nasc ca sa opresc injectiile cu clexane cu 24 de ore inainte. asa ca medicul meu mi-a indus nasterea. am stiut exact ziua, am oprit clexane, am reluat clexane dupa nastere.
totul ok, bebe sanatos ...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladutza07 spune:

Mersi mult

Sa speram ca si la mine totul va fi ok desi in ultima vreme amortesc foarte tare si mi se intareste burta destul de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

tratament cu clexane la ambele sarcini.si cezariana la ambele sarcini.

Mergi la inceput