Mumford & Sons, cat de cunoscuti sunt in Ro?

Mumford & Sons, cat de cunoscuti sunt in Ro? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

As vrea sa cumpar de aici pentru rude/prieteni cateva CDuri cu Mumford & Sons dar ma gandesc ca au aparut deja si in Ro si nu ar fi o noutate.
Imi puteti spune cat sunt de mediatizati in Ro, daca exista CDuri pe piata, eventual cat costa (azi l-am cumparat pe cel de mai jos cu 9$:

http://www.themusicphiles.com/wp-content/uploads/2011/02/mumford-and-sons-sigh-no-more-cover.jpg )?

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Haidi bre, chiar nu-i cunoaste nimeni ? Au cantat cu Bob Dylan la Grammy Awards anul asta. Poate "The Cave" va spune ceva?:

http://www.youtube.com/watch?v=sJcvLyoAAnk&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

din cunostintele mele nu's foarte cunoscuti. eu am auzit abia anul asta de ei, de ex. (nu ca eu as fi vreun etalon sau ceva)

Mergi la inceput

Iti multumesc mult, asa va ramane o surpriza, ma gandeam ca-i dau zilnic la teveu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Iti multumesc mult, asa va ramane o surpriza, ma gandeam ca-i dau zilnic la teveu :)

Daca nu au producatori pe cei pe care ii are Rihanna sau Shakira , nu au fusta scurta si silicoane si nici macar ceva muschi la vedere, nu canta despre sex ... atunci nu, nu se califica pt a fi dati la posturile tv de muzica din Romania.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Aha, cam pricep. Pacat ca trogloditii nu se dau scosi din pestera, nu stiu a merge in maini si nici a vedea lumea agatata cu susu'n jos, vorba menestreilor in chestiune :)

Mergi la inceput