Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 21
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia era super odata cand puteam cobora cu masina pana jos. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
se poate, dar trebuie sa cunosti drumul, este ceva de ocolit, dar se poate.
simonapro spune:
La multi ani fericiti si impliniti VLAD
Angi: multe
Camelia: foarte frumoase pozele, mi s-a facut dor de munte.
Ca tot vorbeati de Holograf, au concert sambata seara in parcarea de la Poarta I, in cadrul serbarilor Timisoreana,care incep de vineri si tin pana duminica, canta mai multe trupe: Cargo, Directia 5, Vank .
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
happymumy spune:
Buna ziua tuturor!
La multi ani, Vlad! Angi sa-ti traiasca flacaul!
Am fost ieri la dr, ca nu mai rezistam pina vineri,si l-am vazut pe bebe cum da din picioruse si manute.E un sentiment superb! Am plecat plutind de acolo!
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 10+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
pisoi_aluna spune:
Salutare! Na, ca m-am facut si studenta, ca nu-mi ajungea copchilu', afacerea si atatea altele pe cap...
Deci, trebuie sa profit de vacanta cat mai pot...
La multi ani sarbatoritilor, pe fuga pentru ca am de facturat iar baietii vor si la plaja, asa ca trebuie sa ma misc repede...
V-am !
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
roxanaz spune:
neata doamnelor
eu am fost anul trecut cu copiii de 3-4 ori pe plajele de la 3 papuci dar am ceva probleme acolo: 1. coboratul, cu 2 copii si arme si bagaje este horror. 2. mizeria de pe plaja (nu in apa) 3. persoanele care pun lucrurile si cearsafurile fix langa tine desi ar mai fi loc si la 3 m.... in fine, nu vreau sa fac fite, ca primul numar e cel mai tragic ptr mine
Ghiulten hihihi esti in faza in care ai face eco in fiecare zi? bine ca e totul ok.
Cornelia voi ce mai faceti? ai gasit ceva activitati de vara pentru Maria si Stefan?
va pup, sa aveti o zi buna!