Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

buna ziua dragi mamimici!

felicitari pentru fetite!

Lia, te asteptam sa vii repede in forma maxima!

Ieri dupa ce am citit nerabdarea de a vedea bebeii cat mai repede m-a apucat nostalgia si am vizionat fotografiile cu Raducu de cand era bebe mic...eeeehhhh ce frumos...si ce nerabdatoare eram sa ajung la fiecare eco. Eu va doresc sa aveti bebei "cumintei" (e discutabila aceasta cumintenie la copii) si mancaciosi (asa cum a fost Radu meu) - si imi doresc si mie la fel la bb 2.

Va pun un folder cu Radu bebelus - sunt f muuuuuuulte poze...o sa sterg linkul mai pe seara.

https://picasaweb.google.com/cristinacovoran/12Luni?authkey=Gv1sRgCPTOrYjy6vTpcg

Cristina si Radu 3.12.2007

Cristina, un scump Raducu, si era un bebelus superb cred ca te-a topit din prima secunda mogaldeata

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Luny, ma bucur ca nu ai streptococul...am auzit ca se trateaza, dar e un stres in plus

pai se trateaza, dar scapi de el sau nu... eu, la prima sarcina, l-am tratat de doua ori, degeaba! tot a persistat

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

atunci bine ca nu mai e!

Mergi la inceput

Citat:

vin si eu cu vesti bune de la dr, analize ok, ba chiar, surpriza! nu am de fapt streptococulB, a fost o greseala! nu aveam antibiograma, si dr i s-a parut ciudat, a verificat, si nu era ptr ca e negativ!!!
Cristina, eu am facut prima morfo la Botica, in sarcina cu Muf... nu mi-a placut in mod deosebit, pare expeditiv si nu e nici f comunicativ... ptr trim 2, acum, m-am programat la Vele Irina. Chitescu e ff buna la Medlife..

Luny, felicitari pt rezultatele bune
Scumpi, sper sa nu fi luat varicela

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Multumesc de aprecieri la adresa lui Raducu, o sa pun in albumul comun foto recente sa vedeti cat de schimbat e.

Anna, surprinzator dar primele zile nu am fost topita...eu ma asteptam ca in secunda in care il vad sa ma topesc...imi faceam procese de constiinta ca nu am instinct matern dezvoltat... imi placea de el, m-am bucurat ca e sanatos...insa dupa pe zi ce trecea m-am indragostit de el din ce in ce mai mult... si ma innebuneau prietenii ca e un bebelus frumos (mie mi se parea ca e un bebe frumos conturat dar nu de revista...)acum evident ca mi se pare cel mai ce...

Acum m-am uitat pe morfo de trim 2 de la Radu si am vazut ca aveam colul 28 mmm...si nimeni nu a zis nimic...

Mergi la inceput

Miere, e f frumnos patutul Eu nu m-am apucat inca de cumparat nimic si nici nu o fac pana in toamna, nici nu stiu unde sa le depozitez Oricum am mare majoritate a lucrurilor de la Vlad.
Drum bun la Miami

Mergi la inceput

Citat:

ana, nu ma lasa netul de la munca sa vad pozele, dar ma uit diseara! daca au site astia cu balta, pune si link, sa-i arat husbandului mai ales ca vrem si noi o iesire d-asta cu Muf, pe balta

Luny, uite aici http://www.lagunaverde.ro/
Miere, pai gata concediu, d luni la munca si pra curand nu o sa mai vad liber

Mergi la inceput

Cristi, multumim Raducu chiar a fost un bebe frumos, poate nu erai tu obisnuita cu copii asa de mici. Oricum, ei se fac pe zi ce trece si mai frumosi, ca atunci cand ajunci sa-i compari cum arata la un an sau 2 cu felul cum erau bebelusi nu-ti vine sa crezi ca atunci ti se pareau frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai de frumos e frumos...si mie imi place, intrebarea este daca merita banii? Si daca l-ati cumpara? Mi se pare mult 290 de dolari, eu pe cel al lui A. am dat maxim 150 si era la fel, doar ca mai mare, dar tot cu rafturi intr-o parte si dedesupt.

Anna, nici eu nu cumpar nimic pana in sept-oct, doar ca urmaresc ofertele, uneori sunt sales si chiar merita daca e o reducere consistenta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu prin zona, prezent. Azi e S. acasa (au terminat gradi), asa ca am mai stat de ea. Am adormit si eu langa ea, la pranz si tot asa ...

roxana - bine ai revenit, mi-am imaginat eu ca netul e de vina. Frumos numele!! Nu stiu insa la cine te referi, e cineva de la mamici de ingeri? Gabriel imi place mult, iti dai seama .

cristina - ce frumoase aduceri aminte!!! Raducu e un scump . Si tu chiar ai stat numai cu aparatul in mana in primul an (ca mine, de altfel ). Sa va traiasca!! Si eu as vrea sa-l mai vad pe Raducu in zilele noastre, mai mare ...

diana - sa va traiasca finuta!! E o minunatie de fetita!!

Am vrut sa mai zic ceva din urma, da' am uitat ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Pai de frumos e frumos...si mie imi place, intrebarea este daca merita banii? Si daca l-ati cumpara? Mi se pare mult 290 de dolari, eu pe cel al lui A. am dat maxim 150 si era la fel, doar ca mai mare, dar tot cu rafturi intr-o parte si dedesupt.

Anna, nici eu nu cumpar nimic pana in sept-oct, doar ca urmaresc ofertele, uneori sunt sales si chiar merita daca e o reducere consistenta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Pana la ce varsta poate sa-l foloseasca?

Mergi la inceput